- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- нормално или не
Много ми е странно и затова ви питам тъй като доста хора от обкражението ми го правят. Нормално ли е да сменяш гаджето си на всеки месец два за да си готин
DoKaTo pOgLedNe6 NaZaD,Ve4e Vsi4Ko E OtMinaLO...DokaTo NapRaVi6 PyRvaTa Kra4kA, Ve4e E VreMe Za PosLedNaTa...DokaTo Se NAy4i6 Da OBi4a6,LiuBovTa Ve4e Si E Oti6La...
Не
За да си готин вика![]()
Не.
Разбирасе,че не е нормално! Ами в днешно време така стоят нещата за съжаление,всеки се хвали как за месец е сменил 10 момичта!
Трагично е положението!
Rock n Roll!!!!!!!!!
О, не!![]()
Аз съм задръстена...![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Щом масово го правят значи е нормално.Нормалното се определя от мнозинството,ако не сте забелязали.
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
Нормално е, стига да не го сменяш с гадже с друг цвят на косата!
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Да бе ужас и азПървоначално написано от SisiStrange
![]()
Много сме старомодни явно...![]()
НЕ, но за съжаление както ти каза, повечето си мислят, че тва е супер готино и си прави по -известни (така да се каже) ./.
awerw♥
Еее значи не съм готинаЗа мен не е нормално,а за когото е да си го прави,всеки си има глава на раменете.
Дядка такъв смотан!Първоначално написано от Sh@d0w
Край!
Ще те сменя! Ще те сменя три пъти, защото трябва на всеки месец по веднъж!![]()
И ще съм мнОу яка.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Не е нормално.
Пък и за какво ти е да се правиш на велик пред другите,супер тъпо е.
Имам минимални подозрения, че... абе не абсурдно е. Макар, че... Не, не, не може да е това.
Абе, все пак, дали не е леко, мммм таковъъъ, избиване на комплекси, че другите си имат гаджета и ги менкат, а авторката не може да си забие? Оххх, не, не, забравете. Много е налудничаво. Не съм го казвал.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Разбира се,че е норманло!
Ама че си задръстеена!
![]()
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Егати въпроса...ако ти смяташ, че е нормално-прави го и ти. Ако не смяташ, че е правилно-възмущавай се...Първоначално написано от musicbaby
Ама една тема във форум, дали ще ти промени възгледите???
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Нищо общо с готСкото няма това ,така да знаешИма общо с ку*венското и ку*варското ...Лична гледна точка
![]()
Не,не вярвам на въпроса..това сериозна тема ли е?! Ми НЕ Е НОРМАЛНО..ако беше,нямаше да има бракове,нито разводи,нито семейства..и аз съм ставала свидетел на това доста пъти и винаги съм го намирала за тъпо.Лично аз предпочитам да си чакам и да съм с човек,когото наистина харесвам и знача нещо за него,отколкото да се фукам как съм сменила 5723709753428674384 гаджета..
Ама има и друга страна..може пък нещо да търсят,някакво качество и затова толкова честоабе брутални теми общо взето..
What is the right thing to do,when you realize you don't belong to anything around you? Face the problem? Or just run away?! .. [авторско]
Ти пък ги сменяй на седмица и им натрий носовете!![]()
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Не,не е правилно. Нито пък начин ,за да станеш готин. Ако е момиче и си ги сменя всеки месец - най-малкото ,което е ще я наречат курва ;dd
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Имам чувството, че жените живеят за това, да не ги наричат курви. Не че е хубаво, ама да смениш 3ма за месец не значи, че е за това да се ебеш с други или за да се правиш на готина.Първоначално написано от SmilezZz
Първоначално написано от Chacho
мдаа и на мен на такова нещо ми намирисва
![]()
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."