.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: Guitar Pro 6

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас

Guitar Pro 6

Изтеглих си програма за настройване на китара(поне аз така си мисля) .. Програмата е "Guitar Pro 6" .. Ако е такава за настройване, някой ще ми каже ли как се работи с нея
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Град
    Бургас
    Явно няма никой, който да ми помогне
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Голям фен Аватара на sunman
    Град
    Гоце Делчев
    Да верно никой няма да ти помогне! Аз несъм се учел да си настройвам със програма,отначало един приятел ми я настройваше,после и аз свикнах и така!! Кажи на някой приятел който може да ти я настрои!
    Rock n Roll!!!!!!!!!

Град
    Бургас
    Аз се опитвам да я настоя, ама ..

Мерси, все пак

Голям фен Аватара на sunman
    Град
    Гоце Делчев
    Цитирай Първоначално написано от Anichkaxxwee
    Аз се опитвам да я настоя, ама ..

Мерси, все пак
    Виж също и във youtube има доста материали!
    Rock n Roll!!!!!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си