Някой има ли представа какви са изискванията за ставане граждански пилот?Поинтересувах се в Интернет и разбрах,че трябва да нямаш никакви проблеми със зрението и вестибуларния апарат,както и да имаш завършено средно образование.Не можах обаче да разбера дали има изисквания за ФП,както и какви по-точно оценки искат.Ако някой има някаква информация по въпроса,моля да сподели
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
не трябва да си много висок да си завършил училището в Долна Митрополия има много изпити ,но първия е качват те на една машина и те въртят 1-2 минути на 80% от хората им потича кръв от скоростта с която те въртят и като те свалят трябва да си живлошото е ,че там се изисква много силна психика не толкова физически данни колкото психика... защото някой пилоти на самолети ги пенсионират по "болест" решават ,че трябва да намалят пилотите и съкращават обикновения случай е ,че пилота има болест ,която го склонява към припадък, изпада в безсъзнание.Отдавна не съм се интересувал ,но познавам тук там някой дето е бил в Долна Митрополия и за единия го пенсионираха точно по тази причина ,която дадох по-горе! Ако си решил да учиш в Долна Митрополия ,ще ти е нужен голям късмет ,силна диплома там до колкото знам се изисква математика изчисления не е толкова лесно колкото изглежда Успех
Нека спрем войната по пътищата заедно.
Никога не сме се поколебавали да станем избраните от съдбата.
А какво е положението с ФП?Защото мога дасе хвана да уча математика,за вестибуларния апарат не знамобаче се притеснявам да не се издъня на някой тест заради хернията...
Какво ми казваш с това ФП не те разбирам една херния не е проблем просто трябва да си много здрав физически и психически не ти трябват мусколи никака фигура просто трябва да ти сече пипето яко да си хладнокръвен напрежението е голямо и то доста ,но една херния не е от проблем.За гражданска авиация не съм наясно но за военната..... знам някои неща
Нека спрем войната по пътищата заедно.
Никога не сме се поколебавали да станем избраните от съдбата.
Трябва ли да покривам някакви нормативи,за които хернията ще ми пречи,като коремни,набирания,лицеви и т.н...Какво ми казваш с това ФП не те разбирам
Другия ми въпрос е:вярно ли е,че в България няма как да станеш направо граждански пилот,а трябва да завършш като военен и после да се прехвърлиш?
Аз искам да съм стюардеса![]()
ама малко трудно...
Успех иначе!
P.S. - Може да си купим един самолет и ти ще караш, аз ще се возя![]()
Аз така като гледам съм с 20ина лева...ти?Първоначално написано от Sarafina
![]()