абе хора на 18 години съм и все още не ми расте хубава и плътна мъжка брада
расте ми само малко под брадичката но не е тва което искам
как мога да забързам растежа на брадата си ,въобще тва нормално ли е на 18 да няям почти никва брада??
Ами растежа се забързва като започнеш да се бръснеш. Както е казал Мечо Пух : "Колкото повече ,толкова повече!"А за дали е нормално не знам...
![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Даже е по-яко, като нямаш. Знам, че на мъжете това ви е като някаква фикс- идея, да си имате, малко като на нас - с цикъла, и после се чудите как да я контролирате.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
точно тоова щях да напиша и азПървоначално написано от Josefinne
![]()
МОМИЧЕ!
xaxaПървоначално написано от Josefinne
Ох, разби ме с тва сравнение, но има нещо вярно!
Пич,всеки е различен и се развива по различен начин от другите.Аз съм на 17 и си имам брада ако я оставя и не я пипам известно време.Лично на мен не ми се занимава да се бръсна всеки ден и го правя 1х в седмицата.Презповечето време си ходя с набола брада, но аз започнах да се бръсна на 15.
Като цяло си е до ген.Има време ще ти поникне брада!
амииии.. не не е много нормално, но при всеки е ралично, разбира се... :P
awerw♥
Ами просто е ..
Почни да се бръснеш по-често.![]()
Бръсни се по-честичко и ще се сгъсти.. И батко беше така, но сега си е нормална
Момиче ^^
Първоначално написано от Azoria
пълни, ама пъъълни глупости. Бръсни се по 2 пъти на ден да видиш, че няма да има ефект, това е просто мит. Окосмяването зависи от хормоните, не от бръсненето, няма никаква логика.Първоначално написано от arsenalllbaby
всичко е до ген, до организъм. Някои хора имат, други не![]()
Дядо се бръснеше веднъж седмично, почти нямаше. Татко на около 5 дена сигурно (на 51 е), а почти не му расте.. В другата рода е д/г същата работа.. А на батко му расте супер бързо и се бръсне през ден.. Не всичко си е гена да ти кажа.. Както и на една приятелка всички жени в семейството са с големи гърди, а тя е плоска (вече е на 21...) Не му пречи да опита като иска толкова.. Друг е въпроса, че някои момичета предпочитаме гладки лица, а не бучещи (и да се избръснал сутринта, вечер пак да е набола...). Въпрос на вкус, няма от какво да се приятеснява, няма му нищо на момчето ..
Момиче ^^
Абсолютно вярно е.Първоначално написано от KumchoValcho
![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Обожавам момчета с леко набола брада.Та,това не беше по темата. Както ти казаха: всичко е до ген ,затова си е нормално. Това не бива да ти става комплекс.
![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
То не е само до бръсненето и до ген си е. Имам познати на по 24-5, на които брадата им не се свързва, да не ти пука. Едно досадно задължение по-малко засега.
Everybody dies, But not Everybody Lives..
Твърдението: "Имаш повече брада, защото се бръснеш често." не е вярно. Истината е: "Бръснеш се често, защото имаш повече брада". На някои хора просто им расте повече и по-бързо. То ако ти е гладко лицето и имаш само мъхчета ако щеш на 5 минути се бръсни - брада няма да имаш, докато не кажат гените ти. Всичко е до ген, хормони.
Начина, евентуално, да забързаш растежа на брадата си е: намали чекиите (за да задържаш повече тестостерон) и започни да спортуваш (за да произвеждаш повече тестостерон). Аз съм на 20 и сега чак започва да ми се оформя г/д брадата и то след като последвах тези 2 съвета.
И все пак: научи се да си щастлив от това, което си, защото винаги ще имаш косури за доизбарване, а те ще те правят нещастен и комплексиран. Аз съм на 20 и сега чак започва да ми се оформя г/д брадата и то след като последвах 2та съвета, които ти дадох по-горе.
ЕМИНЕМ В БЪЛГАРИЯ!!! ---->
http://www.facebook.com/pages/We-wan...4987735?v=info
Споко аз съм почти на 18 и нямам почти никаква брада...Малко бакенбарди и под брадичката...Кво да се прави ген ;д