- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Спешна нужда от съвет !!!!!
Здравейте на всички .
За първи път пиша в подобен сайт , но имам нужда да чуя нечие чуждо мнение , току-виж се съглася с него хаха .
Имам си ново гадже , много си го обичам , познавам го от 12 години , годе-долу от толкова имам чувста към него , до колкото знам при него нещата седят по същия начин . Винаги е бил най-специалният за мен , дори когато ми беше само приятел и общо взето не мога да кажа лоша дума за него . Но в нашата едномесечна връзка не ме притесняват чувствата или кой кого повече . Притеснява ме това , че дребни неща не ми допадат понякога , но винаги си мълча . Не мисля , че аз съм тази , която трябва да му държи сметка , пък и не искам да го задушавам по някакъв начин . Винаги се държа така , съобразявам се напълно , но понякога се злоупотребява с това . От негова страна виждам същото старание. Той не е човек , който говори за чувствата си , но откакто е с мен това се промени . С очите си виждам колко много ме обича и как се старае нашата връзка да потръгне , но въпреки всичко идеално , пак има неща които ме дразнят - последните дни така се случва , че седя да го чакам по цял ден да се разберем да се видим , той става от компиутъра и казва , че после ще пише , а това после е след 5-6 часа евентуално . Вчера ме попита сутринта дали съм свободна да се видим и аз казах да естествено (за него винаги) . Той каза , че има работа вкъщи и като свърши ще дойде до нас . Да но стана 6-7 и той ми писа , че ще яде и тръгва . Вчера също така беше мача България - Англия . Учудих се , че ще дойде да ме види вместо да гледа мача , но нищо не казах . Той дойде към 8 и 30 и каза , че е за малко , защото отива да гледа мача у приятел от моя квартал . Еми издразних се , дали защото малко се видяхме , дали защото го чаках цял ден , не знам . Ето такива дреболии ми правят впечатление , но не знам дали е редно да говоря с него . Винаги ме притеснява факта , че може да издребнявам и наистина не знам .... Та молбата ми е да ми дадете някакъв съвет , да говоря или не и защо . Не искам да коментирате историята , която разказах , защото това е единичен пример и не мисля , че играе някаква роля за нашата връзка. Благодаря предварително![]()
П.С. : Ако някой се чуди , аз съм на 19 , той също и досега сме били в един кас . Моля тези , които са по малки от мен да се лишат от коментар , искам да видя мнението на някой "по-мъдър" от мен![]()
Добре, ти нямаш ли други занимания, та само мислиш за него? Като не ти е писал, може да си е имал друга работа. И на 19 сте ебати, зарежете тия чатове и се виждайте - много по-пълноценно ще си използвате времето. Чатът е за уреждане на срещи.
И си правиш мечешка услуга, като премълчаваш дразненията, щото се насъбират, а е трудно човека срещу теб да се усети за тях и после ще му дойде като гръм от ясно небе едно кило хранене и сълзи. Нали един признак на това, че сте близки, е да сте откровени един към друг. Не сте малки да си засягате егото, търпете си по малко критика и я компенсирайте с ласки.
Ае със здраве!
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Дишай! Ти си жена, нормално е да се дразниш от такива неща. Това типични дрязги между момиче и момче. Поговорете!![]()
Нека предварително се извиня,че не се въздържам от коментар ,защото съм на 18,но пък съм на мнението,че мъдростта не идва с времето за съжаление...И честно казано докато го четях не ми се стори,че го е писал някой по-голям от мен... Както и да е . Моят съвет е ,ако мислиш,че тези неща ,които премълчаваш биха били проблем когато се понатрупат (което според мен е така) трябва да си поговорите. А мисля,че ги намираш за проблем щом търсиш съвети. От друга страна е добре да му даваш малко свобода да си гледа мачовете и др. и да не се сърдиш когато не се виждате постоянно,защото това само ще е повод да се карате, Просто измисли нещо,което да правите заедно по-често...познавате се от 12 години,все има какво да ви свързва освен чувствата.
![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Не съм искала никого да засягам , нито да се правя на много знаеща или много велика , просто не ми се иска да чета менията на момичета на 12 години . Но като гледам никой не ме е разбрал , аз питам дали е уместно да му кажа това , което написах във форума . Искам да прочета , да уместно е или не не е уместно и защо . Това е просто за пример , за да видите какви дребни неща ме притесняват .Първоначално написано от Azoria
Ами както вече казах,ти сама си знаеш до колко тези неща са ти проблем. Ако мислиш ,че е сериозно - да кажи му,защото да премълчаваш е само минус за теб и твоите нерви.Дано поне той те разбере...
![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Ежедневието ти се върти около него. Ако ти се ходи до тоалетна, обаждаш ли му се, за да го питаш дали ще му е удобно да се изпикаеш?
Тъпото е, че момчето не изисква това от теб, а ти доброволно организираш деня си според неговите желания и възможности, а не според своите.
Сама ще го осъзнаеш.
Разбирам те , че си толерантна.
Спри да си .
Покажи му , че и ти си цениш времето .
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
аз търпях две години толерантност. моят съвет е да му кажеш незабавно, защото после така здраво се натрупва, че всичко ще се излее и ще свърши по най-грозен начин.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Сериозно.. Голяма си на 19 забога , мисля , че трябва да имаш опит във ръзките и да знаеш , че всичко... добре де почти всичко се решава с разговор помежду ви.
Успех , поговорете си!!!
От начало с моя бяхме по същия начин. Но после аз му казах, че искам да прекарваме повече време заедно, и искам да знам по-рано кога ще се видим, за да мога да си организирам нещата. Оказа се, че той не ми звънял често, защото не искал да ме притиска.
Може би е хубаво да си поговорите, но не прекалявай - може да се познавате отдавна, но отскоро сте двойка. Може да се почувства застрашен от това, че му нарушаваш личното пространство.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Аз попринцип се съобразявам, когато мисля, че е редно, ако момичето е с моя характер, хич не се държа като някакъв бизнесмен или нещо подобно, което правите вие, просто си показвам характера, говоря това ,което искам и става работа, за твоя случай - не прочетох до края ама разбрах че дребни работи те дразнят, при всички е така, поне при повечето, но помни, че щом дреболиите те дразнят е по-добре, вместо да стават по-големи нещата. От време на време, трябва да се карате понякога защото така връзката ви става по-стабилна и си разрешавате проблемите, пък и по някой път трябва не се виждате няколко дни (за да почнете да си липсвате и така няма да си омръзнете) поне от моя гледна точка![]()
Първоначално написано от Trollrusos
Първоначално написано от cazzo
Говори с него, както вече ти казаха - не чакай да ти писне и да му го изсипеш всичкото на куп и после тойа после ти
![]()