- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Неопитен ..
С него се познаваме от 5 години.Бяхме в обща компания,излизахме и аз тайничко си го харесвах.Той винаги е бил до мен,винаги ме е подкрепял.
Скоро ми призна,че е влюбен в мен.Излизаме,гушкаме се,по цял ден и до късно вечер си говорим в скайп ( и двамата сме на 15 ) , но той до сега не се е занимавал с момичета (гледаше повече училището) ии е някак .. не е срамежлив по-скоро е неопитен.Аз съм срамежливата и ме е срам да го целуна или нещо такова ..
Та въпросът ми е какво да правя..как да постъпя ??
I'll never be alone 'couse you are in my soul .. <3
внимавай да не ти станат много големи ушите, че тва да си влюбена на 15 е много тежко
Няма как да ти кажем какво да правиш..
То момента от само себе си си идва.
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Хахах .. едва ли ще станат прекалено голямиПървоначално написано от elysunny
![]()
Иии защо пък да не съм влюбена на 15 ?? Какво лошо има ?
I'll never be alone 'couse you are in my soul .. <3
Първоначално написано от sladkabebova
казах, че е тежко, не че има нещо лошо : ))))))
Засега не пресилвай нещата, ами просто ги остави да се случват. Наслаждавайте се на моментите заедно и си гледайте живота (и ученето).Първоначално написано от sladkabebova
Остави нещата да се случат, не се притеснявай. Каквото трябва да стане, ще стане рано или късно. Пък, ако толкова искаш да го целунеш, както си се гушкате скачай върху него, задръж за секунда погледа си втренчен в неговия и му удари една страстнаа целувка. Ох, нещо не ми се връзват нещата. Не пресилвайте нищо, така е по-сладко.![]()
Личи си , че сте на 15 ако не и по-малко.. Целувка бе... целувка...
може би не е готов не пресилвай нещата
DoKaTo pOgLedNe6 NaZaD,Ve4e Vsi4Ko E OtMinaLO...DokaTo NapRaVi6 PyRvaTa Kra4kA, Ve4e E VreMe Za PosLedNaTa...DokaTo Se NAy4i6 Da OBi4a6,LiuBovTa Ve4e Si E Oti6La...
ще си дойде от самосебеси .. а ако в близките дни никой от двамата не се престраши да направи тази стъпка, по - добре си останете добри приятели![]()
Вършенето на деания, които другите мислят за невъзможни, ме превръща в шибан Господ ...
Глупости.Първоначално написано от BrokenKnight
Престраши се да го целунеш,не е чак толкова срамно...
То ще си дойде само.. не пресилвай нещата, освен ако не ти писне да го чакаш.. тогава действай.
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...
Това звучи сладко ^^.
Ами давай,опитай.Забрави срама за малко (:
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
търси близост/уединение и нещата ще станат без да ги усетиш (:
REGGAE BOOM <3
Абе и аз съм срамежлив,ама не чак толкова...,така че действай![]()
:PПървоначално написано от annonimnna
Обичам те !!![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Попринцип - да! Но не може все да чака! В един момент може да стане прекалено късно!Първоначално написано от sexy_for_you
Френски форум - питаш и ти отговарят
Руски форум - питаш и те те питат
Български форум - питаш и всички ти обясняват колко си зле ...