- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ниско момче
Здравейте, всички! Бихте ли трагнали с по- ниско момче от вас .. по-ниска ама малко с 2-3-4 см ?! Помня 4е маше такава тема ама ..
МЕРСИ МНОГО АКО НЕ МЕ УПРЕКВАТе ВЕДНАГА СЪС ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ - ИМА ТАКИВА ТЕМИ БЕ И Т.Н. !
![]()
Не.
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Аз съм висока 152... Би било странно, ако тръгна с момче, което е по- ниско от 152!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aз не бих тръгнал с момиче по-високо от мен. Най-много на моята височина. И то сега, че има да раста още много, а и сега не съм от най-ниските.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Външният вид не е всичко. Въпреки това, играе важна роля. Но, ако наистина го харесвам - защо не ?
Вие сте първобитни селяни.
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
И 1 см. ми е много. Не бих тръгнала с по-нисък от мен.
Харесвам ги поне с една глава над мен.
Както бях писала и в предишната тема.. Това е едно от нещата, с които не бих направила компромис в никакъв случай!
И спря да се върти за миг земята..
Първоначално написано от xoxi
![]()
![]()
![]()
Sanity is for the weak
A,нищо,смея ви са на инфантилните представи и разбирания.
Sanity is for the weak
искаш да кажеш, че ако харесаш някои няма да тръгнеш с него само, защото е 1см. по-нисък![]()
Ех,деца,деца...няма надежда за вас.
Sanity is for the weak
Напълно невъзможно е да харесам такъв човек. Говорех хипотетично.Първоначално написано от elysunny
Просто аз съм висока, винаги съм стърчала над другите и никога не съм харесвала по-ниски от мен.
Дори, ако е колкото мен, пак е малък шанса.
И съм свикнала вече хората да не приемат моето мнение. Най-често ниските ми се зъбят, но това е положението.
Не мисля, че е от възрастта, нито от разбиранията ми.
И спря да се върти за миг земята..
Падам си по по-ниски от средностатистическия за страната ръст при мъжете и все пак, намирам за извратено да съм с мъж, висок 1.60 с вдигнати ръце. Няма как да го възприема сериозно.
За тези, които казаха, че не биха тръгнали представете си, че това момче е всичко, което сте търсили, че притежава най-важните качества според вас, че си допадате на 100% пак ли не бихте тръгнали с него? При положение, че е толкова трудно да откриеш това което търсиш, бихте си изпуснали шансът, така ли?
//Аз едвали ще намеря по-нисък от 160 см и все пак не би ми пречело, въпреки че попринцип харесвам високи.
Тук и за по един сантиметър правите проблем вече![]()
А какви са ви представите за нисък мъж, до каква височина един мъж е нисък за вас?
Everybody dies, But not Everybody Lives..
Не че нещо, хора, но всички говорим хипотетично!![]()
Разбира се, че бих тръгнала с мъжа на мечтите ми, въпреки че е по- нисък от мен (което означаваа под 152)
Първоначално написано от Sintya
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
Аз пък съм съгласна с хохи. Не би ме привлякъл мъж, който е по-нисък от мен. Едвали бих имала такъв проблем. И принципно височината, поне за мен, прави мъжа по-привлекателен. Ако ще и инфантилно да е. Не мисля, че ще се чувствам добре до някой, който е на нивото на циците ми.
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
ахахахахаахахаххахПървоначално написано от xoxi
Walk with me now, fly with me later...
Въпрос на вкус. Ако не те привлича някой въобще, ще тръгнеш ли с него? Ако се харесвате САМО на характер с някой, по-добре си станете приятели, не гаджета.Първоначално написано от oasis
Мен просто не ме привличат, не ми харесват и не биха могли да ме възбудят или да изпитвам желание да целуна момчета, които са по-ниски от мен (т.е от 1.62). Това си е моя вкус.
А на хoxi в момента се дразнят хора, които са изнервени, че не е казала: "И да не ме кефи, ще се хвана с него, щото така не е повърхностно, а показва ужасно задълбочен поглед в човешката душа."
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()