- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Подходящо
Намерете си филма 13. Говоря за малките недорасли момиченца. Също така няма да е зле да погледнете Кристиан Ф. - децата от Банховската зоологическа градина. (Christiane F. - Wir Kinder vom Bahnhof Zoo) После сами си направете изводите. Туко виж ви повлиало добре. Само да погледнете отстрани как изглеждате. Или поне да видите, че има по-големи проблеми от "той не ме сръчка във фейса" "не ми се обади" "не ме харесва" и т.н.
Ще използвам и твоето предложение.Първоначално написано от IncendiaSanctus
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Не ги учи как да мислят, така по ми харесват![]()
![]()
Първоначално написано от Trollrusos
Първоначално написано от cazzo
Забравих да предупредя.]Да не вземете да влезнете у филма!
Пръски мозък се сивеят
13 наистина трябва да се гледа.
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Тези филми ще ги разберат вече осъзналите се "деца". Неосъзналите се няма и да схванат за какво иде реч.
И спря да се върти за миг земята..
Нищо! Да гледат и дай Боже да вникнат, дори минимално, в смисъла.
Пръски мозък се сивеят
Кой туй ньещо?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
"13" е уникален !![]()
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
Те умните момичета със сигурност са го гледали и са схванали, останалите явно ще разберат по лошия начин![]()
Ходи се заяждай някъде другаде. Казвам само, че това са филми, които всяка пикла трябва да гледа, за да и дойде малко акъл. Писна ми да чета тъпите им теми с тъпи оплаквания. На теб като ти харесва, чети си.Първоначално написано от TheNewReligion
Пръски мозък се сивеят
Не се заяждам.
Форумът е направен за въпросните пикли. Ти като си не си такава и не си способна да помогнеш без да се гледаш отвисоко на "простолюдието", което не може да се погледне отстрани колко е недорасло и неоправно, натискаш хикса горе вдясно и забравяш за съществуването на тоя сайт.
ми простолюдие са, толкова са злеПървоначално написано от TheNewReligion
![]()
поне някой не се прави на приятно разсеян и не натиска хикса![]()
Нещо на много отворена ми се правиш. Ето аз им помагам, като ги наплашвам да погледнат два филма, които ще им покажат реалноста. За да спрът да се врягат от простотии. И не, не мисля, че във форума трябва да се подкрепят пикли, с малоумни проблеми и те да бъдат успокоявани и поущрявани за тъпотата си. На теб като не ти е проблем, на мен ми е. И ще си правя каквото си искам, за да им налея малко акъл. Пък като фейлна, ще съм доволна, че не съм подкрепяла подобно поведение.
Пръски мозък се сивеят
Айде да не ми излизаш с номера, че авторката е особено загрижена за съдбата на съфорумниците си, к'во ще кажеш?
Ебала съм ви у "загрижените" надменни задници, 'дето сте се събрали баш тука.
ама много на сериозно го взе, чак и нападашПървоначално написано от TheNewReligion
![]()
Хаха! А ти се имаш за високоинтелигентна и всезнаеща! Кой е надменния задник в случая? Аре замисли се малко преди да пишеш простотии. Всеки с подхода си. Нещо тия неща дет ги наговори, за тебе се отнасят, ама карай. Като си толкова велика, толерираща и безгрешна - ходи да се занимаваш със "страдащите" души. Кво се занимаваш с мойто особа? Или си станала с гъза нагоре и искаш малко заяждане? Ок, получаваш си го.Първоначално написано от TheNewReligion
Пръски мозък се сивеят
Дам кофти е да няма какво да кажеш. Айде лека ти нощ.
Пръски мозък се сивеят
Мислех да не ти отговарям, но ще го направя.
1. Отнасяло се мен? Мда, на моменти е така. Не се притеснявам от това да го призная. Ако не съм го осъзнала, защо ще го пиша? А?
2. Станах с гъза нагоре, да. Проблем?
3. Т'ва, че се смятам за велика, всезнаеща и тн., си е твое мнение, нямам намерения да го променям.
4. Признавам "подхода ти" за изключително смотан, честито.
Да говориш на кило не помага на никого.
5. Т'ва, че някой не споделя мнението ти, не значи, че се заяжда. Не приемай т'ва лично.
проблем,проблем, май ти имаш проблемПървоначално написано от TheNewReligion
То си личи защо не ти харесва подхода й, защото го приемаш лично.
А ти говориш малко и казваш - нищо. Дреме ми к'во мислиш за подхода ми. Аз си го харесвам и ще си процедирам с него. Ти си подкрепяй себеподобните. Предпочитам да съм черната овца пред това, да блея с всички останали. Като си станала с гъза нагорИ, май си си седнала на лицето. Няма лошо човек сам да си целува задника. Айде лека ти нощ и спри да ме занимаваш, че ми писна.Първоначално написано от TheNewReligion
Пръски мозък се сивеят
13 не е филм за пикли баш.
Щото баш истинските пикли си имат идеални животи с нормални родители и се чудят къде да си заврат парите и въпреки това се чудят накъде да "кривнат от правия път", щото е готино и се държат като к*рвички.
В 13 е достатъчно човек да погледне майката във филма, за да му стане жал за момичето.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Поредната тема, която няма да промени нищо.Колко теми са се изписали, в които някой се опитва да влее малко мозък на другите, ами не знам да има една, с която да се е получило. Хората не се променят толкова лесно.