- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има ли необвързани момичета, които вярват в истинската любов
Песничката е страхотна много ми харесва . От давна я бях чула, но незнаех кой я пее![]()
![]()
Какво ще рече " свестно " момиче?Първоначално написано от oblivion13
По темата: Според мен има необвързани момичета, които вярват в истинската любов.. но в чалготеките не се намират такива..
Ау не слагай всички под общ знаменател, щото иначе излиза ,че идвам от 18 векПървоначално написано от oblivion13
![]()
![]()
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Чакате ЛЮБОВТА, АМАА любовта, драги не идва.
Любовта НЕ ИДВА, а се създава.
Толкова много и момчета и момичета съм виждала дето при първата трудност и "Той/Тя не е за мен" ..
Е извинявайте, ама тия двойки на по 40-50-60 дето може би сте виждали по улицата все още да ходят за ръка не са перфектни.
И те са си тровили нервите, минавали са през трудности и още куп глупости. Това не е приказка на Дисни..
Не говоря за всички.. само за повечето![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
песента е ВЕЛИКА.... обожавам я!!!!![]()
без ПОДПИС ... xD
абсолютно съм съгласна.Първоначално написано от kyon
на мен приличаш на комплексар,сериозно. как така да "няма" момичета? както ти се каза - всеки преди връзката е бил необвързан и не става чудовище след като се "обвърже",баси. погледът ти върху нещата си е ГРЕШЕН. искаш приказка, искаш "принцесата на белия кон" - я вземи се стегни и бъди МОМЧЕ!
всичко живо е на едно мнение - нормални момичета (както И момчета) има, гледай хубаво и навсякъде.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
грешна насока дууд. виж сега, има много точни и сериозни момчета, на които не им връзват момичетата. значи не са сериозността и точността(не, че не носят точки, ама не са главното) нещото, което ги привлича толкова. но не са и парите, мускулите, агресивното поведение(не говоря за златотърсачки или екземпляти с IQ<75). момичетата не пускат на кретените, защото са кретени, а защото правят нещо, което ти не. разлика в нагласата, в подхода - както искаш го наречи. мързи ме да пишаПървоначално написано от oblivion13
REGGAE BOOM <3
Ясно, че си падат по нахални типове и бед бойс. Само че аз не искам да се променям и да ставам такъв. Значи ли това, че трябва да си остана сам?...Първоначално написано от antifashionshit
докато я пееш тази песен, доникъде няма да стигнеш. просто работата е там, че 'лошите' момчета правят нещо, което ти не. и това не е 'лошотията'. и веднага мога да ти посоча няколко неща. не се чувстват интимидирани от някой(т.е. някак по доминиращи са), имат нужното самочувствие(дори и да е без покритие) и са по-смели, не са с пораженческа нагласа и колко много още неща. все положителни, като се замисля. и да - ако не се промениш(няма нужда да ставаш, как го каза, бед бой), сигурно ще си намериш някоя, ама голям успех с жените не чакай.
REGGAE BOOM <3
Че аз точно това искам - да си намеря "някоя", а не да имам "голям успех с жените". Срещна ли подходящото за мен момиче, което да ме обича истински, няма да имам нужда от никоя друга. Никога не съм си броил връзките или "бройките" като Митьо Пищова, изключително моногамен съм, за разлика от повечето момчета.Първоначално написано от antifashionshit
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
тъжно, тъжно. и аз мислех така - преди 2-3 години.а тъжното е, че сега съм на 17, а останах с впечатлението, че си доста по-голям от мен.
ще си хванеш някоя, даже се сещам за един определен тип, дето с приказки като твоите много лесно се прилъгват. само дето няма да избираш ти - ще те избират теб. и какво очакваш, да си единствен за някоя? лол.
просто мислиш като мен в 8ми клас, когато бях сдухал, че не мога да задържа момиче повече от месец. сад, бът тру.
REGGAE BOOM <3
Мнения на хора от чужбина няма как да бъдат полезни по темата, ситуацията в България е доста различна. Лично аз много съм общувал с чужденки, които са ме оценявали като човек и са ми казвали, че биха имали сериозна връзка с мен, ако живеехме в една държава. Но аз избрах да остана в България и си търся българкаПървоначално написано от LeprikonA
antifashionshit, не съм кой знае колко по-голям от теб, на 20 съм. Аз на 16-17 изобщо не търсех сериозна връзка, напротив - бях готов да се забия с всяка срещната. После обаче пораснах, станах по-зрял и сериозен, дадох си сметка кои са наистина ценните неща в живота ... и точно тогава престанах да бъда атрактивен за момичетата.
Прочети "Любовна тактика". Не знам какво друго да те посъветвам след 7 страници изписано и никаква идея за промяна въпреки обема.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
А ти какво лошо виждаш в това?Първоначално написано от antifashionshit
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
нищо, ама е малко трудно постижимо. примерноПървоначално написано от jghgh
![]()
REGGAE BOOM <3
Би било страхотно да съм единствен за някое момиче, както е и сигурно, че тя ще бъде единствена за мен.Първоначално написано от antifashionshit
доста смело изказванеПървоначално написано от oblivion13
![]()
а последното ти изречение е трагикомично направо
толкова е.. абсурдно, че даже не знам как да те оборя по разбираем начин![]()
REGGAE BOOM <3
Начи представи си с какви момичета общуваш бате, и колко добре си опизнал жените. Що си мислиш, че всичко дето мирише хубаво се яде![]()
Та ти не си намерил себе си, как очакваш да намериш момиче за теб.
не исках да го казвам така, ама авторе, ти инфантилен 'недооценен' идеалист ли си? щото ми звучиш точно на такъв.
REGGAE BOOM <3
Необвързана, вярваща на сто % в истинската любов, вярна и мислеща само за един ? Не мислите ли, че прекалявате с изискванията ?
Ако, наистина си търсите такова момиче, по - добре вземете някоя монахиня. Това, че дадено момиче, не е необвързано, или не вярва в истинската любов, да не би да означава, че не струва нищо ? Освен това, за да вярваш в истинската любов, първо, трябва да я изпиташ. Това, че някой не я е изпитал, все още, не означава, че не е способн да го направи.
Понякога, наистина преувеличавате.
Нормални, не пушещи, умни, добри и вярни момичета, има много, просто не сте попадали на такива. Стига вече, с теми от този род, в които се говори едно и също.
Да, идеалист съм. Това лошо ли е? Не съм недооценен, напротив, много ценПървоначално написано от antifashionshit