.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: Пиарсинг

Hybrid View

Пиарсинг

Здравейте имам няколко въпроса относно пиарсинга, най-вероятно има такива теми, за което се извинявам.
    Такам напоследък съм много навита на пиарсингът на веждата и езика.Та такам да задам въпросите.Чудех се, дали ако си сложа обица на веждата или езика ще мога да си я махам когато си поискам.Ако може да ми препоръчате някакво пиарсинг студио в София и някой който скоро си е слагал да каже какви са цените благодаря предварително
    .................

Супер фен Аватара на daq96
    Град
    Русе
    Пише се пиЪрсинг!
    I'm beautiful in my way....

Пооправи си малко правописа. Или поне преди да пускаш тема във форумите проверявай думите и това как се пишат.
    Относно въпроса ти, не те съветвам да го правиш. Сега си още малка, иска ти се, но като пораснеш малко мнението ти коренно ще се промени. А повярвай не искаш белег на веждата, понеже този там никога не се маха...
    Защо ти е да си дупчиш лицето?
    Така си видяла от каките и батковците по телевизията? Не се води по чужд акъл. Не ти е нужно това за да си красива.
    Мое мнение, но ще се орезилиш.. внимавай с личицето си... това не е шега. От там много кръвоносни съдове и нерви минават
    alalallala

Супер фен Аватара на DesireToFire
    На езика махнеш ли я, ще зарасне до няколко часа.. А и според мен няма да издържиш.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Не знам на каква възраст си, но като цяло пиърсингите не ме влекат особено. Преди около година бях много запалена, имам доста дупки на ушите, които обаче вече даже не ги искам, рядко им слагам обеци. За една година мисленето ми се промени доста.. Сега само ми харесва пиърсинг на пъпа. Ако си малка - не си слагай, със сигурност се водиш по акъла на някой по-голям от теб, както и не знам какви са родителите ти, но аз определено не бих ти дала, защото знам че ще ти бъде само временно увлечение. Ако пък си пораснала, не мисля че е много удачно, тъй като не знам на каква нормална работа биха те взели с такива .. ""неща"" по лицето. Просто е отблъскващо.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak
    Просто е отблъскващо.
    Отблъскващо за теб.
    Има хора, които се кефят.

Авторке, първо проучи всички свързано с пиърсите, после решавай дали да си слагаш или не.
    Аз преди 4-5 години, когато ми цъфна мисълта да си слагам, не знаех нищо за тях. Просто ме кефеше и исках. Обаче ме предумаха да прочета и събера повече информация. След това желанието ми умря за известно време. В крайна сметка не се отказах, но ми трябваше време да преценя дали мога да се справя с всичко това.
    Дупките по езика, веждите, устните, носа и т.н. изискват много повече внимание и грижи, отколкото дупките на ушите.
    А ти авторке, явно не се интересуваш толкова от това, което ще си "причиниш", щом задаваш такива въпроси.
    След години ще съжаляваш, ако си направиш сега. А може още и след пробиването да съжалиш.
    И спря да се върти за миг земята..

Фен
    Град
    Бургас
    Недей!

Супер фен Аватара на stefity
    Град
    Варна...
    Хайде, бе... сега мислила така, малка била, след година щяла да си промени мнението, не знам си какво... Всеки човек е различен, аз исках пиърсинг на езика още когато бях на 13, останах си с искането и на 17 си го направих. След 2 месеца ще правя 19 и повярвайте ми, не ми е омръзнал.
    To strive, to seek, to find, and not to yield...

На веждата ме кефи,но на езика ужас.И все пак щом толкова желаеш ,направи си

Град
    Варна
    Зависи дали търпиш на болка.На веждата ако я махнеш остава белег а при продължително носене даже висва ;х .Аз имам на езика вечер си я махам и на сутринта пак си я слагам и не зараства,но това си зависи от човека.Ако си постоянна и търпиш на болка ,направи си.Но ако е просто ей така за да привлечеш внимание,няма смисъл и след няколко седмици да я махнеш.Успех )
    keep your heels,head,and standards high !

