.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: ЦИКЪЛ

ЦИКЪЛ

Здравейте,момичета!Отскоро имам един проблем вече става месец откакто не ми е дошъл цикъла,не съм правила секс.Сега имам доста силен апетит,малко главоболие и сякаш леко ми е подут корема ;.За първи път ми случва да ми закъснява...Знаете ли на какво се дължи това?А на вас случвало ли се е?Ще се радвам,ако дадете мнението си.Малко съм притеснена,но може да има и такива периоди...нз

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    При мен подуването и главоболието значат едно- ще ми дойде скоро.
    И на мен ми се е случвало да ми закъснее с повече от седмица , но това беше заради стрес и притеснение. На колко си?! Може би още се регулира и не е напълно точен
    доста силен апетит,малко главоболие и сякаш леко ми е подут корема
    ПМС-а при мен е подобен, но ако искаш да си 100% сигурна, иди на лекар,защото може да има и проблем,не искам да те плаша ,ама всичко е възможно
    maDamn

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    На колко години си ?От колко време имаш менструация?

На 14 съм.Първият път ми дойде на 12.Майка ми каза,че може да е от стреса,напрежението,уморат а,променливото време може също да ми е повлияло.Ще изчакам още седмица и ще видя да отида на лекар.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Ееее на 14 си , може би ти се регулира цикъла и при мен се е случвало,почакай още малко и ако не дойде на лекар.
    maDamn

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Цитирай Първоначално написано от xLIGHTSx
    На 14 съм.Първият път ми дойде на 12.Майка ми каза,че може да е от стреса,напрежението,уморат а,променливото време може също да ми е повлияло.Ще изчакам още седмица и ще видя да отида на лекар.
    Да те прегледа гинеколог!
    Може много фактори да оказват влияние върху менструацията(притеснение, стрес,климат,антибиотици),н о до 2 години е нормално да се регулира МЦ,а и 1 месец закъснение не е малко и съвсем възможно е да се дължи на определен хормонален проблем.

Благодаря Ви много за бързите и точни отговори!.

Град
    In the middle of nowhere
    Цитирай Първоначално написано от ThisIsMe
    Цитирай Първоначално написано от xLIGHTSx
    Да те прегледа гинеколог!
    Може много фактори да оказват влияние върху менструацията(притеснение, стрес,климат,антибиотици),н о до 2 години е нормално да се регулира МЦ,а и 1 месец закъснение не е малко и съвсем възможно е да се дължи на определен хормонален проблем.
    И на мен ми е закъснявало с 1 месец, пък не съм умряла.
    Това най-вероятно се дължи на смяната на климата. Все още не ти се е регулирал МЦ. Няма за какво да се притесняваш.
    BladeDancer
    Music gives soul to our hearts, and wings to our thoughts.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ^Това, че за теб месец закъснение е нормално, не значи, че и останалите момичета трябва да са безотговорни към здравето си.

На оригиналния професор да му е честита командировката в бан темата.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на 4o4ina
    На 14 си,не може да очакваш всеки месец МЦ да ти е точен,регулира се,няма за какво да се притесняваш!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от 4o4ina
    На 14 си,не може да очакваш всеки месец МЦ да ти е точен,регулира се,няма за какво да се притесняваш!
    Абе, хора, четете ли какво пише или давате отговор по заглавието? Момичето менструира от две години. За пръв път се случва М да закъснее.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си