Печени на бавен огън чери доматчета и рукола.

Необходими продукти:
250 гр. чери доматчета
2 супени лъжици зехтин
екстра върджин
морска сол
2 връзки рукола
1 супена лъжица висококачествен балсамов оцет


Начин на приготвяне:
Загрей фурната до 400 градуса.Сложи черитата в малка тава, полей ги с една супена лъжица зехтин и ги поръси с щипка сол.Печи ги 45 минути, разбърквай от време на време, докато се свият, сбръчкат и станат супер сладки.Докато пилето се готви, овкуси руколата с останалото количество зехтин, с балсамов оцет и с щипка сол.Разбъркай доматчетата с руколата.Сложи във всяка чиния по едно парче пиле, а за гарнитура- рукола с чери доматчетата (увери се, че всеки има достатъчно доматчета ;д ).