.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 137
    Супер фен Аватара на NambyPamby
    Цитирай Първоначално написано от takitogirl
    Тези, които прелитат от цвят на цвят няма как да са свестни.
    Аре, аре. Всеки има право да си търси щастието, както намери за добре. Отдавна са минали времената, когато жените са се омъжвали девствени и са раждали цяла сюрия деца на първия и последен мъж в живота си.

иначе номномном ти го каза. Плюс това е задължително, когато си прав, здрав мъж на 20+ да си се взел в ръце, да си си намерил работа и да започваш да градиш сам някаква финансова стабилност, а не да очакваш вашите да те издържат.

Търся жена с трактор Тя наистина ще ме обича
    Цитирай Първоначално написано от Trollrusos
    лягаше на леглото и кат някоя египетска мумия никакъв звук не издава

Цитирай Първоначално написано от cazzo
    Според вас жена може ли да забременее от кон?

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Цитирай Първоначално написано от sapphire5
    Цитирай Първоначално написано от LeprikonA
    Цитирай Първоначално написано от cigarettekisses
    Не всички са кифли.
    Пък и на мен ми е все тая за парите.
    Не бих тръгнала с някого само заради външния му вид,ако характера му не струва..Още по-малко,щото имал пари.

съгласна а и това, че ти не гледаш където трябва не значи, че няма останали нормални момичета.
    +2..
    И аз не бих тръгнал с момиче, ако характерът и е коренно различен от моя и не можем да се разбираме, ако ще и дъщеря на Бил Гейтс да е.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Цитирай Първоначално написано от elizabethg
    Да,аз съм едно от тези момичета...Но вече си мисля,че никога няма да срещна свястно момче.
    Хаха и аз съм от тези...Напълно вярвам в истинската любов и т.н...Но все още ми е рано и съм търпелива

Супер фен Аватара на leadyflame
    А коя е фалшивата любов

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Май се налага да преосмислиш критериите за подбор на принцесата на бял кон и да смениш средата, в която търсиш въпросната принцеса.
    Частта с парите ме наведе на мисълта да не би ти самият да си просиш златотърсачки, парадирайки с пачки?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Темата е повтаряемост на сто милиона предишни такива.

Да, има.
    Голяма работа.

никога не съм разбирала ... какво значи - "истинска любов" ... или обичаш някого ,или не. и много е тъпо да питаш, има ли такива ,има ли онакива момичета. всяк'ви момичета има. който търси-намира.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от elizabethg
    Да,аз съм едно от тези момичета...Но вече си мисля,че никога няма да срещна свястно момче.
    И вече е време да спрете да слагате всички под един знаменател,както има свестни момичета,има и свестни момчета.Зависи дали ще го забележиш ,в много от случаите е точно пред очите ти.Моя съвет е да се огледаш наистина много добре около себе си и да си нормализираш критериите.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Най-любими са ми олигофрените като него ... И след това мацките дето му обясняват - аз съм една от тях

Оусъм епик треад ;д
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

На всеки му се пука мехурчето за перфектен свят в определен момент.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Това, че нямаш хубаво тяло (защото един мъж може да изглежда добре и без да има мускули) и/ли не си особено добре финансово + няколко неуспешни опита с момичета, те е накарало да напишеш тази тема.
    Някои хора тук се извъдиха големи психолози ... Първо, изглеждам доста добре, и второ, не изпитвам абсолютно никакви финансови затруднения, а и ако повечето от вас не бяха толкова враждебни, щях да не бъда анонимен и да ви го докажа

Благодаря на всички, които дават смислени отговори по темата

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    ^Ако е така,защо се жалваш в някакъв форум?

Повече ми прилича на отчаян опит to get laid.

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Всеки някога се е подигравал на момчета/момичета, които просто са мърляви и т.н.
    Обаче наистина ако някой който не изглежда добре - дори и 1% много ясно, че няма да е забелязван и харесван. Винаги е важно да се поддържаш независимо дали искаш връзка и да те харесват или просто да си незабележим. АЗ съм едно от тези момичета, които са необвързани и вярват в истинската любов. Не гледам на хора с пари, че са егати и гъзарите, и че са по-различни хора от нас, и че са нещо над нас! Всички сме равнопоставени. Никога не трябва да се делим. Винаги искам да опозная човека първо по характер и след това ще ми се разкрие и външната му красота. Вярно е, че винаги първо се вижда човека отвън и си имаш едно наум /хубав или грозен е според теб/ и започвате да се опознавате и изведнъж започва да ти харесва адски много /дори и в двата случая да е / Просто си е до човек и до принципите му.
    Не знам защо почти всички когато са се разочаровали от 1 връзка и вече всички са им криви. Колко ли не съм била наранявана от кой ли не и как ли не и пак не спирам да вярвам, че ще открия истинската любов дори и да е след 5-10-20 и т.н. години. Трябва да вярваме, за да успеем в живота!!

