- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ниско момче
лелеее.... мн ниски сте бе момичета...аз съм 1.84 на 15 години и съм мечтал за момиче високо колкото мене г/д ама повече ще земе или да ме комплексира или да ме уплаши (shake)
момичета яжте и растете че и ниските момичета не са много за предпочитане пред високите
Абе прави сте... Винаги съм си умирал от смях като видя някъде по улиците момиче и момче от които представителят на мъжкия пол е под полезрението на женската. Смешно е просто. Колкото и да е привлекателно и красиво и с хубав харектер дадено момиче по-високо ли е от мен..мм не. Ама пък се и успокоявам , че по-висока от мен съм виждал само 1-2 пъти.. Депресирам се човек колко високи момичета има на тоя свят О.о![]()
аз винаги си харесвам по-високи,понякога много по-високи![]()
не е трудно,тъй като съм 163-4
не мисля,че бих си паднала по някой,по-нисък от мен,но пък всичко е възможно
Направих тази грешка веднъж! НИКОГА ПОВЕЧЕ!УЖАСНО Е ДА СИ С МОМЧЕ ПО-НИСКО ОТ ТЕБ!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
хах да ви имам проблемите ами аз какво да правя като съм момиче по 178-9 смне знам дали бих тръгнала с момче по-ниско от мен но ги има и тях .. принципно аз харесвам или колкото мен момчета или по-високите .. но и 1-2 см не са проблем едва се забелязват
все пак не опаковката е важна ... важна е но е по важно сърцето
Когато си мил с хората те ти се качват на главата !!!!
Ела при мене аз съм висок![]()
![]()
Първоначално написано от Trollrusos
Първоначално написано от cazzo
Никога няма да забравя една гледка.Мацка,30-тина годишна,1.75-1.80 си върви по улицата и нежно държи под ръка господин на 50-55,около 1.60....и му обяснява колко прекрасна страна е Малта.Това ако не е истинска любов и пренебрегване на външността,не знам кое
![]()
Иначе...1.68 съм,няма да са проблем 2-3 см,но повече наистина няма да ми действат секси.Обичам много високи момчета.1.80-1.95,примерно
![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Аз съм 180см вчера се мерихПървоначално написано от SuperBadSuperFresh
![]()
Аз пък съм 183![]()
Най-странната двойка,която съм виждал през живота си беше една висока,руса,дългокрака рускиня с някакъв поне 10-15-20 см по-нисък от нея набит пич.Беше поне преди година и още ги помня съвсем ясно![]()
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
К'во само се предлагаш пък ти ве?Първоначално написано от Skaarj
Walk with me now, fly with me later...
хъх...ние,хората поначало сме леко първични същества-та,тъпо ми е да го кажа,обаче просто не бих възприела насериозно момче,по-ниско от 1,63...
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
По-ниско от 1.70 никога трябва да минимум 1.80-5![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Е, той пък, ще се чувства, да ти кажа, доста добре гледайки те в очите.Първоначално написано от Luidgie
Не знам как толкова категорично определяте как "НИКОГА" няма да тръгнете с по-ниско момче от вас, та "ако ще и 1см. да е по-ниско". Не се заричайте така, може да се случи всичко и не мисля, че 4-5 сантиметра са шокиращо много в това отношение. А какви са тогава приятелите на ония кобили, с извинение, от по 180-185 сантиметра? Търсете си ги в баскетболнтие зали![]()
Има доста сгодни какички по 1.80. И повечето ходят с 1.80+
Ти иначе би ли ходил с по-високо от теб момиче?
Това е друга тема, но ще ти отговоря щом си толкова любопитен. Зависи с колко по-висока от мене е. Да не са фрапиращи 10 сантиметра, нали? Би ми било неудобно, но виж от друга страна не всеки може да достигне 180 см. височина. Тоест ниските да си ходат с ниски. Абе, има значение, но то не е жизненоважен определящ фактор, ако ме разбирате. Искам да кажа, че би било глупаво, ако само височината попречи на съществуването на една стойностна (може би) връзка. Както казаха защо не, ако всичко друго е наред? Това е нещо като с възръстта - любовта няма граници, поне според мен.Първоначално написано от Chacho2
Е то звучи глупаво, ама как ще се стигне до стойностна връзка, без да се запознаят, харесат, доопознаят, заобичат? И понеже за първите две обикновено се гледа външния вид, хубавата връзка май ще си остане само фикция. Едно е да сравняваш ръст и доверие, друго е да сравняваш ръст и други физически качества. Ръстът играе роля.
А сега на кой, какво му е дадено, не го коментираме. И мен ми се ще да не ми е толкова космат задника, ама не избирам аз къде да ми растат косми. Нито мога да убедя другите, че космите на гъза са привлекателни.
^ нямаше нужда от чак такива признания, поне не и преди 12.![]()
Инак сигурно е глупаво едната височина да съсипе връзката, ама ей на, случва се. Ако бях 1.75 нямаше да задълбавам толкова за едни 5 см, обаче не съм. Именно поради тая причина ми се вижда неприемливо и направо извратено да обърна внимание на мъж, висок 1.60. Не ги възприемам такива като сексуални обекти, следователно няма и как да се чувствам привлечена от подобен субект, камо ли да започна връзка с него.
![]()
![]()
Не мисля, че има ЧАК ТОЛКОВА ГОЛЯМО ЗНАЧЕНИЕ ръста .. ако харесвам 1-о момче ако ще и с 1-а глава да е по-нисък ще тръгна с него
Ако проблема е в целуването (защото повечето се притесняват как ще се целъват с по-нисък/по-висок ) , пак има начини, може да сте седнали или по-високия с главата надоолу, по-ниския с главата нагоре.. ддз, не мисля, че няколко сантиметра (дори и 1-а 2-е глави разлика!!!) биха били проблем!! ....
![]()
![]()
![]()
![]()
Виж сега, аз тука се е*авам , пък ако върже, още повечеПървоначално написано от Rookie
Има бол момичета в моя град, не сам некЪФ селяк, че да не мога да си намеря едно свястно момиченце.....
омг .. значи не е проблем да ходите (нищо лично към никой) с 10 години по - големи от вас, но гаджето ви да е с 2-3 см по - нисък/ка е абсурд??Вие не сте добре ..
Моето мнение: ДА, бих тръгнала с по - ниско момче! Аз не определям хората по височината им!! ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
И какво ти пречат тези сантиметри?И как биха могли да ми попречат?
[quote="Skaarj"][quote="Rookie"]До колкото успях да попрочета теми днес,аз съм ти четвъртата,на която се буташ.Не че има лошо да си имаш няколко варианта,ама поне гледай да са от различни форумиПървоначално написано от Skaarj
![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall