.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: Кичури :)))

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol

Кичури :)))

Здравейте на всички! : )
    Тези дни реших,че искам да направя промяна с косата си,но нещо формата не искам да я сменям,а само цвета-и по-точно искам кичури!Косата ми е тъмно кестенява,сега от слънцето стана по-светла..моля за предложения за кичури..и по-точно снимки,благодаря!

P.S ако има значение очите ми са зелени и съм доста беличка като цвят на кожата
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Зелени очи си ходят много с черна коса, обаче ти искаш кичури...
    Така че, ти предлагам много кичури на цялата коса, 2-3 тона по светли от сега какъвто ти е цвета http://images22.snimka.bg/004912237.jpg и http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:A...bViNoBEcXSO8k1

Повече от фен
    Град
    :Disneyland :D
    Оу, аз изобщо не се кефя на кичури. По-добре си остани естествена. Моята коса е страхотна - много гъзта, здрава и невероятно черна, затова не ми се иска да я съсипвам пк твоя начин.
    I'm a GIRL ^^ I'm PROUD

Американски форум - питаш и ти отговарят
    Руски форум - питаш и те питат
    Български форум - питаш и всички ти казват колко си тъп!

Град
    Yambol
    Цитирай Първоначално написано от callia
    Оу, аз изобщо не се кефя на кичури. По-добре си остани естествена. Моята коса е страхотна - много гъзта, здрава и невероятно черна, затова не ми се иска да я съсипвам пк твоя начин.
    Всеки си има мнение,моята коса също е супер..но това,че ще се правя на кичури не означава,че ще я съсипя..просто обичам разнообразието и исках да сменя малко...

Град
    Yambol
    Цитирай Първоначално написано от mimsssssss
    Зелени очи си ходят много с черна коса, обаче ти искаш кичури...
    Така че, ти предлагам много кичури на цялата коса, 2-3 тона по светли от сега какъвто ти е цвета http://images22.snimka.bg/004912237.jpg и http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:A...bViNoBEcXSO8k1
    Точно това и мисля да направя-един тон по-светли от естествената ми Благодаря за отговора.

Повече от фен
    Град

Ама моята е много гъЗта... мале, че съм проста... сори Ама все пак съм против кичурите. До скоро и аз исках да си правя, ама едни откачени в червено и лилаво. Просто разбери, че само ще си съсипеш косата и после ще съжаляваааааааааааш. СУПЕР МНОГО!
    I'm a GIRL ^^ I'm PROUD

Град
    Лондон
    това , че ще си прави кичури не означава , че ще си съсипе косата
    Ако това са ти първите кичури и ако не смяташ да ги повтаряш често тогава проблем няма
    Нещо , което е невъзможно днес може да е възможно утре !

http://www.facebook.com/#/pages/-Bla...10647422318793 - помогнете на страничката да се развие :P

Град
    Пловдив
    охх и аз исках точно така да се направя.... с макс 1-2 тона по - светли кичури да си направя цялата коса .... но се отказах, защото тези кичури като ги направиш, няма да забравиш за тях .. и те се поддържат като обикновена боядисана коса и си трябва да ходиш да те боядисват .... пък ако решиш, че вече не ги искаш ? трябва да чакаш да ти порасне косата ли ?
    аз съм си решила, че ще се боядисам цвят шоколад цялата, но засега ще съм естествена
    Не се знае какво губиш когато печелиш и какво печелиш когато губиш.

Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от vesito95
    охх и аз исках точно така да се направя.... с макс 1-2 тона по - светли кичури да си направя цялата коса .... но се отказах, защото тези кичури като ги направиш, няма да забравиш за тях .. и те се поддържат като обикновена боядисана коса и си трябва да ходиш да те боядисват .... пък ако решиш, че вече не ги искаш ? трябва да чакаш да ти порасне косата ли ?
    аз съм си решила, че ще се боядисам цвят шоколад цялата, но засега ще съм естествена
    Попринцип трябва да ги чакаш да пораснат за да ги махнеш или пък може да ги боядисаш с твоя цвят.

