.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Новата прическа

Здравейте,не съм сигурна дали това е правилния раздел,извинете ако не е..
    Така,на 15 съм,преди година някъде запо4нах да се отървавам от етажите на косата си..Сега ги няма. Имам бретон настрани,но косата ми като е няква никва и всеки ден този бретон стои както си иска (дори ида го правя)
    Та цяло лято не съм се подстригвала и сега за у4или6те си мислех някоя нова при4еска пак с бретон,но нямам идеи тъй като косата ми е доста странна-къдрава е и аз не я реша ами я оставям на къдрици Може снимки да ми давате,които спред вас може да са подоходяши...
    И друг въпрос... ако се направя на етажи по обемна ли ще стане. А ако я филирам. Благодаря ви предварително!

Мега фен Аватара на koshtramba
    Ужасно си тъп, Кире!
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Banned Мега фен
    с къдрава коса според мен на етажи е добре, но най-късия да не е много къс как го обясних.. бритонче настрани и ако го изправяш ще е добре.. аз много се кефя на къдрава коса с прав бритон... а за филирането... по скоро ще ти е по-лесно да я оформяш ако я филираш

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Дай снимка ,за да добием по-ясна представа. Нали казваш,че косата ти е къдрава - тогава си има достатъчно обем и не мисля,че етажите ще й седят добре.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

^ ^
    да дай снимка, защото не можем да определим
    DoKaTo pOgLedNe6 NaZaD,Ve4e Vsi4Ko E OtMinaLO...DokaTo NapRaVi6 PyRvaTa Kra4kA, Ve4e E VreMe Za PosLedNaTa...DokaTo Se NAy4i6 Da OBi4a6,LiuBovTa Ve4e Si E Oti6La...

Супер фен Аватара на millmii
    Град
    Sofia
    И аз съм "за" да ни постнеш снимка, за да види по добре и формата на лицето - също. Ние не сме гадатели. ++ и още нещо - нали до сега си била на етажи и си чакала косата ти да порасне .. ??
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си