Задаваш въпроси на грешния човек. Аз съм си антисоциална. Необичам да разговарям с хора, ако не ми се налага. Необичам да се запознавам с такива ако не ми ги натресът. Мразя хората, мразя всичко свързано с тях. Интересувам се от доброто на приятелите ми, които са също "глупави" индивиди. СПоделящи всяка секунда от животчето си с всички. Да има една с която да се говори нормално и за нормални неща. За грима и топирането, опитвала съм, безброй пъти. Отговорите са глупави. От рода на "Момичетата без грим са грозни" "Външността ми е по-важна от акъла. Как иначе ще си хвана мъж."
С тези неща съм се занимавала до 7 клас. После установих, че няма смисъл да убеждавам който и да е, в каквото и да е. За себе си знам. Eдинственото, което мога да ти кажа е, че познавам изключително тъпи парчета. Обяснявала съм им безброй пъти моето виждане. Те не слушат. Наричат те смотан щото не си си извадил циците и не ги завираш в лицето на някой, или най-малкото те наричат лесбийка, защото нямаш интерес в това да харесваш някой. (Не се оплаквам, само споменавам хипотетично). От една година се старая да намаля омразата, да си мълча по някои въпроси и да не се занимавам с оправяне на света. От време на време да ме избие на "Аз трябва да направя нещо, неможе да е така." Но накрая се оказва, че нахалните и некадърните пробиват, а стойностните се бъхтят сами. И как да обясня на една кифла, че е по-добре да се бъхти и сама да постигне нещо, като за нея е по-лесно и удобно, да хване богаташа да отвори краката и да получи всичко за което е мечтала? Да я откажа от лесния път и да я убеждавам, колко по-добре е сам да постигнеш нещо. Най-малкото да ме напсува. Незнам до колко съм ти отговорила, даже може изобщо да не съм ти отговорила. Опитът ми с хората е малък. Като ме замъкнат в някоя голяма компания с "интелигентни" младежи и всички като заприказват и почнат да подмятат селски изрази... Аз да почна да им обяснявам какви са селяни ли? Най-малкото да ме набият. И за к'во? За да изкажа мнение и да кажа някоя истина на хора, които не искат и да чуват за нея. Никой не иска да му се казва истината, никой не я харесва. Може и да не правя връзка, но все пак ти благодаря за отделеното време и за обясненията.
За филмите, да нямат особен смисъл. Но ако имаше някаква връзка с малки момиченца, щеше да знаеш колко се впечатляват от тях. Как ги обсъждат и как им се иска да са като еди кой си, от незнам си кой филм или сериал. За мое най-голямо съжеление имам такива връзки. Това е една от причините да се дразня на индивидите във форума. И да се дразня на това, че всички само мрънкат за фейсбук за скайп, живеят си живота в интернета, опитват се да имат "сериозни" връзки, като ги уреждат чрез фейсбук. Изключително малоумно е. И тоя непукизъм, който праскат. Измислят си тежък живот, оплакват се от най-малката простотия. Защото са гледали някой филм, и са решили, че е много яко да си мъченик. ДОбре, че не им се налага в действителност да изпитат някои от измишльотините си. Режат си ръчичките, така че, всички да видят колко са нещастни. Позират с хомосексуалност (защото видиш ли е модерно). И изобщо не се замислят, че един хомосексуалист никога не би парадирал с това. Един човек, който се самонаранява, никога не би показвал белезите си и да давам подробно обяснени защо ги е направил. Да обяснимо е, така са по-интересни. Но мен това ме дразни.