Та 2 месеца ходех на фитнес и в началото наблягах най вече на гърди и гръб, но след месец някъде спрях да усещам какъвто и да е ефект от тренировките за гърди - лежанка и флейс, та като цяло спрях фитнеса и минах само на лицеви и кофички.Вече месец стана съм така и има резултат, но това което не ми харесва е че изглежда се помпят само долните гръдни мускули.Какво бихте ми препоръчали за равномерно правене на гърди? Защото горната част изостава наистина много и като цяло не стои много хубаво,поне не толкова колкото бих искал.
Тренирам през ден.
Ми редувай всички лежанки и упр във фитнеса за гърди..
С кофички горната част не става.
Лицевите опори с добавена тежест - те засягат, но пак не достатъчно горната част...
^не го слушай
Полулег във фитнеса, натоварва се горната част на гърдите![]()
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
Въйй..Първоначално написано от TheManTheLegend
![]()
Откри Америка . Това и баба ми го знае.![]()
ефекта намалява щот качваш килограми, а не качваш калориите с яденето!!
прави само на права лежанка (бенч преса) ... това е най-ефективаната за качване на ММ
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
Едва ли с лежанка ще качи килограмиСмисъл много килограми + много храна ..
Ааа такова,вече официално смятам лежанката за най-тъпото упражнение и най-безсмисленото ,успяха да ми преобърнат цялата представа за тва упражнение за 30-40 секунди ;
![]()
Няма най-ефективно упражнение,всичко действа до време.Факт е,че от 28 човека на олимпията,само 3-ма правят лег!
На 9,30 почва да се говори точно за лежанката.. Dorian Yates .. http://mdtv.musculardevelopment.com/...-training.html
Според мен просто трябва да ядеш здравата, за да налееш маса на гърдите, съответно навсякъде..
Ми зависи до какви тежести на щангата си стигнал. С леки дискове само в началото се усеща нещо. Нататък трябва да се слагат още дискове.Първоначално написано от sheva07
И все пак всички 28 са правели лег едно време, преди да станат известниПървоначално написано от TodorMarkov
![]()
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
Естествено.Легът е прекрасно упражнение,но 90% от трениращите не са го сменяли с години...
Базово упражнениеНали уш така било (
) И не може и да се замени
:
Ae ти кво очакваш за 2 месеца е ?!? Да станеш като Фил Хиит ? Не става .. аз тренирам вече 2 години и нещата още не са как тряя + тва гърдите не се правят ей така за 0 време...или тренирай сериозно или си помпи лицеви,като да отбиваш времето![]()
A journey of a thousand miles begins with a single step..
You are never a loser until you quit trying..!
skype - adrenalincho__
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991
Повечко серии с по малко почивка да усетиш помпалотои си направи 4и упражнения днес на др ден почиваш на по др ден др 4и упражнения ако не можеш да намериш пиши в гоогл uper chest drills или нещо такова ако искаш и на български и си избираш нищо сложно
![]()