.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Град
    На третия етаж

Продавам екслузивно нови и употребявани учебници

Учебник по литература - 9 клас - издателство "Просвета" - Герджикова, Ангушева, Димитрова - (употребяван) - цена: 2.45 лева

Христоматия по литература - 9 клас - издателство "Просвета" - Герджикова, Ангушева, Димитрова - (употребяван) - цена: 2.95 лева

Матура Български език и литература - ІІ част - *23 варианта на цялостни изпити по БЕЛ с отговори и примерни разработки - изд. "ВЕДИ" - (нов) - ПРОМО ЦЕНА - 12 лева /вместо 15 лева/

66 теста по БЕЛ - 11 клас - Стойкова и компания - /употребяван/ - изд. "Литерайко", специална цена: 6.66 лева

Учебна тетрадка с упражнения по френски език - Panorama 1 - изд. CLE - Girardet, Cridlic - (нова) - 10 лева

Учебник по психология и логика - 9 клас - издателство "Педагог" - Несторова, Джуров, Димитрова (употребяван) цена: 2.95 лева

Geography and Economics *на английски* - 10 клас - издателство "Просвета" - Ася Богоева - (употребяван) - цена: 3.75 лева

*Употребяваните учебници са сравнително запазени и не са надраскани. Цената на употребяваните учебници е 50 % от коричната.
    Вярвай в трудните минути, усмихвай се, когато тъжиш. Лесно е глава да отпуснеш, трудно е да победиш!

Град
    На третия етаж
    опаааааааааааа
    Вярвай в трудните минути, усмихвай се, когато тъжиш. Лесно е глава да отпуснеш, трудно е да победиш!

Голям фен Аватара на lemonyheart
    Трябва ми Математика за 11 клас на Просвета (Профилирана Подготовка). Ако някой има, да ми пише ЛС!

I sneakers!
    music>life ♪♫

Град
    На третия етаж
    опаааааааа

Голям фен
    От къде си ? И литературата за 9 клас от коя година е (Коя година е издадена ? )
    Или всичко или нищо .

Град
    На третия етаж
    2001

въпрос

66 теста - милослава стойкова и компания - писано ли е вътре, отговори ми на e-mail: dinko6dinko@abv.bg

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Необходима ми е психологията, от къде си?
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си