.
Отговор в тема
Страница 1 от 6 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 137

Има ли необвързани момичета, които вярват в истинската любов

Здравейте Въпреки че отскоро не съм тийн, отвреме-навреме преглеждам форума и някои от темите много ме забавляват. Реших да се регистрирам обаче, за да повдигна един доста сериозен въпрос. От известно време насам се питам дали в България са останали необвързани момичета, които вярват в истинската любов и които се интересуват от характера и интелекта на момчетата, а не само от мускулите и парите им ... личният ми опит ме кара да мисля, че за съжаление отговорът на този въпрос е "не". Иска ми се да вярвам, че не съм прав и че някой ден аз лично ще срещна такова момиче, но засега съм настроен песимистично. Вие какво мислите?

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Мисля, че не полагаш грам усилия за да бъдеш привлекателен за момичетата и после тях ги обвиняваш.
    Малко усилия.
    Също така мисля , че нагласата ти за света е една такава, ти вечно да си онеправдан.
    Не на последно място - предполагаемо девствен и без никакъв подход.

Спри да гледаш надменно и започни да се учиш на тънкостите . Не може да получаваш без да даваш .

Не те карам да бъдеш мил и т.н. , хората сме тъпи и се манипулираме несъзнателно постоянно, вземи това и започни да го управляваш .
    Не се жалвай.

Има много момичета, които ти би харесал като характер ( такива смачнани емоционално, пригодени за слугини ) , но съм сигурна, че на външен вид няма да ти харесат .

Така де, това което се опитвам да ти кажа е

" От известно време насам се питам дали в България са останали необвързани момичета, които вярват в истинската любов и които се интересуват от характера и интелекта на момчетата, а не само от мускулите и парите им ... "

Не, какво очакваш , мързи ме да ти правя анализ, само на това изречение се събира много .

С две думи - стига си гледал от високо, бъди хитър.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

NomNomNom, по-полека със заключенията. Нито съм девствен, нито съм надменен. Колкото до подхода ми към момичетата - винаги съм се старал да бъда джентълмен, и то не само за да им се харесам, а просто защото така ми идва отвътре, макар че в наши дни това май вече се счита за демоде и не се цени особено.

Голям фен Аватара на HotLife
    Град
    New York
    и момчета има

пишете на лично (реклама тайм)

Йоане, ти ли си, бе?

Мега фен Аватара на Chacho
    Криворазбрано джентълменство? И това да имаш мускули и пари не е лошо! Лошо е да имаш само това. А от уважение към себе си и към човека до теб, е хубаво да направиш нещо по този въпрос. Нито искат да си мистър Олимпия, нито Бил Гейтс. Пък акълът винаги е важен, няма да остане пренебрегнат.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Нали си наясно, че преди гаджето всички са били необвързани?
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Това поредната тема "Търся си гадже" ли е?

Иначе,жените не гледат само това,зависи къде търсиш.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Това поредната тема "Търся си гадже" ли е?

Не е ли очевидно?
    Той, ако не се надяваше да завалят изведнъж ЛС-та на момичета, готови да му се докажат, че не са такива, щеше да пита: "Има ли момичета бла бла бла...?", а не "Има ли необвързани момичета...?"
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Защо със злоба бе, хора?... За съжаление досега не виждам смислен отговор по темата.

Голям фен Аватара на HotLife
    Град
    New York
    и какво ако има, толкова ли ти е важен отговора?

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от oblivion13
    За съжаление досега не виждам смислен отговор по темата.
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w

Иначе,жените не гледат само това,зависи къде търсиш.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    няма и по добре
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

има свестни, но не са необвързани...Тези, които прелитат от цвят на цвят няма как да са свестни.

Цитирай Първоначално написано от takitogirl
    има свестни, но не са необвързани...Тези, които прелитат от цвят на цвят няма как да са свестни.
    За съжаление, май наистина е точно така.

Мега фен Аватара на Colouring
    Глупости,престанете да поставяте всички момчета/момичета под общ знаменател.
    Това,че си попадал само на такива,които не се интересуват от самия теб, не значи,че всички са такива.Да,сега определено това повече се търси,а любовта остава на някакъв заден план,но не си мисли,че всички момичета са курви(без извинение),търсещи само пари и мусколест пич,който им угажда.[/url]

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    Не всички са кифли.
    Пък и на мен ми е все тая за парите.
    Не бих тръгнала с някого само заради външния му вид,ако характера му не струва..Още по-малко,щото имал пари.

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Цитирай Първоначално написано от cigarettekisses
    Не всички са кифли.
    Пък и на мен ми е все тая за парите.
    Не бих тръгнала с някого само заради външния му вид,ако характера му не струва..Още по-малко,щото имал пари.

