- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има ли необвързани момичета, които вярват в истинската любов
той себе си не уважава, та неяПървоначално написано от GetsugayaDAN
![]()
REGGAE BOOM <3
Не мисля, че някъде съм обидил жените. Говоря за един конкретен тип жени и само тези момичета, които се припознават в тях, има защо да се чувстват обидени. Иначе с останалата част от мнението ти съм напълно съгласен.Първоначално написано от GetsugayaDAN
Евала на GetsugayaDAN добро и сериозно мнение.
Sh@d0w на тебе брато, какво да ти кажа, направих си регистрацията вчера щото случайно зачетох тука и ме издразнихте как вместо да му кажете нещо човешко на момчето се чудите как да сте по весели и оРгинални като се правите на интересни, а кой ви знае всъщност какви сте, и те така.
А по темата, доколкото разбрах, авторе, си на това мнение, защото наскоро си бил изоставен, предполагам по не особено приятен начин, и затова си афектиран. Но не се отчайвай, това че наскоро си приключил възка и не си започнал веднага нова, не означава, че повече няма да срещнеш подходящо момиче. Свестни момичета има, и аз не ги виждам на всеки ъгъл, но са ми доказвали, че ги има.
аз му говорих човешки цели няколко поста :Д после се тролнах епично, щото глупостите ги пуска като бомби.
авторе, жените не са леки, златотърсачки и шаврантии, само защото ти не можеш да излезеш наглава с тях.
REGGAE BOOM <3
Аз пък вярвам,че я има.Не я търся,но вярвам,че е някъде там и съдбата ще ни срещне.Имах голяма любов мислех си,че е тя,но я загубих и все още не съм много сигурна дали наистина не е тя,но времето показва всичко.Вярвам,че най-доброто предстой.![]()
Пич, истинската любов не идва туко-така. Вярва единствено този, който я е изпитал на собствен гръб. А тя, о, Господи, не е никак лека и безболезнена. ТЯ оставя рани по цялото сърце и душа. ТЯ е опустошителна и след нея остава една купчинка пепел. Но аз вярвам. Макар че, в момента би ми било трудно да обикна отново.
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Спокойно. Прекарай малко повече време в тоя форум и вече ще познаваш по заглавията кои теми не си струват да бъдат четени. Като повториш едно и също нещо 5 пъти и петте теми са на първа страница и се появи шеста, която е абсолютно същата, някакси ти писва да реагираш човешки.Първоначално написано от n33d2know
че нали така се гради една истинска връзка?Първоначално написано от jghgh
или какво, вие не знаете какво е вярност ли?
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Да има необвързани момичета, които вярват в любовта !Аз лично винаги се надявам да среща "принца на мечтите си", макар че винаги оставам разочарована колко много безчуствени момчета и мъже има
Тази тема се отнася и за вас момчета.. останала съм с впечатлението, че вие винаги гледате външния вид (или просто все попадам на такива) .. Не е най-важен външния вид, но и той е от значение.. все пак не можеш да бъдеш с момче/момиче с отвратителна външност и да те е гнус да я докоснеш или целунеш ! И да не забравя почти всяко момиче (айде да не кажа всяко) вярва в истинска любов, просто не знаеш как да подходиш, за да намериш такава!
![]()
![]()
Дай ми три качества в себе си, заради които "принцовете" трябва да избират теб, а не някоя друга.Първоначално написано от Abs0lutDisko0
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
аре бе, тая тема нЕма ли да потъне вдън архивите тийнпроблемски на 758257 страница!?
Chacho .. защо да не би да си решил да избереш мен (шегувам се, разбира се)Как мога да ти кажа кой и какво трябва да харесва в мен.. не мога да отида при някой и да му кажа избери мен, защото аз съм такава, а другите не са. С времето хората се опознават, ако си допадат са заедно, ако ли не... Не мога да ти кажа аз какво имам, което другите го нямат.. при положение, че човека до мен трябва да прецени какъв човек иска до себе си и какво вижда в мен!
![]()