- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс или чекия ?
Верно е тва, не знам защо жените си мислят че на мъжете 24 часа им се прави секс. То си е така де, но не с една и съща жена, с която са го правили 2342 пъти....
"If you look like an idiot it's probably punk."
Real talkingПървоначално написано от Sirius
![]()
Ако не искаш да си бие чекии, разреши му да преспи с някоя друга![]()
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
Making LOVE.![]()
вие ебавате ли се много ясно че секс . тряя да си на 5 ако предпочиташ чекия![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Всеки иска да остане насаме със себе си ,той явно му харесва така да разпуска.Пък и щом либидото му е голямо и правите редовен секс ,няма от какво да се притесняваш![]()
love is gone!
За мен е абсолютно нормално това, което той прави.Първоначално написано от kpu3u4kaa
Аз също винаги съм готова за секс, но не отричам, че мастурбирам по някога-е така, за кефа.
Мъжа ми също го прави и никога не съм го повдигала на въпрос. Нито се чувствам безполезна, нито пък се вкарвам във филма, че не ме желае, не съм му достатъчна или прочие...
Дишай спокойно и спри да го притесняваш с такива въпроси...
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Както казват мъжете "Секса е престиж,чекията удоволствие"Първоначално написано от kpu3u4kaa
Да е хуй да ти го набие,ама мозък няма кой да ти набие.
Ем хайде тогава мъжа да се задоволява ръчно в едната стая, а жената в другатаПървоначално написано от MojoJojo88
......
////////То момчето може да се самозадоволи за да се представи после добре за да не свърши в 5тата минута , кво се притесняваш и ти![]()
Е какво пречи бе, пич? Хайде пък никой да не си докосва половите органи, защото половинката му ще влезе във филм и ще почне да се чувства тъпо....моля ви се-преди да си сме двойки с някои хора, първо сме отделни индивиди, които си имат отделни нужди...Първоначално написано от jumpers
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Хората са казали "Сексът е за престиж, чикията е за удоволствие!"
Народна мъдрост![]()