.

Виж резултатите на анкетата: Кой е по-добър?

Гласували
3. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Weider

1 33,33%
  • Universal

2 66,67%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Повече от фен Аватара на Samoten89
    Град
    Варна

Кой гейнер за качване на маса е по-добръ?

http://www.fitnes-bg.com/fitnes_maga...3000_-_4.7_kg/
    UNIVERSAL
    4.7 кг за 98 лева
    или
    http://weider-bulgaria.com/products/6/77
    WEIDER
    5 килограма опаковка към 122 лева

Освен това при първия се препоръчва само СЛЕД тренировка, а при втория сутрин и ПРЕДИ тренировка.

Не е ли най-добре преди и след тренировка и в почивните дни по 1-2 дози пак?
    Търсещ половинка .

Супер фен Аватара на HolyShit
    Ще ти препоръчам един доста доказал се гейнер , нарича се хранителен режим

А ако си толкова богат,че да взимаш гейнер,дето за 100 лева ще ти стигне точно за 10 дена(по 1 доза на ден),взимай,но пак няма смисъл..Купи си един за 80-90 лв 2.5 кг и си добавяй захар сам и воала.. Ще имаш за 1 месец по 3 дози на ден само за има няма 80 лева..

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Първия линк е лишен от информация, а втория като го видях ... леле. Толкова много въглехидрат, толкова много мазнотия ще се натрупа, чак лошо ми става.

Намери по-подробна информация за първия продукт.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    Във всеки случай нито 1 от 2та.
    Вземи се протеин и яж повече въглехидрато
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Цитирай Първоначално написано от TheManTheLegend
    защо .......
    щот си тъп кат' мензис
    Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    ама мензиса не е тъп
    neeDaBosS

Супер фен Аватара на tonique
    Град
    София де Жанейро
    Във всеки случай нито 1 от 2та.
    Вземи се протеин и яж повече въглехидрато
    Много добре казано
    Спазвай си хранителен режим и тренирай -
    ако не ядеш както трябва и добавките няма да ти помогнат..

Отколко време тренираш ?
    На колко години си ?
    Колко КГ си ?

според мене е по-добре вземи си както каза момчето отгоре
    Вземи си протеин хубав - можеш да си вземеш и декстроза [въглехидрат]
    и ако имаш финанси - амино и храната да е на ниво
    Азис - Хоп [music]

Мега фен Аватара на ZipFail
    Съгласен ^ Ако си на пари, вземи си амино или суроватъчен протеин и декстроза. И без ядене добавките нищо не правят.

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    Ако парите не са му проблем може и гейнър да си вземе. Скоро не съм се интересувал от добавки, немога да препоръчвам нещо свястно, но тези 2та нищо хубаво не съм чул за тях.
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    защо .......
    щот си тъп кат' мензис
    Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    ама мензиса не е тъп
    neeDaBosS

Супер фен Аватара на Shines
    Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    Съгласен ^ Ако си на пари, вземи си амино или суроватъчен протеин и декстроза. И без ядене добавките нищо не правят.
    Послушай, човека !

Град
    Варна
    Ами Universal е вън от въпроса, защото не се произвежда вече от производителя и никаква информация няма за него на официалния им сайт. А Weider са американски до колкото помня и си мисля, че ще са добре просто. Но изчислих, че с препоръчителните две дози на ден дори 5 килограма едвам за месец и половина приблизително ще стигнат. Общо към 35 дневни дози по 140 грама на ден.
    Аз съм 65 кг 190 см висок и точно за това бих искал да качвам едновременно мазнини и мускули. От вредно(разнообразно) хранене не мога да качвам. От тъпчене също не мога да качвам и явно трябва с фитнес да се комбинира, но пък за 3 месеца да давам 250-300 лева за гейнер си е верно множко. Защото и да кача 5 килограма за 1 месец няма да ми стигне този резултат. Преди 3 години някъде тренирах сериозно, но спрях след това, защото спря да има ефект понеже не взимах добавки и не ядях много сериозно. Отделно, че и не тренирах добре от странични фактори.
    Търсещ половинка .

