?!
Е да разбирам, че на теб ти е смешно ама на мен не ми е за жалост...Никак даже..
Как така единия тестис става огромен? Повече сперма ли има там,какво?![]()
![]()
![]()
~Tiesto. <3
ПОДУВАНЕ НА ТЕСТИСА :
Болезненото подуване може да се дължи на. хидроцеле, епидидимна киста, сперматопеле или вярикоцеле
Може би имам някое от тези ..незнам
![]()
Отиди на уролог. Ние не сме лекари, за да решим този проблем.
~Tiesto. <3
Един мой фр имаше такъв проблем оперираха го и се оправи.. между другото ако не се оперираш има голяма вероятност при секс да хванеш рак
;[
абе къде сте тръгнали да правите секс без още култура......
ето това ще ти отговори на някой въпросри
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=427528
Пич не слушай глупости. Отиди на уролог (препоръчвам ти д-р Момчилов/Пирогов/ ). Аз лично имах този проблем с тестиса. Оказа се леко хидроцеле и благодарение на въпросния доктор и хората му се оправи всичко .Успех!
Мерси.
Ами като мислиш, че имаш едно от тези, защо не посетиш лекар?Първоначално написано от val10
![]()
От години имам проблем и той е, че когато мастурбрирам излиза така наречената предеколационна течност, но несъм сигурен дали това е тя..Знам, че трябва да е една капка, но моята ако се избърша след 20 секудни пак ще имам и ще е в доста голямо количесто върху цялата главичка на пениса.Та се притеснявам дали това не е сперма която излзиа без оргазъм.Възможно ли е това според вас?![]()
![]()
![]()
Предеякулационна е , няма как да е само една капка бе,момче, ограмоти се преди да започнеш да правиш секс.Като ти се подува тестиса иди на лекар. А saaaddd да спре да казва на хората да се оперират и да слага диагнози ,щото е против правилата !
maDamn
Еми при всеки различно. Казахме му вече да отиде на лекар (няма нищо срамно в това), даже го насочих към точния доктор.Първоначално написано от granger
П.П чак сега след твоя коментар, прочетох този и на saaaddd и направо се rofl- нах![]()
![]()
![]()
Най-добре се научете как се слага ПРАВИЛНО презерватив и чак след това ходете и се пръскайте. Така ако продължавате , най-добре да отворим подфорум "Бременна ли съм / Бременна ли е / Да пия ли ескапел".
- Have you ever loved someone so much, you'd give an arm for?
Not the expression, no, literally give an arm for?
When they know they're your heart and you know you were their armour
And you will destroy anyone who would try to harm 'em -
EMINEM