.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Да вярвам лиии??

Здравейте имам огромен проблем с който не мога да се справя. Аз съм на 17 и с бившия мии ходихмее 2 години и той ме заряза защото вече не му пукало за менн (разделихме сее преди около 2 месеца и все още ми е много много много много трудно) След няколко дни ми каза, че не изпитва нищо към мен...Преди около 1 седмица 1 негова приятелка ми каза че тозо месец ще се опита да се съберем и че го е направил напукк.. но ако той найстина ме обича още щеше ли да се държи гадно с мен като постоянно ми вика, като за него аз съм виновна за всичко. (Когато съм на линия в скайп и той е налиния винаги си намира повод да ми пише) Когато ме видии не отделя очи от мен...Помогнете ми на кого да вярвам, какво да правяяя...?? Благодаря ви предварително
    Ms. Justt Perfktt..<3333

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Грешен раздел
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Обичал те е ,дрън дрън. Направил го е нарочно. Не знам,ти си ги познаваш двамата най-добре и ще знаеш на кого може би можеш да имаш по-голямо доверие. Но само заради тези думи на приятелката не бива да си даваш празни надежди.
    - Просто си продължи живота без него. Той не е въздух/вода,че да не можеш без него.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

оправи си раздела
    DoKaTo pOgLedNe6 NaZaD,Ve4e Vsi4Ko E OtMinaLO...DokaTo NapRaVi6 PyRvaTa Kra4kA, Ve4e E VreMe Za PosLedNaTa...DokaTo Se NAy4i6 Da OBi4a6,LiuBovTa Ve4e Si E Oti6La...

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Някой мод да премести темата,че не е за тоя раздел, толкова си е трудно,авторке, да го публикуваш в ЛЮБОВ , а не в козметиката?!?!?!?!?!?!? Ама то трябва да се чете.
    По темата - Не се занимавай с тоя,само още болка ще ти донесе!
    maDamn

Добре много съжалявам за това че съм сгрешила раздела, но все пакк моля Ви омогнете мии
    Ms. Justt Perfktt..<3333

Мега фен Аватара на Hilary_
    Не те заслужава, не се занимавай с него ..

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    грешен раздел.
    Hostis Honori Invidia

Град
    Пловдив
    Ако толкова много те обича, остави го да се докаже.
    Ако не направи НИЩО-бий му шута и това да е. Има тооооооооолкова много момчета
    Секси е това, което им показвам след като ги спечеля с личността си.

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Забрави го... Миналото е минало, веднъж скъса ли се въжето, колкото и да се опитваш да го завържеш, възела остава завинаги. Човека ти е казал, че не му пука за теб (дали е напук или не казал го е), ако те обича найстина няма да се държи гадно с теб, а ще те прави щастлива. Според мен трябва да продължиш напред.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Голям фен Аватара на crowberry
    Град
    седмият облак, в ляво..
    Трябва да си много зле, ако приемеш да се съберете. Може би ти си алтернативата, ако не му излязат сметките с някоя друга.
    Where'd you go?
    I miss you so.
    Seems like it's been forever,
    since you've been gone.
    Please come back home...

Голям фен Аватара на error92
    Град
    Варна
    Това си е бая нагласено, дето приятелката ти казала. След 2 години връзка да направиш такава глупост "нарочно" трябва или да си бавно развиващ или бързо изосташащ (пък може и 2-те )

Фен
    Град
    russe
    имай малко самочувствие...

Защо трябва да вярваш на някого? Бившият ти е първокласен задник. Ако се върнеш при него, ще съжаляваш. Продължи напред и готово.

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    не те заслужава въобще...
    awerw

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Забрави го тоя. Това, че ти пише в скайп и ти хвърля погледи, не значи, че нещо се е променило в самия му характер.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Повече от фен Аватара на NoMore
    Мисля, че не те обича. Просто за тези две години е свикнал с теб малко или много и сега му е трудно като те вижда и не сте заедно. Пробвай да останеш приятел с него ако е възможно, пък ако не продължавай напред...
    In a mad world , only the mad are sane...

като всички ти казват : забрави го .. сигурно си мислиш че е много лесно да ти го кажат .Според мен ако толкова много те е обичал и е държал на теб и на връзката ви не би направил такава глупост и да те остави ... Ако иска да се върне отново при теб трябва да го оставиш да ти докаже, че заслужава ...

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d
    1-во грешен раздел
    2-ро не те заслужава..ама грам..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си