Мега фен Аватара на ZipFail
    То без фитнес ако очакваш да качиш нещо друго освен мазнини..
    А това нещо като 'не мога да качвам от ядене' значи единствено че не ядеш достатъчно и не ядеш правилно

Супер фен Аватара на Shines
    Цитирай Първоначално написано от Samoten89
    Ами Universal е вън от въпроса, защото не се произвежда вече от производителя и никаква информация няма за него на официалния им сайт. А Weider са американски до колкото помня и си мисля, че ще са добре просто. Но изчислих, че с препоръчителните две дози на ден дори 5 килограма едвам за месец и половина приблизително ще стигнат. Общо към 35 дневни дози по 140 грама на ден.
    Аз съм 65 кг 190 см висок и точно за това бих искал да качвам едновременно мазнини и мускули. От вредно(разнообразно) хранене не мога да качвам. От тъпчене също не мога да качвам и явно трябва с фитнес да се комбинира, но пък за 3 месеца да давам 250-300 лева за гейнер си е верно множко. Защото и да кача 5 килограма за 1 месец няма да ми стигне този резултат. Преди 3 години някъде тренирах сериозно, но спрях след това, защото спря да има ефект понеже не взимах добавки и не ядях много сериозно. Отделно, че и не тренирах добре от странични фактори.
    Няма такива филми като не мога ям, няма кача от ядене и тн..БЕЗ ЗДРАВО НАГЪВАНЕ НЯМА СТАНЕ!Каквото и да зимаш, без правилен хранителен режим, няма да стане!В този спорт няма бързо нещо, не можеш за 3,4 месеца да станеш бик, иска се много постоянство, търпение, яко хранене и тренировки, само с добавки или други помощни препарати няма да стане!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Samoten89
    Преди 3 години някъде тренирах сериозно, но спрях след това, защото спря да има ефект понеже не взимах добавки и не ядях много сериозно. Отделно, че и не тренирах добре от странични фактори.
    Тренировките с фитнес или някакъв спорт имат анаболен ефект върху мускулите. Усвояват се и се задържат протеините от храната,които иначе ще изпикаваш без да се оползотворят максимално. Каквито диети да спазваш,когато мускулите бездействат и не се натоварват,те атрофират. Заслабват. Така става например с космонавтите след няколко месеца или седмици.

Град
    Варна
    Четох по-форумите, че масово препоръчват декстроза (глюкоза на прах) и протеини вместо скъпите гейнери. Хем гейнерите се правят главно от декстроза и дават много малко килокалории (на ден по ~500). А кило декстроза е 3 лева някъде.
    Може ли тогава да поръчате добър протеин, но желателно е да не е с ниско съдържание на въглехидрати/мазнини и да го комбинирам с декстроза.
    Дали ще е добра комбинация и креатин, че не е скъп към 30 лева за месец ще стигне.
    http://weider-bulgaria.com/products/6/54
    Също така съм с много бърз метаболизъм и може би вечерен/нощен протеин ще е по-добре за усвояване.
    Търсещ половинка .

не,не взимай креатин.И как определи метаболизма си като бърз ? За някой хубав протеин може за 70 кинта да вземеш 2.27 кг , което означава,че ако пиеш по 3 дози на ден ще имаш за 1 месец.

anonymous546178
    Guest
    Защо не се храните като хората ами се блъскате с протеин на прах.. поне за мен гейнера и протеина е голяма глупос`
    Прегледайте някои статии в интернет и си съставете качествен хр. режим.. като напреднеш можеш да си вземеш амино киселини и след 4-5 г стаж може и креатинче да си вземеш..

Супер фен
    Ами то креатинът ако не ходиш в зала изобщо няма да ти трябва. А късно вечер се препоръчват бавни протеини:казеин,извара.

Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    4-5 г. ?
    2-3 ,зависи.. Няма смисъл да взимаш креатин и да буташ по 40-50 кг на лежанката..

: )

Хапвай по повечко пъти на ден.

Повече от фен
    Маса сА праЙ на маса

Цитирай Първоначално написано от Rolezzz
    Маса сА праЙ на маса

+1 \/ 100%

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си