- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Guitar Pro 6
Изтеглих си програма за настройване на китара(поне аз така си мисля) .. Програмата е "Guitar Pro 6" .. Ако е такава за настройване, някой ще ми каже ли как се работи с нея![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Явно няма никой, който да ми помогне![]()
![]()
![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Да верно никой няма да ти помогне! Аз несъм се учел да си настройвам със програма,отначало един приятел ми я настройваше,после и аз свикнах и така!! Кажи на някой приятел който може да ти я настрои!![]()
Rock n Roll!!!!!!!!!
Аз се опитвам да я настоя, ама ..
Мерси, все пак![]()
![]()
Виж също и във youtube има доста материали!Първоначално написано от Anichkaxxwee
![]()
Rock n Roll!!!!!!!!!