- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Имам проблеми с приятелите
Абе, хора, моля ви се, кажете ми - всички ли са така, или само на мен се случва?! почти винаги така става:
Запознавам се с някво сграхотно момиче/момче - всичко е суперяко - купони, кафета, дълги разговори... исва края на ваканцията. Ние разменяме координати... е, да, ама нигога не си пишем.. и незнам защо става така, че да няма за кво да ги говорим по скайпа или по телефона - аз ли съм случна или всички са като мен... и се притеснявам, че няма да ми останат никакви приятели ако вляза в друго училище...![]()
![]()
![]()
I'm a GIRL ^^ I'm PROUD
Американски форум - питаш и ти отговарят
Руски форум - питаш и те питат
Български форум - питаш и всички ти казват колко си тъп!
Спокс. Вси4ки имаме проблеми с приятели в някоя 4аст от живота ни. Ей аз преди колко време се бях скарал с моя най-добър приятел, но се преживяват такива неща. За скайпа и телефона също са нормални - нищо не е като истинското "фейс то фейс" (на 4 о4и
). А на последния ти въпрос отговора само ти можеш да дадеш - ако си дружелюбна (защо ли предпо4итам "френдли"
) 100% е сигурно 4е 6те си намериш нови приятели. Също така помни 1 стар приятел е по-добре от 100 нови и не е колкото си мислиш трудно да се общува със стари приятели. Едно здрасти е достатъ4но да запали 4ас и половинов разговор.Айде успех
![]()
Опита е най-лошия учител - дава ти контролно без да ти даде да учиш
В даден момент от живота на всеки го има този проблем. Не се притеснявай ще си намериш достатъчно приятели явно с тези нямаш общ характер щом не можете да завържете разговор. Живота е пред теб, а приятели колкото искаш
DoKaTo pOgLedNe6 NaZaD,Ve4e Vsi4Ko E OtMinaLO...DokaTo NapRaVi6 PyRvaTa Kra4kA, Ve4e E VreMe Za PosLedNaTa...DokaTo Se NAy4i6 Da OBi4a6,LiuBovTa Ve4e Si E Oti6La...
Не, аз просто вече се мисля за луда, тъй като дори и с най-добрите ми приятелки не поддържам връзка (едната е на село, разбираемо е, ама за другата...), а понеже и живея като отшелник с нашите на гъза на географията, на края на Варна, няма и как да се виждаме по-често... благодаря ви!! Настина мн мс![]()
I'm a GIRL ^^ I'm PROUD
*за мен това не е титла, а нещо, което се изгражда върху доверие и много време*
другото го казаха![]()
женско
Аз имам 1-2 истиснки приятели,които знам че ще помогнат когато трябва.Иначе другите са страхливи,или се правят само на приятели.Мизерна работа.Иначе "познатите" са много,колкото щеш.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EW2RH_1Lt6Y[/youtube]
Имам доста от така наречените "приятели", но само на двама мога да нарека истински.
Точно, като им трябваш, си при тях, но като дойде време, в което те са ти нужнии си врътват гъза и "айде оправяй се сам"Първоначално написано от reich
![]()
Първоначално написано от em0tik0nka
Сродни души направо...
I'm a GIRL ^^ I'm PROUD
Е и аз съм на майна си райна във Варна ама кво да се прави..преживява се :ДПървоначално написано от callia
![]()
Първоначално написано от amk933
Поддържайте връзка. Излизайте от време на време ,дори и да е рядко. Пък и щом не се виждате често ,може би по скайп разговора може да тръгне така: "Какво правиш ,как прекарваш лятото" ,ала бала. Измисли нещо. Относно анкетата: Да ,имам си най-добър приятел. Излизахме цяло лято ,ама последните дни се забравихме ,честно казано.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Най-странното е, че моята най-добра приятелка живее в Люксенбург, а двете ми добри приятели... е, едната цяло лято е на село, а другата е в друго даскало... еми, то така става като съ странна си избирам... 'странни' приятели... а пък те трите дори не се познават... та, ами, да, излизам, но рядко..![]()
I'm a GIRL ^^ I'm PROUD