Случайно някой да е видял НЛО? Току що някакви супер странни огнени топки (не бяха звезди) идваха откъм Румъния над град Козлодуй и изчезваха в небето. Сигурен съм, че не бяха самолети. Сигурно бяха поне 30 и не бяха падащи звезди. Изчезнаха в небето.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Чувал ли си за едни небесни тела,наричани метеорити и че при навлизане в земната атмосфера се раздробяват и много преди да достигнат земята изгарят в атмосферата?
Чувал съм. Казах, че не знам какво е. НЛО не значи извънземни. Може и да си прав, аз също съм доста скептичен по този въпрос.Но от друга страна бяха точно еднакви по големина и се движеха по една и съща траектория. Идват от едно и също място, преминават през един и същи маршрут и изчезват точно на едно и също място. Не бяха по цялото небе. Освен това съм почти сигурен, че не падаха надолу. Просто изведнъж се издигаха (май..) и ги виждаш как изчезват в небето.
Видял си семейството на Чък Норис.
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Не вярвам в извънземни,но и не мисля,че сме единствените във Вселената...
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
Над с. Гълъбово почти всяка вечер виждам ( и не само аз де) Нещо като звезда,което се движи не много бързо,много е ярко,но изведнъж светлината му започва да намалява и някрая изчезва.( не е самолет,не е и падаща звезда)
Ако не вярвате вижте с очите си
http://www.youtube.com/watch?v=eKs4i8OUR48
Да, ето. Само дето аз разкрих още вчера загадкатаПред един(стевния) хотел в града са пускали някви светлинки. Ама оди разбери как са летяли по една и съща траектория
Няколко приятели ми казаха, че оттам са ги пускали.
П.П. Лико98, да не е да си от тука?![]()
А как тогава наричаш тези, които не живеят с нас на земята ?Първоначално написано от Bonbonchencetyy
^Може би "Единствените разумни същества в света"?
Хах.. Най обикновен ефект, който и баба ми може да го направи с фенерче..Първоначално написано от Liko98
по темата.. вярвам че все някъде на милиони светлинни години има живот, просто няма как да сме единствени, но тези превземки, че имало на земята НЛО нз си кво кат почнат да се вживяват, отвличания разни започват да ме дразнят тей..
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
може би ..Първоначално написано от ccdesigns
![]()
Бе, не беше баш така...Първоначално написано от maksimal
И мен.
А как тогава наричаш тези, които не живеят с нас на земята ?Объркан съм...Първоначално написано от ccdesigns
![]()
Сигурно някъд има някакви форми на живот,обаче не мисля,че просто ей така ще ни обикалят планетата и ще вземат случайни индивиди,за да ги изследват и да ги върнат с изтрита памет...тва само в Холивуд го има.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Заснел съм няколко от многото летящи "неща" снощи (виждат се на видеото), уверявам ви, това не са ефекти на фенерче или други подобни.
A са пуснати лампички отпред хотелаПървоначално написано от Liko98
![]()
Ми не се знае,може да са всякакви неща...Първоначално написано от DaNGeRousLy
![]()
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