Мен много ми харесват хора с пиърсинг на веждата.
    Проучи по гоогле и не слушай никой.. Нито тия дето харесват, нито тия дето не харесват. Ако искаш си правиш и въобще не се интересуваш от на другите мнението!

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Супер фен Аватара на DesireToFire
    За веждата зависи изцяло дали ще ти отива. Има хора, които бе обеца не мога да си ги представя, но на други би изглеждало ужасно.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от daq96
    Пише се пиЪрсинг!
    ..+

п.т . аз съм ЗА пиърсингите, но на хората, които им отиват да ги носят, разбира се. иначе трябва да внимаваш с пиърсинга на езика, защото АДСИ бързо зараства, ако махнеш обицата /20 мин някъде/ И също така няма да можеш да ядеш няколко дни както трябва, заради подутия език Веждата...ето там вече не знам, защото, почти винаги остава белег и боли доста. Тъй, че помисли още един път какво ще правиш и ето един сайт, който може да ти бъде от полза (ако вече, не го знаеш..) http://piercing-bg.com/ . Тази темичка е стара, но и тя може да ти помогне малко http://www.teenproblem.net/f/viewtop...e2014af0d6db8f - Успех.
    awerw

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Аз имам пиърсинг на пъпа, правих си го в едно студио на Витошка. Спазват се всички санитарни изисквания, за които знам и съм чела, много са любезни и мили, напълно осъзнават, че може да те е страх и те успокояват. Страшно съм доволна от това студио ( някъде по средата на пешеходна зона се намира от дясната страна като вървиш посока към НДК и се качваш по едни стълбички около един етаж, иначе има и табела отвън ). Но е малко по-скъпичко и правят пиърсинг на лица под 16-години само с придружител ( родител).
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от Josefinne
    и правят пиърсинг на лица под 16-години само с придружител ( родител).
    ...брат, сестра може ли?
    awerw

Супер фен Аватара на elysunny
    Цитирай Първоначално написано от daq96
    Пише се пиЪрсинг!

Мега фен Аватара на LoveChocolate
    Град
    Велико Търново :)<3:)<3:)<3
    Искаш пиърсинг , а дори не можеш да пишеш грамотно.

Голям фен Аватара на Junieee8
    Град
    it's simple... you have to find me
    за всички които я критикуват ,че пишела неграмотно:

Момичето може да е свикнало да пише на латиница- как ще напишете "ъ" с английски букви? Както повечето знаят (освен ако са неграмотни и не могат да четат ) правилата изискват да се пише на кирилица... Просто не знам от какъв зор ви е да се заяждате с всеки срещнат.
    sometimes we
    to hide
    sometimes we
    to hide

Голям фен
    Град
    Varna
    Април месец си пробих веждата във Варна и беше 25 или 30лв. Можеш да я махаш когато си поискаш, но не за дълго защото лесно се запушва. Братовчед ми я беше махнал за една нощ и на другия ден дупката му беше запушена и въобще нямаше кой знае какъв белег, нищо страшно не е. И пробиването не боли въобще.

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Цитирай Първоначално написано от Junieee8
    за всички които я критикуват ,че пишела неграмотно:

Момичето може да е свикнало да пише на латиница- как ще напишете "ъ" с английски букви? Както повечето знаят (освен ако са неграмотни и не могат да четат ) правилата изискват да се пише на кирилица... Просто не знам от какъв зор ви е да се заяждате с всеки срещнат.
    Не може да е свикнала да пише на латиница, няма такава хипотеза! Ти в училище, да не пишеш на латиница, а?! Това е въпрос на ЕЛЕМЕНТАРНА КУЛТУРА, да можеш да се изразяваш в писмена реч.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Голям фен Аватара на Junieee8
    Град
    it's simple... you have to find me
    аз мисля,че едно е да пишеш на компютъра, и друго да пишеш на ръка. Трябва да натискаш копчета и тя знае кое къде си е...
    sometimes we
    to hide
    sometimes we
    to hide

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си