- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кога? (КЪМ МОМИЧЕТАТА)
Първоначално написано от teen4e55
Не мисля, че има изпитателен срок за човека когото обичаш ... : ))) ако се познаваме достатъчно добре може да го допусна''по-близко'' до себе си ... но ако е някой, когото го познавам от 2 дена и вече много ме обича... не ми ги хвали такива връзки
(мое мнение
)
зависи от момчето![]()
ако го харесвам много му позволявам да бара ама с мярка де![]()
Зависи доколко сме се опознали и сближили. Като цяло при всеки е различно, но определено не пускам на 1ва среща ( или някоя от първите срещи като цяло ).
Нямам определен срок, не е и от първия ден. Когато ми се прище, тогава.
В сегашната ми връзка правихме секс след като бяхме ходили около седмица.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Ами когато почуствам,че искам да е по-близко.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Примерно.Първоначално написано от leadyflame
Все ми е тая , не е до позволение , то си идва само .
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Доста![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Точно. Нямам определен срок. Зависи от момчето, колко сериозен е и от настроението ми същоПървоначално написано от NomNomNom
♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥
...когато ни дойде музата![]()
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Така си е .. Съгласна съм. При мен също е така. Единственото ми изключение беше,че се отдръпвах от един,който твърдеше ,че ме обича,а се познавахме от два дена.Първоначално написано от Aniiiii
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Ключа към успеха е искреноста. Научи се да я имитираш и ще го постигнеш.
За това няма срок! Просто всичко си идва от самосебе си!!
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Много умна тема... А той кога ви пуска?
Ами не съм се настройвала на 3тата среща примерно, или пък "ходим" от 2 седмици и вече може да бара. Ставало е така, че с някой дори и до там не се е стигало, а с други започваме от там, а после имаме връзка(сегашният)... много е относително и това със сроковете за мен е смешка...
Еми бившата ми приятелка още от първия ден ми позволи да правя почти каквото си искам с нея и тя каквото си иска с мен. Но беше готова да ми пусне чак на 7-мия месец!
Хах, емии за прегръдки - още преди да сме станали гаджета, целувки - 2,3 ден ... отностно обарването, има момичета, които мразят да ги опипват и не позволяват, на мен ллично не ми е проблем (даже напротив) , затова не съм го спирала, и когато той си е решил е започнал да ме обарва .. но за секс , ДА НЕ СТАВА ДУМА!! Не мога да ги разбера момичета които още на 1-та, 2-та седмица го правят {лично мое мнение!!} , за да го направя тр да сме от по-дълго време заедно и да му имам доверие
![]()
В сегашната ми връзка пуснах на първата среща и след това тръгнахме,но зависи,ако не бях го опознала преди това едва ли щеше да стане така.
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Абсолютно.Първоначално написано от NomNomNom
Само си представям как посяга да ме пипне и аз го пляскам през ръцете и питам "Да съм ти позволила?"![]()
Давам, когато аз реша. Ако не съм в настроение предпочитам да не ме пипа![]()
![]()
Цветослав Радков
![]()
Аз пА си барам без да питам![]()
малко съм нахалничък, ама на някои момичета им харесва
![]()
Първоначално написано от Trollrusos
Първоначално написано от cazzo
Това беше много възбуждащоПървоначално написано от PinkPan7her