Здравейте..!! Може да ви е писнало от такива теми.. но просто имам нужда да си излея чувсвата..
Значи има едно момче.. появи се преди 1 година с цел да ме промени, защото направих много грешки за които съжалявам.. и той успя постигна целта си, направи ме друг човек..! Всичко зопочна на една екскурзия до Турция... там за пръв път се почувствах наистина желана след толкова разочорования.. един следобед бяхме на разходка и аз просто се обърнах към него и той ме целуна пред всичкии ! От тогава станахме много близки.. аз ходя у тях.. той идва у нас.. правим неща типични за една доста влюбена двойка.. но има моменти в които той просто ей така спира да ми обръща внимание.. не ми говори ;x;x ходи да се натиска с едно момиче от компанията.. и на мен ми е супер непрятно и той знае това.. но продолжава.. след това пак се връща при мен пак аз съм център на вниманието му.. и това се повтаря цяла годинаа ! Казвал ми е, че ме обича и то не само веднъж !! Аз го ОБИЧАМ АДСКИ МНОГО, ПРОСТО НЕМОГА БЕЗ НЕГО ! Казвал ми е също, че ако ще си хване приятелка това ще бъда само и единственно АЗ.. но той не желае да има връзка докато не завърши 12 клас това са 2 години.. А АЗ БЕЗ НЕГО ЩЕ СЪМ ПРОСТО ЕДНО НИЩО !! Незнам какво да правя вече.. твърде много го обичам за да прекратя отношенията си с него.. но той адски много ме наранява..