.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 137
    Супер фен Аватара на LeprikonA
    [quote=oblivion13]
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    не исках да го казвам така, ама авторе, ти инфантилен 'недооценен' идеалист ли си? щото ми звучиш точно на такъв.
    Да, идеалист съм. Това лошо ли е? Не съм недооценен, напротив, много цен
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

anonymous708973
    Guest
    [quote=oblivion13]
    не исках да го казвам така, ама авторе, ти инфантилен 'недооценен' идеалист ли си? щото ми звучиш точно на такъв.
    Да, идеалист съм. Това лошо ли е? Не съм недооценен, напротив, много цен

Супер фен Аватара на NambyPamby
    А не мислиш ли, че тва биене в гърдите колко зрял, мъдър и знаещ какво иска, и това отчаяно търсене под дърво и камък на "свястно" момиче те спъват?

А не мислиш ли, че с тия безбройните критерии всъщност си поставяш разни рамки и си връзваш ръцете?

А не си ли се замислял, че обикновено хората не си разкриват душевността, търсенията и щенията на всеки срещнат? Никоя няма да тръгне да се запознава с теб по тоя начин: "Здравей. Аз съм Мария. На 21 години съм. Готвя, чистя, пера. Вярвам безумно в Единствения и в голямата любов. Целта в живота ми е да се оженя до 22, а до 25 трябва да съм народила поне 3 дечурлига. Мечтая си за деня, в който ще намеря принца и ще имам частта да му режа салатата и да му пера чорапите".

NambyPamby, явно не си си дал труда да прочетеш предишните ми мнения. Не съм тръгнал да се хваля, но не се и подценявам, нито търся връзка "отчаяно", нито критериите ми са "безбройни". Също така и не очаквам да опозная характера и разбиранията за живота на момичето на секундата, след като сме се запознали - напротив, знам, че за това се изисква време. По принцип дори се предоверявам и напълно разкривам собствената си душевност, а накрая оставам разочарован, както завърши и последната ми връзка.

@намбипамби излизам от добрия тон. той не е такъв вътрешно. тва е просто как иска да се покаже. може наистина да вярва в някои от тия измишльотини, ама това не променя факта.
    REGGAE BOOM <3

естествено докато пишех горното, се е появила нова доза брутален идеализъм. за да опознаеш някого не винаги се иска много време - можеш да го прозреш за секунда, може да не ти стигнат и години.

'По принцип дори се предоверявам и напълно разкривам собствената си душевност, а накрая оставам разочарован, както завърши и последната ми връзка.'

да, това явно ти е единствения начин да сваляш момичетата. да ги впечатляваш с това, колко си богат душевно, което пък от своя страна е показно, че не си.

не вярвам да си на 20. въпреки, че може и да греша. ама май и за двама ни ще е по-добре да не си. щото иначе ще се отчаям напълно, а за теб просто не знам.. :Д
    REGGAE BOOM <3

да, това явно ти е единствения начин да сваляш момичетата. да ги впечатляваш с това, колко си богат душевно, което пък от своя страна е показно, че не си.
    Не се опитвам да ги впечатля с нищо целенасочено - държа се естествено, искрено, не правя пози и не играя роли. Искам да намеря момиче, което да ме хареса такъв, какъвто съм.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от oblivion13
    Не се опитвам да ги впечатля с нищо целенасочено - държа се естествено, искрено, не правя пози и не играя роли. Искам да намеря момиче, което да ме хареса такъв, какъвто съм.
    Ами ако то не те привлича сексуално, или пък не сте на едно интелектуално ниво ?
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

искаш да кажеш такъв, какъвто те вижда. защото нали хората са различни - следователно те виждат и различни. ако не искаш да впечатляваш никого с моралистичните си глупост, кът аут дъ булшит. 'морал' е лицемерна дума.
    пишеш по един такъв себеоправдателен начин, по който разсъждавах аз, когато ме отхвърляха. нещата са в твоите ръце - дали ще се промениш, така, че да си слънце т.е. да светиш със собствена светлина, или да си спътник - да отразяваш чуждата. но докато не почнеш да светкаш, никой няма да дойде да се топли при теб, хъни
    REGGAE BOOM <3

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom
    Ами ако то не те привлича сексуално, или пък не сте на едно интелектуално ниво ?
    Чувствата ́и към мен ще ми бъдат достатъчни и ще направя всичко възможно да приема недостатъците ́и, никой не е перфектен.

просто не

хахахахахахахахах
    ахахахаха
    хахах
    хах

ти - на 20 - да, да, ушна кал
    ...

