Дааа прави сте..!!! Но преди малко когато бяхме заедно незнам какво стана.. той се закачаше нещо с мен щипеше ме, скубеше ме уш на майтап.. и аз тръгнах да го гоня.. отдалечихме се от компанията.. и на майтап започнах да го удрям.. но го оставих и трагнах.. но той ме дръпна и каза: каде отиваш.. а аз му казах: остави ме.. и той ме пусна и каза: е сега къде си мислеш, че може да отидеш.. ии аз просто се обърнах и тръгнах. Седнах на една пейка в парка и незнам какво стана, от вътре ми дойде.. просто се натъжих и започнах да плача ии след малко той дойде при мен с още един негов приятел.. когато видя, че плача му каза да се дръпне и останахме насаме.. той ме прегърна да ме успокой, но незнам, всякяш всички спомени с него изплуваха в ума ми.. и все повече и повече се натъжавах.. постоянно ме питаше защо плачеш.. казваше: аз просто се закачах с теб.. докато накрая му прошепнах.. плача, защото те обичам..!! И той каза : да знам, но недей да плачеш всичко ще е наред..!! но това всякаш не ме успокояваше.. стоях плачейки, вкопчена в него поне 30 мин., и немажах да се успокоя.. просто вървя по пътя и плача.. незнам защо... НЕЗНАМ КАКВО МИ СТАВА.. !! Сега му писах смс да намери малко време и да дойде до нас.. дано да дойде защото, имам нужда да поговоря с него.. а ако някои знае как се казва това мое състояние.. и ако някой е бил в подобна ситуация, кажете ТОВА ЛЮБОВ ЛИ Е, ИЛИ НЕЩО ДРУГО..!!!