- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има ли необвързани момичета, които вярват в истинската любов
Ъъъм на "свестно" момиче и аз не мога да попадна...честно !
е,па...с момчетата нещата стоят по същия начин-изобщо,ние хората явно сме много "несвестна" пасмина като цялоПървоначално написано от error92
![]()
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Аз вярвам в истиската любов , но за съжаление още не съм я срещнала. Не ме интересуват парите и мускулите , а същността на хората . Не би ме впечатлило момче , което има пари и мускули и е въздух под налягане тоест както казвам аз - "софийски дришльо"
Разбира се, че има, само дето са ти разбили сърцето и сега всички момичета са ти криви. Да не си правиш реклама? Не, няма да си намериш гадже така. Положи усилия и излез от ограниченото си мислене, в което "всички сме еднакви" и ще видиш как бързо ще се променят нещата..
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...
Естествено, че има необвързани момичета, вярващи в любовта.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Мускулите, или прекалените поне ме отвращават.
Колкото до интелекта... - той е водещия фактор за сформирането на приятелствата ми, а да не говорим за връзките ми.НЕ намарим смисъл в това да иммаш връзка с някого, с когото да не можеш да си поговориш, да научиш нещо от него, или поне да можете да дискутирате дадена тема.
Красотата.... - относително поняятие е.Например моите приятелки ми се чудят как например мога да се загледам по момче, което за тях не е типпичен красавец. Просто всеки има различен вкус..
Парите... та пари всеки малко или много има някаквви... те не трябва да са критерий за започване на връзка.. та с парите ли ще излизаме, с тях ли ще говорим и споделяме?
Вярно, има много повърхностни момичета,винаги ги е имало и ще ги има.. но НЕ всички са такива..
Не знам какво друго да ти кажа по темата..![]()
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Аз съм необвързана и вярвам,а не искам,защото постоянно си мечтая и си мисля за "момчето на мечтите ми" ,а най-хубавите неща се случват, когато не мислиш за тях и не ги очакваш .![]()
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
xPafx, мнението ти е страхотно, благодаря ти
Познато ...Първоначално написано от Nestlee
Има обаче и друга теория - че когато силно искаш нещо и се стремиш да го постигнеш, то рано или късно се случва. Все още не съм краен песимист и съм склонен да вярвам, че наистина е така
![]()
oblivion13 , аз пък с теб не съм съгласна...колкото повече се вкопчваш в идеята да намериш някого, нали половинка... таа, толкова повече хора минават през теб... и много от тях не си заслужават и се отчайваш... просто.. за всичко си има време, каквото е писано - ще стане..
е..сега сигурно трябва да кажа, че за ввсеки влак си има пътници, ама това ми бърка в червата, щото 100 пъти съм била успокоявана с него..![]()
WindScar <3333
Аз определено не търся връзка отчаяно и на всяка цена, защото уважавам себе си и не мога да си се представя с момиче, с което няма за какво да си говоря или пък което е с мен само заради парите/колата/визията ми, дори и момичето да е невероятно красиво.
не визирах теб, просто ти обясних моята гледна точка![]()
WindScar <3333
Изчистих ви глупостите- постарайте се да не минавам втори път!![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Съвсем нормални критерии имаш , само дето не можеш да намериш момиче, което отговаря на тях, въпреки, че се срещаш с много.Първоначално написано от oblivion13
Това е противоречие. Това което търсиш явно е по-рядко срещано, защото в противовес ще ти сложа моите , уж, изисквания. Примерно, харесвам мъжете от чисто интелектуалната им и емоционална страна.
Отида ли на някое място , където има хора, които искат да учат - че това е рай за мен, всички отговарят на критериите. И реално, все съм раздвоена, защото всички са толкова прекрасни. Всеки има черта , която може да ме накара да се влюбя.
За разлика от теб , не общувам всъщност с почти никакви хора и не изглеждам добре. И въпреки това не съм имала нещастна любов от 13 годишна, или пък никога не съм имала момент , в който да накисна и да кажа - няма никого .
Била съм и с хора, с които съм могла да водя съвместен живот.
Връзките ги приключвам вече поради причина, която няма нищо общо с темата.
Идеята ми беше, че критериите ти според мен са силно завишени.
Защото на мен ми се направи една мацка на интересна в една тема, защото казах, че харесвам човека да има инженерно образование,или нещо друго научно , и тя ме пита дали имам покритието . Реално, никога не се бутам там, където знам , че нямам качествата .
Не мога да съм с богати мутри , или с чалга гъзета , или някакви ДнБ сладури , защото по техните критерии не ставам.
Та, замисли се ти какво търсиш и защо не го намираш реално.
Може би средата ти е кофти ? Момичетата , които описваш не излизат и не са екстроверти .