съгласна а и това, че ти не гледаш където трябва не значи, че няма останали нормални момичета.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Град
    Lunataaa
    Огледай се малко покрай себе си.Не може все на един и същи тип момичета да попадаш.

Супер фен Аватара на Shia
    Къде изчезна любовта в цщлата тема,а се коментира само външния вид и парите.
    Любовта не е просто пари и външен вид дори и да си прекрасен и без тези неща не означава,че някой ще се влюби в теб.Тя се гради,извайва,преминава през трудности.
    Не зависи само от вида ти и парите,а и има здравеняци с пари,които са обичани също.

Моя съвет е вземи са стегни!

Banned Мега фен
    явно не си търсил достатъчно.. има много момичета, които са имали дълги връзки и просто искат почивка... това не означава, че не са свестни... колкото до акъла... винаги ще е важен.. колкото и някой момичета да гледат само външността едва ли ще тръгнат с някой с мускули и пари, който ще се държи с тях като с парцал.. едно уважаващо себе си момиче не би го допуснало ако ще и милиардер да си .....много е лошо, че ''от скоро не си тийн'' ,но вече мислиш така за всички момичета,а още по-лошо е, че ги слагаш под общ знаменател, което много те ограничава.. ако продължаваш така не само себе си ще откажеш да търсиш такова момиче, а и някой, който те е чул как говориш......и истинска любов има... не случайно хората след раздяла се отчайват, но когато срещнат някой друг забравят всичко и отново са влюбени и загубени ... айде и успех.. спри да се ограничаваш до ''всички'' а започни да казваш ''някои'' и ще видиш как все ще намериш такова момиче

Повече от фен Аватара на elizabethg
    Да,аз съм едно от тези момичета...Но вече си мисля,че никога няма да срещна свястно момче.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от oblivion13
    Защо със злоба бе, хора?... За съжаление досега не виждам смислен отговор по темата.
    Всъщност, отговорът на NomNomNom беше право в целта. Това, че на теб не ти харесва, е съвсем друг въпрос. Тоя форум и преди е виждал такива теми и авторите им обикновено са прозрачни като добре измит прозорец.
    Както е и в случая. Необвързани момичета - много. Такива, които вярват в истинската любов, още повече.

Просто ти наистина нямаш подход. Не се измъквай с прастария номер с джентълменството. Почти всяко момиче би се зарадвало да й отвориш вратата, но прекаленото джентълменство граничи с досаждане и ходене по гъза. Такъв човек бързо става безинтересен.

Това, че нямаш хубаво тяло (защото един мъж може да изглежда добре и без да има мускули) и/ли не си особено добре финансово + няколко неуспешни опита с момичета, те е накарало да напишеш тази тема.

Голям фен Аватара на magita
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom
    Мисля, че не полагаш грам усилия за да бъдеш привлекателен за момичетата и после тях ги обвиняваш.
    Малко усилия.
    Също така мисля , че нагласата ти за света е една такава, ти вечно да си онеправдан.
    Не на последно място - предполагаемо девствен и без никакъв подход.

Спри да гледаш надменно и започни да се учиш на тънкостите . Не може да получаваш без да даваш .

Не те карам да бъдеш мил и т.н. , хората сме тъпи и се манипулираме несъзнателно постоянно, вземи това и започни да го управляваш .
    Не се жалвай.

Има много момичета, които ти би харесал като характер ( такива смачнани емоционално, пригодени за слугини ) , но съм сигурна, че на външен вид няма да ти харесат .

Така де, това което се опитвам да ти кажа е

" От известно време насам се питам дали в България са останали необвързани момичета, които вярват в истинската любов и които се интересуват от характера и интелекта на момчетата, а не само от мускулите и парите им ... "

Не, какво очакваш , мързи ме да ти правя анализ, само на това изречение се събира много .

С две думи - стига си гледал от високо, бъди хитър.

+1
    Ако си някъв марляв тип без грам поддръжка много ясно, че няма да ти се хване никоя. Все пак 1-вото нещо което ни привлича е как изглеждаш, а не колко си умен и това е при всички. (обратните твърдения са голяма глупост).

За тия пари няма да мирясате значи.... Тва, че сте попаднали на такова момиче (курва) не значи, че всички сме такива. Като се замислите от колко време са ни учили да гледам някви принцове, богати мъже, добре изглеждащи и то не само майките ни, но и бащите, които са били в некви дългове. (малко история)

Еми да. От колко време са ни учили да гледаме парите....

аре chill ;]]
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си