или пък си трол. не е човешко това
    REGGAE BOOM <3

Супер фен Аватара на leadyflame
    ахаха това последното ме разби

аз продължавам да се гърча

REGGAE BOOM <3

Ще те обича и винаги щв бъде до теб.
    http://1.bp.blogspot.com/_J8hUpQARXP...glyGirl.jpg%5D

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    И все пак бях прав,защо е пусната темата

А за автора какво има да се коментира-това,че се опитва да си намери момиче в нета говори достатъчно за него в реалния живот.

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    А за автора какво има да се коментира-това,че се опитва да си намери момиче в нета говори достатъчно за него в реалния живот.
    Откъде реши, че се опитвам да си намеря момиче в нета? Ако беше така най-малко нямаше да бъда анонимен.

Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Откъде реши, че се опитвам да си намеря момиче в нета? Ако беше така най-малко нямаше да бъда анонимен.
    Първо нека направим морфологичен анализ на заглавието на темата

Има ли необвързани момичета, които вярват в истинската любов
    Нима те интересува мнението само на необвързаните момичета?Защо пък само тях,това някаква дискриминация към обвързаните ли е?Не те ли интересува цялостното мнение на момичетата?Или да просто си търсиш някоя закъсала да се върже.

Второ-нещата които пишеш в темата-едва не се изкара Брат Пит.То не беше че уж си имал пари и прочие.Ми като не си толкова зле на външен вид и не си изпаднал,излез и си търси момиче,какво си се зажалвал в някакъв форум.Уж само използвачки- ХАХА.Ако ги търсиш по масите на чалгите,много ясно.Просто или те мързи да го направиш както трябва,или въобще не можеш да си намериш момиче irl и си решил да си пробваш късмета тук.

Голям фен Аватара на ScarlettS
    От известно време насам се питам дали в България са останали необвързани момичета, които вярват в истинската любов и които се интересуват от характера и интелекта на момчетата, а не само от мускулите и парите им ...
    Като е толкова интелигентен, би трябвало да намери начин да изкарва пари и да се сети, че трябва да се поддържа и физически.. и винаги зависи от момичето. Може да гледа характера и интелекта, но просто да не я привличаш, това не я прави повърхностна и не значи, че не вярва в ''истинската любов'', каквото и да имаш в предвид под това.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от leadyflame
    Ще те обича и винаги щв бъде до теб.
    http://1.bp.blogspot.com/_J8hUpQARXP...glyGirl.jpg%5D
    Това беше злобно. Поне да беше предупредил/а какво пускаш

\ла и все пак за него нищо друго няма значение освен искрените чувства на дамата

всеки вярва тайно в любовта,че я има и то истинската .. както е казано за всеки влак си има пътници,рано или късно истинската любов ще дойде : )

Обаче всичките дето му се подигравата и се правите на интересни и много оборотни, имате по 500 к коментара в някъв форум, пък после той си търсел гадже в нета ... Сега недейте с лошо

има, има необвързани момичета, които вярват.. има даже, които търсят истинско момчее..
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят; Руски форум: питаш нещо и теб те питат; Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!

Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от n33d2know
    Обаче всичките дето му се подигравата и се правите на интересни и много оборотни, имате по 500 к коментара в някъв форум, пък после той си търсел гадже в нета ... Сега недейте с лошо
    multiaccounting ftw

Поне си пиши с твоето acc

Първо : Да има такива момичета. Второ : Много добре знаеш, че е така. Трето : С това отчаяние и тези обиди към женския пол, надали едно свясно момиче, ще види хубавото в тебе или ще искокне да ти докаже, че има.
    Както kyon каза любовта се създава, за други може момичето с което си да е нищо особено, за тебе може да е принцеса от дисни. Причината филмите и децките да ги правят винаги с красиви герои, е защото ние като външни и непознати лица и най-вече това е филм.. предпочитаме да видим хубавото, но главно трябва се загледаме в постъпките, държанието, характера на тези герои. Една снежанка, пепеляшка или която и да е героиня може да бъде всяка една жена, видяна и отразена в очите на един мъж, който също не е принц за теб и мен, но за нея е. Такаче любовта променя, не трябва да си обсебен, нито пък да пъдеш груб, нищо не е на хубаво ако е в крайна точка. Било то да обичаш прекалено много или прекалено малко. Та отделих се прекалено много за всеки влак си има пътници, просто твоя или си го испуснал по твоя вина, разглеждайки весник на спирката или закъснява. Уважавай жената !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си