Всеки има сетива и всеки може да си внуши всичко. Всичко общо взето е едно внушение.Между другото, понятието "истинска любов" наистина трудно може да бъде дефинирано - просто или имаш сетива, за да го разбереш и усетиш, или не.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Рядко срещано е и точно това е проблемът, затова и написах тази тема. Малко по-нагоре обясних какви са ми критериите:Първоначално написано от NomNomNom
Аз определено не търся връзка отчаяно и на всяка цена, защото уважавам себе си и не мога да си се представя с момиче, с което няма за какво да си говоря или пък което е с мен само заради парите/колата/визията ми, дори и момичето да е невероятно красиво.
Какво значи "не изглеждам добре" ... според мен няма ясна дефиниция на добрата външност, по-скоро сред хората битуват най-различни предразсъдъци. Така че няма защо да се подценяваш и да твърдиш такова нещоПървоначално написано от NomNomNom
В никакъв случай не са и интроверти, но и не са способни да оценят момче като мен. А и доста от тях са обвързани, при това сериозно.Първоначално написано от NomNomNom
Разчупи средата си.
WindScar <3333
Аха, добрено и не са способни да оценят момче като мен![]()
Да, факт. Нямам огромни мускули, не се държа агресивно, не парадирам с парите си, пука ми за образованието ми, а съвременните момичета изобщо не се впечатляват от сериозни момчета като мен.Първоначално написано от PinkPan7her
xPafx, опитвам се да разчупя средата си, но засега не се получава.
Ми аз се впечатлявам само от начетени момчета , защото сме в една графа.Ако ще да са с девствени мустаци, или други неща, които хората считат за недодяланост.Първоначално написано от oblivion13
Може би , както отбеляза, ти не си в онази графа , и нямаш друг избор, освен да се преориентираш или да се промениш в насока, че да те харесат.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Добре, аз все още не зацепвам защо пишеш за необвързаните момичета? Нали преди гаджето всеки е бил необвързан? След като се обвържеш не ти се променя изведнъж характера.
Нормални момичета бол. От познатите ми всички ходят с гаджетата си по любов, не за пари. И някои от тези момчета са доста задръстени според социалните стандарти, ама не съм видяла да им пречи този факт.
Друг е въпросът, че ако си падаш по гримирани мацки с маркови дрешки, все ще удряш на камък. Ако толкова искаш свястно момиче, търсиш при обикновените момичета, които изглеждат нормално и се държат така.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
То и от скромни се впечатляваме..Първоначално написано от oblivion13
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...
Аз пък се питам дали за останали момчета,които да вярват в истинската любов и не търсят връзка която се основава само на секс..
Е аз хем съм начетен, хем нямам девствени мустациПървоначално написано от NomNomNom
Не знам в коя графа да се поставя ...
crowberry, може и да се впечатлявате от скромни момчета и въобще от момчета като мен, но лично аз все още не съм попаднал на такова момиче. Не знам защо, може би нямам късмет в любовта, защото всичко останало в живота ми слава-богу е наред - семейството, приятелите, възможността да се занимавам с това, с което искам и което ми е приятно ... едното за сметка на другото, малко като сделка с Дявола, въпреки че не съм я сключвал по собствено желание.
Малко смеПървоначално написано от babylofzz
Дори много мои познати, които по принцип не са лоши по характер, възприемат момичетата само и единствено като сексуални обекти. Но това не им пречи да се обвързани, за разлика от мен.
Момичета, които са необвързани и вярват в истинската любов, има много, просто не го показват, или не го разпостраняват на всякъде, както правят , тези, които търсят само пари & секс.
Лично аз, не отговарям много на тези критерии. : д
Не, че не вярвам в любовта, просто, не я приемам, като най - важното нещо, което трябва да намеря на всяка цена, както е при много хора, в днешно време. Или пък, понеже съм без гадже, повече от 2 седмици, да се чувствам нещастна. : дд Хаха, да, има ги и такива.
Иначе, не съм от хората, които гледат, само секса, парите, или романтика и нежното, перфектно отношение. Всъщност, аз, гледам всичко в един човек, което е малко кофти, за другите. : дд
Ето го и официалният химн на темата![]()
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-ZWaICOE0NY[/youtube]
[i]I wanna know if you like me, girl
Give me sugar and honey
No, we don’t need any money
We love each other
‘Cause love is for free
Your love is for free, yeah
Love is for free
Your love is for free
I wanna know if you like me, girl
Give me sugar and honey
We love each other
‘Cause love is for frее
You'r just a child, you'r so divine,
I will do anything to make you mine,
why they tease u, they have to try,
I see you shining, that make me blind.
Money it's evil, it's miserable,
But if you with me, love beats the devil.
We have a shelter, living like rebels,
Just me and you girl, loving forever.
2x: So what if you're hot
And I’m not
You see that I’m a funny guy
Won’t make you cry
So be mine, so be mine
I wanna know if you like me, girl
Give me sugar and honey
We love each other
‘Cause love is for free