.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 96
    Град
    Лондон
    Моето мнение: ДА, бих тръгнала с по - ниско момче! Аз не определям хората по височината им!! ..[/quote]

Нещо , което е невъзможно днес може да е възможно утре !

http://www.facebook.com/#/pages/-Bla...10647422318793 - помогнете на страничката да се развие :P

да
    Нямаше логика,беше любов.

Абе най-добре с по високо , ама и да е по-ниско от теб , ако има любов взимайте се

Re: ниско момче

Имало е много секси и харизматични мъже в живота ми, които са по-ниски от мен, както и такива, които са по-високи. По дяволите, това няма значение и не определя по никакъв начин какво изпитвам към даден човек.
    Но не бих "тръгнала" с човек, който има комплекси относно височината си.
    "Сняг е покрил земята, но търпя. Няма как иначе. Пъхам си ръцете под шала, ама боли...Не, не съм виждала никой да плаче.Няма смисъл"

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Генетично е заложено да търсим най-добрите партньори, с които бихме направили потомство. Едно ниско момиче няма да харесва толкова ниски момчета, защото шансът детето им да е дребосък е огромен. Едно високо момиче има по-голям шанс да хареса някой с 2-3см. по-нисък, защото детето им би било сравнително нормално.
    Това важи за почти всичко, което човек се сети. Първично и подсъзнателно е, но макар и с изключения!!! е вярно.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Цитирай Първоначално написано от deppbaby
    Абе най-добре с по високо , ама и да е по-ниско от теб , ако има любов взимайте се
    Точно. Имаше едно: "В любовта - разстоянието, килограмите, годините и височината, са просто едни тъпи числа."

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    не
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    омг .. значи не е проблем да ходите (нищо лично към никой) с 10 години по - големи от вас, но гаджето ви да е с 2-3 см по - нисък/ка е абсурд?? Вие не сте добре ..
    +1

Но все пак с моите 156 Би ми било странно да е по-нисък
    Hi haters, kiss kiss
    I see you later
    Hi haters,
    It was very very very nice to meet you

От личен опит мога да кажа, че сантиметрите не са от значение... Когато тръгнах с настоящият си приятел, той беше с около 5 см. по-висок от мен. На пръв поглед всичко е ОК, ако не беше моята слабост...късите роклички, поли и панталонки и факта, че ги комбинирам с високи токчета... И резултата- когато излезем някъде, аз съм с минимум 5 см. по-висока и знаете ли, какво? НЕ МИ ПУКА! Стига ми, завистта, която виждам в очите на хората... Ние се обичаме, това е важното! Страхотна двойка сме! И всички го виждат...

Повече от фен Аватара на bloodyred
    Не съм от най-високите .. 1.65.. така че.. пък и винаги съм харесвала момчета доста по-високи от мен. И все пак нищо не се знае ..
    Да съм казала, че отказвам се?!

Цитирай Първоначално написано от bloodyred
    Не съм от най-високите .. 1.65.. така че.. пък и винаги съм харесвала момчета доста по-високи от мен. И все пак нищо не се знае ..
    Нищо не се знае! Много правилно...

Попринцип харесвам по-високи момчета от мен, така, че е въпрос на мнение, ако наистина го харесваш защо не..

Голям фен Аватара на asp1r1n94
    Град
    София
    Абе напоследък ,особено на морето като бях имаше доста "обратни" случаи ,в които жената е по-висока ,нещо като мода започва да става...

И аз предпочитам по-високи момчета,но и виждам доста често двойки,в които жената е по-висока и ако се обичат хората защо не?Не трябва да им пука какво мислят другите щом на тях им е добре!
    you're the nicest thing I've ever seen <3 mousy ;**

Повече от фен Аватара на stefinkaa7
    Цитирай Първоначално написано от elysunny
    хипотетично-не.

: )

Супер смешно е момичето да е високо момчето ниско.Момчето със сгаваемо столче под мишницата да се целънат

Супер фен Аватара на NambyPamby
    ^ Ако имат разлика от метър и нещо - сигурно.

Град
    Rousse.
    Не.

срещайте се тайно

Предлагам на момичетата от форума, да отидат в планинските райони на Афганистан

Попринцип височината не е важна за една двойка,но е много смешно да видиш няк'ва мега ниска (1.60 да речем) с някъ'в 1.90-2 метра ..
    И попринцип момичетата тръгват с високи момчета,както и обратното де..
    Иначе аз не бих тръгнала с по - ниско момче..Или да е на моята височина,или по - висок ..
    music is my life!
    ♪♫♪♫
    Аз съм такава,каквато съм,
    а не каквато искат другите! (:

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от stteLii
    Попринцип височината не е важна за една двойка,но е много смешно да видиш няк'ва мега ниска (1.60 да речем) с някъ'в 1.90-2 метра ..
    Мхм, затова връзки между такива хора не трябва да се развиват на открито, а предимно в спалнята. Така няма да се комплексират и ще изградят здравословна връзка
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Повече от фен Аватара на Missmarch
    Град
    Шоколандия.
    Цитирай Първоначално написано от Sintya
    Външният вид не е всичко. Въпреки това, играе важна роля. Но, ако наистина го харесвам - защо не ?

.. DaKid ..

Град
    в Майнатаун, България (близката канавка)
    Аз съм 1.95 и защьо да не тръгна. Стига момичето да е свястно.

ПС: Повечето момичета от моя квартал са батали.
    Ям и Пия, Еба и Бия, Душата в Рая, Хуя до Края!

Цитирай Първоначално написано от stteLii
    Не, че нещо, но има доста нисички момичета Аз като не знам дали имам дори 160 какво да правя
    Hi haters, kiss kiss
    I see you later
    Hi haters,
    It was very very very nice to meet you

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си