- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ниско момче
Не. Ако харесам такова, тогава ще му мисля..
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...
Едни, харесват по - високи, втори, високи колкото тях, на трети не им пречи да тръгнат с много по - високи, или много по - ниски. Всеки има различно мнение, това не означава, oбаче, че е грешно. Не е нужно, като видите някой, с мнение, което на вас не ви харесва / и то относно, такива глупости /, да нападате и съдите.
Иначе, аз съм 1,57, което според мен, въобще не е много, като за момиче. Харесвам по - високи момчета от мен и - да, не бих тръгнала с по - нисък. Дори и взаимоотношенията ни да са перфектни, ще се стигне само до приятелство, тъй като, няма да ме привлича. Вярно, че не мога да съм на сто % сигурна, но, колкото и да е, всеки си познава характера и интересите, и е сигурен в тях.
По принцип всичко е до собствен вкус и е доста относително, защото наистина височината не би имала значение, ако двамата наистина много си допадате във всичко останало, но аз съм малко над 1.80 и никога не съм ходил с момиче под 1.70, защото просто харесвам сравнително високи момичета. (Друго си е то дългите секси крака, нали..) Някои момчета пък обичат ниски, дали, защото и те не са кой знае колко високи, или пък просто така им харесва, няма голямо значение. Предполагам същото е и при момичетата, едно е да знаеш, че до теб имаш висок и силен мъж, което естествено те кара да се чувстваш спокойна и защитена, и друго е до теб да се влачи някой дребосък, който едва ли не му трябва столче, за да те целуне, камо ли примерно да те защити в дадена ситуация.
![]()
Ами 1.58 съм. Досега не съм срещала по-ниско момче от мен. Винаги съм харесвала 1.75+ , ама не се знае. Тъкмо за първи път ще съм по-висока от някой![]()
Ой ой какво си мъничкоПървоначално написано от roseleaf94
![]()
Ще тръгна бе, защо да не тръгна, ако ми харесваВъпреки че за да е по-нисък от мене, вероятно ще е на около 12-13... защото аз съм 164 см...
![]()
Е па си си много и високаПървоначално написано от Pigeon
Я съм 157/158
![]()
Hi haters, kiss kiss
I see you later
Hi haters,
It was very very very nice to meet you
Така е,но аз казвам просто,че е смешно ? ;дПървоначално написано от c14m
btw ще си търсиш по - ниски момченца. :P
music is my life!
♪♫♪♫
Аз съм такава,каквато съм,
а не каквато искат другите! (:
и аз мисля такаПървоначално написано от Sintya
![]()
Напомни ми, когато денят е смотан и хората се опитват
да ме прецакат, че са ми необходими 42 мускула за да се
намръщя и само 4 за да изправя средния си пръст
и да им кажа да го дуxат!!!
МОМИЧЕ СЪМ!
ако са 2-3-4 см защо не? Ща кажа на сърцето си: "Няма да съм с него колкото и да го обичам сам защото съм малко по-висока ли?Баси ограничените хора дето сте, тези които не биха ходили с по-ниско момче!
При положение, че съм 1.75, едва ли ще тръгна с някой който е 1.60, пък и имайки предвид, че харесвам високи момчета....
Не знам, предпочитам да е поне на моята височина .. но определено това не играе най-важната роля.
Иска да каже, че няма начин да го хареса, понеже е 1см. по-нисъкПървоначално написано от elysunny
![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Не, не е смешно това от примера, смешно е някое момиче 170см с момче 165смПървоначално написано от stteLii
Става яко сеир обаче, ако и момичето е повече килограми от момчето
![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Първоначално написано от sapphire5
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Съгласна съм с теб ..Първоначално написано от Sintya
Ами, не бих.. Странно ми е просто. Много по-хубаво и приятно е да си с по-висок.![]()
Само така.Първоначално написано от Sintya
Не съм перфектен но си струвам!