- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ниско момче
Моето мнение: ДА, бих тръгнала с по - ниско момче! Аз не определям хората по височината им!! ..[/quote]
![]()
Нещо , което е невъзможно днес може да е възможно утре !![]()
http://www.facebook.com/#/pages/-Bla...10647422318793 - помогнете на страничката да се развие :P
Абе най-добре с по високо , ама и да е по-ниско от теб , ако има любов взимайте се![]()
Имало е много секси и харизматични мъже в живота ми, които са по-ниски от мен, както и такива, които са по-високи. По дяволите, това няма значение и не определя по никакъв начин какво изпитвам към даден човек.
Но не бих "тръгнала" с човек, който има комплекси относно височината си.
"Сняг е покрил земята, но търпя. Няма как иначе. Пъхам си ръцете под шала, ама боли...Не, не съм виждала никой да плаче.Няма смисъл"
Генетично е заложено да търсим най-добрите партньори, с които бихме направили потомство. Едно ниско момиче няма да харесва толкова ниски момчета, защото шансът детето им да е дребосък е огромен. Едно високо момиче има по-голям шанс да хареса някой с 2-3см. по-нисък, защото детето им би било сравнително нормално.
Това важи за почти всичко, което човек се сети. Първично и подсъзнателно е, но макар и с изключения!!! е вярно.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Точно. Имаше едно: "В любовта - разстоянието, килограмите, годините и височината, са просто едни тъпи числа."Първоначално написано от deppbaby
не
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
+1Първоначално написано от Hilary_
Но все пак с моите 156Би ми било странно да е по-нисък
![]()
Hi haters, kiss kiss
I see you later
Hi haters,
It was very very very nice to meet you
От личен опит мога да кажа, че сантиметрите не са от значение... Когато тръгнах с настоящият си приятел, той беше с около 5 см. по-висок от мен. На пръв поглед всичко е ОК, ако не беше моята слабост...късите роклички, поли и панталонки и факта, че ги комбинирам с високи токчета... И резултата- когато излезем някъде, аз съм с минимум 5 см. по-висока и знаете ли, какво? НЕ МИ ПУКА! Стига ми, завистта, която виждам в очите на хората... Ние се обичаме, това е важното! Страхотна двойка сме! И всички го виждат...
Не съм от най-високите .. 1.65.. така че.. пък и винаги съм харесвала момчета доста по-високи от мен. И все пак нищо не се знае ..![]()
Да съм казала, че отказвам се?!
Нищо не се знае! Много правилно...Първоначално написано от bloodyred
Попринцип харесвам по-високи момчета от мен, така, че е въпрос на мнение, ако наистина го харесваш защо не..![]()
Абе напоследък ,особено на морето като бях имаше доста "обратни" случаи ,в които жената е по-висока ,нещо като мода започва да става...
И аз предпочитам по-високи момчета,но и виждам доста често двойки,в които жената е по-висока и ако се обичат хората защо не?Не трябва да им пука какво мислят другите щом на тях им е добре!
you're the nicest thing I've ever seen <3 mousy ;**
Супер смешно е момичето да е високо момчето ниско.Момчето със сгаваемо столче под мишницата да се целънат![]()
![]()
Предлагам на момичетата от форума, да отидат в планинските райони на Афганистан![]()
Попринцип височината не е важна за една двойка,но е много смешно да видиш няк'ва мега ниска (1.60 да речем) с някъ'в 1.90-2 метра ..![]()
И попринцип момичетата тръгват с високи момчета,както и обратното де..
Иначе аз не бих тръгнала с по - ниско момче..Или да е на моята височина,или по - висок ..![]()
music is my life!
♪♫♪♫
Аз съм такава,каквато съм,
а не каквато искат другите! (:
Мхм, затова връзки между такива хора не трябва да се развиват на открито, а предимно в спалнята. Така няма да се комплексират и ще изградят здравословна връзкаПървоначално написано от stteLii
![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Първоначално написано от Sintya
![]()
![]()
.. DaKid ..
![]()
![]()
Аз съм 1.95 и защьо да не тръгна. Стига момичето да е свястно.
ПС: Повечето момичета от моя квартал са батали.
Ям и Пия, Еба и Бия, Душата в Рая, Хуя до Края!
Не, че нещо, но има доста нисички момичетаПървоначално написано от stteLii
Аз като не знам дали имам дори 160 какво да правя
![]()
Hi haters, kiss kiss
I see you later
Hi haters,
It was very very very nice to meet you