- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Моля за съвет
Искам да попитам за противозачатъчните, как, кога, защо, какво.... общо взето всичко за тях. На 17 съм, имам приятел от 2 години и бих искала да махнем презервативите. И да попитам за задължителното минаване през гинеколога, защото се притеснявам![]()
:* :* {{}} <3 <3 <3 {{}} (f) (: ;] ... (hug) ;** (*)
Гинеколога е не просто задължителен, а НАЛОЖИТЕЛЕН. Най важното за противозачатъчните е първо да минеш през лекар, а след това той ще ти обясни всичко за тях. Ние нищо не можем да ти кажем, защото какви ще пиеш, каква ще е реакцията на организма ти и т.н. си е строго индивидуално!
Да, знам и благодаря все пак, но какво точно ще представява този преглед ? Поне да имам някаква бегла представа какво ме очаква и за този гинеколог трябва ли някакво направление или направо отиваш ?Първоначално написано от theeye770
Отиваш с направление (иначе се плаща), ще те разчепатят на една кушетка, може да ти правят някфи изследвания за хормони, после ще ти напишат рецепта и ще те пратят да си вървиш.Първоначално написано от kpu3u4kaa
Много ми помогна, благодаряПървоначално написано от BuBzzz
Но имам и още еднин въпрос: колко ще трябва да си платя, ако отида без направление ?
Зависи от клиниката. В частните е по скъпо.Първоначално написано от kpu3u4kaa
Иии това ще рече нещо от сорта на .... ? Не искам точна сума, а нещо приблизителноПървоначално написано от DragonLady
![]()
На мен прегледът в поликлиника ми излезе 15 лева.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
А това, че още нямам 18 променя ли нещата или ? Все пак благодаря, помогнахте ми и мисля, че 15 лв. е прилична сума за подобен прегледПървоначално написано от Extremescream
Адски много ми помогнахте и едно голямо БЛАГОДАРЯ !Първоначално написано от BuBzzz
![]()