Цитирай Първоначално написано от NomNomNom
Мисля, че не полагаш грам усилия за да бъдеш привлекателен за момичетата и после тях ги обвиняваш.
Малко усилия.
Също така мисля , че нагласата ти за света е една такава, ти вечно да си онеправдан.
Не на последно място - предполагаемо девствен и без никакъв подход.

Спри да гледаш надменно и започни да се учиш на тънкостите . Не може да получаваш без да даваш .

Не те карам да бъдеш мил и т.н. , хората сме тъпи и се манипулираме несъзнателно постоянно, вземи това и започни да го управляваш .
Не се жалвай.

Има много момичета, които ти би харесал като характер ( такива смачнани емоционално, пригодени за слугини ) , но съм сигурна, че на външен вид няма да ти харесат .

Така де, това което се опитвам да ти кажа е

" От известно време насам се питам дали в България са останали необвързани момичета, които вярват в истинската любов и които се интересуват от характера и интелекта на момчетата, а не само от мускулите и парите им ... "

Не, какво очакваш , мързи ме да ти правя анализ, само на това изречение се събира много .

С две думи - стига си гледал от високо, бъди хитър.

+1
Ако си някъв марляв тип без грам поддръжка много ясно, че няма да ти се хване никоя. Все пак 1-вото нещо което ни привлича е как изглеждаш, а не колко си умен и това е при всички. (обратните твърдения са голяма глупост).

За тия пари няма да мирясате значи.... Тва, че сте попаднали на такова момиче (курва) не значи, че всички сме такива. Като се замислите от колко време са ни учили да гледам някви принцове, богати мъже, добре изглеждащи и то не само майките ни, но и бащите, които са били в некви дългове. (малко история)

Еми да. От колко време са ни учили да гледаме парите....

аре chill ;]]