П.С. - аз се улях!

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Моето мнение е, че след като пишеш във форума, значи имаш някакъв проблем. Може още да не си го открил, или да знаеш, но да не казваш.

Според мен ти си попадал само на такива момичета, които гледат външния вид, ама айде кажи ми кой не гледа в днешно време !? Всеки гледа, а ако някой ти каже че не е така, значи те лъже. Начина по който изглежда едно момче е важен за повечето момичета, а за някой е много важен. ;д Искам да кажа, че ти ако си добре подържано момче и се държиш нормално няма да имаш никакъв проблем. Ама ти пишеш тука, и очакваш хиляди момичета да ти се хвърлят в ръцете, само защото ти търсиш истинската любов. Т'ва твойто е тип "убий ме, обичам те". Ебаси, съвземи се бе човек !

Някой беше написал, че то или обичаш или не, и си е така. Истинска любов какво означава за тебе ? Някой да те харесва такъв какъвто си, да не ти прави проблеми, и ти като кажеш "а" тя да ти каже "б"; и момичето хем да е хубаво, хем да е добро... Вземи си направи една скулптура накрая да си спокоен.

Та, горе-долу, това което се опитах да кажа е, че няма перфектно момиче, истинската любов е относителна и щом пишеш тука, значи или имаш проблем или си за някой сайт за запознанства. ;д

Айде, peace.
    I had hoped you'd see my face, and that you'd be reminded
    That for me it isn't over yet.

Повече от фен Аватара на mmm_sweet
    Може да съм обвързана,но познавам печени момичета,които не гледат външния вид. Определено не са малко,но пък ако сравним броят на свестните момичета с тоя на курвите,определено е драстична разликата Общо взето търсиш "златни рибки" в морето- има ги,ама докато ги хванеш....

Мега фен
    Приятел ,ще ти го кажа колкото мога по-простичко - или се отърви от наивния си идеализъм ,който ти пречи да приемеш дадена черта у човека отсреща ,или си живей живота сам и не се оплаквай. При вариант 2 може и да срещнеш наистина стойностно момиче ,може и да не успееш.
    Лично аз с ръка на сърцето си казвам ,че от стотиците ми познати има точно едно момиче ,с което *бих* си прекарал живота. Твърде свестен приятел ми е ,обаче ,че да правя каквото и да било.

Та - решението на проблема ти е - е*и се като ти се е*е и не взимай хората на сериозно.

Това ,разбира се ,важи само в случай че си това ,за което се представяш. По-склонен съм да се съглася с поста на НомНом на първа страница ,но нека видим и другата страна на нещата ...
    за всеки случай.

Със здраве.

eстествено, че има. Обаче критериите на различните хора за "истинската любов" са различни. Дори и леките момичета сигурно вярват в любовта... Важно е не да вярваш, а да се стремиш към него, да можеш да го дадеш, за да го получиш. Трудно е да си само с един човек и да се откроиш от масата хора с мимолетните свалки, забежки и връзки.
    А външният вид не е най-важен, но играе голяма роля в началото, защото когато не познаваш някого го оценяваш първо по това.

Супер фен Аватара на Glamour92
    вярвам в истинската любов...вярвам и,че сродните души понякога трябва да се сменят на определени периоди
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Ами аз съм необвързана, непрекъснато разни глупаци ми правят филми, но нямам намерение да се откажа да вярвам..

Аз съм добро и прекрасно момиче, което не гледа парите, защото си ги изкарва и не гледа мускулите , защото не е програмирано така .
    Ама защо не ме искаш , не знам.

А,защото смятам, че си зле, то било просто.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Защо да няма ?

Макар и обвързана ще си споделя мнението-пълно е със свестни необвързани момичета !!! Нужни са просто много тактика,правилен подход и усет за нещата...А иначе преди да се влюбя наскоро изобщо не вярвах в любовта като цяло...

В моето училище има много свестни момичета, ама всички им викат крокодили , йетита, скъсват ги от гавра за нищо. Ела да си избереш.
    В техническите и специалностите по точни науки е пълни със свестни необвързани момичета , ориентирай се натам .

П.П: Тая тема още ли е жива е ..
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Като гледам повечето от вас си ме представят като някакъв пропаднал Квазимодо, който по цял ден стои вкъщи и оплаква съдбата си. Да, ама не - всъщност, както казах, смятам че изглеждам добре, грижа се за външния си вид, освен това общувам със страшно много хора, сред които и много момичета. Критериите ми за срещуположния пол са съвсем нормални, изобщо не търся някаква изключителна външност. Даже се дразня от това на момичетата да се слагат етикети като "грозна", "дебела" и т.н. И въпреки всичко това, не успявам да попадна на "свестно" момиче.
    Между другото, понятието "истинска любов" наистина трудно може да бъде дефинирано - просто или имаш сетива, за да го разбереш и усетиш, или не.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си