Аз се реших да си правя кичури,руси и днес след няколко часа отивам.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Tiin

постни снимка да те видим , че и аз много искам да си направя

Град
    Yambol
    Цитирай Първоначално написано от Tiin

постни снимка да те видим , че и аз много искам да си направя
    Да,пусни..дано да стане готино!

Мм..моята идея беше да се направя на много тънки кичури,защото по-дебелите нещо хич не ме кефят...едната ми идея е да се направя само един тон по-светли..те ще станат медни(нещо такова) а другата ми идея е да смеся 1 тон по-светли и 2 тона..какво ще кажете?

Град
    Пловдив
    slynchoo, моята коса е може би като твоята или съвсем малко по - светла ... Идеята ми беше да си направя различни нюанси 1-2 тона по светли от моя цвят, като горе в корените да са по - нагъсто... Притеснява ме единствено как ще стои като израсте малко косата ... Смисъл един пръст кафяво и от там шарено

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Аз досега само веднъж съм се опитвала, преди 1 година. Идеята ми беше косата на места да е с 1-2 тона по-светла, ама нещо не ми се получи ;D
    Стана жълтеникава, поне не се забелязваше (бяха 4-5 кичура) и с времето ми се изсветлиха до такава степен, че общо взето не личеше да е използвана боя, ами слънце.

Оня ден реших, че искам нещо по-интересно и утре отивам да се консултирам с фризьорката. Този път си мисля да изсветля косата си в краищата, пак с 1-2 тона, не повече, не искам да изглеждам като Дрю Баримор (снимка - http://www.refinery29.com/static/bin...re-hair-op.jpg)
    И все пак още се колебая ;D Много харесвам цвета си, но мисля да рискувам.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от lisi4ety
    това нещо не ми харесва, всеки си има вкус де, ама ми изглежда все едно е била руса и си е пуснала косата да израсте

какво ще кажете за това http://realinfoportal.com/bg/wp-cont...er-Lopez_5.jpg

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    това нещо не ми харесва, всеки си има вкус де, ама ми изглежда все едно е била руса и си е пуснала косата да израсте
    Да, това ми е идеята ;D да не изглежда по този начин. Пак ще е омбре, но ще е с 1 тон по светла. Дрю хем е потъмнила корените, хем е изсветлила краищата
    Не искам кичури отново, защото всеки 2ри е с кичури...

Град
    Пловдив
    аз винаги съм била с кичури, за първия учебен ден бях ... после 3-4 клас пак и 5-6 също http://prikachi.com/images.php?images/240/3799240T.jpg ето тук съм в 5ти клас (лице - без коментар ) сега от 2 год. съм натюр предложете ми как да се направя ... покрай авторката, пак искам кичури

Повече от фен
    Град
    Направо отвратително! Сори, че го казвам, ама най-мразя тъмна коса с куси кичури! седи мн циганско...
    I'm a GIRL ^^ I'm PROUD

Град
    Пловдив
    Направо отвратително! Сори, че го казвам, ама най-мразя тъмна коса с куси кичури! седи мн циганско...
    знам ... от тогава ме е страх да си направя кичури .... нз с какъв акъл съм ходила така

Град
    Yambol
    [quote="vesito95"]
    [b]какво ще кажете за това http://realinfoportal.com/bg/wp-cont...er-Lopez_5.jpg
    Оо това мн ми харесва,мисля моето да стане нещо такова..

Град
    Yambol
    Да,тук те подкрепям..и на мен не ми допадат въобще..

Повече от фен Аватара на choparkopar
    Град
    София
    Преди 2-3 години исках да си направя нещо такова
    http://www.google.bg/imgres?q=%D0%BD...12&tx=47&ty=35
    Не се вижда много добре на снимката, но кичурите са само на долните етажи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си