- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кога? (КЪМ МОМИЧЕТАТА)
Нямам срокове. Кога ще му позволя зависи само то него ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
И аз така =)Първоначално написано от SisiStrange
Първоначално написано от leadyflame
![]()
Принципно без срок.
Зависи. (:
music is my life!
♪♫♪♫
Аз съм такава,каквато съм,
а не каквато искат другите! (:
Още на/след първата целувка бих.
Сегашният ми приятел изяви желание/прояви смелост около седмица след целувката. Не винаги зависи от мен.![]()
И спря да се върти за миг земята..
Настоящият ми приятел започна да ме опипва през дрехите , на втората ни седмица.. И досегаа си продължава .. Но до секс не се е стигало и до сега. Не бързаме още.
Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока.
Няма определен срок, етапът с опипването си идва сам по някое време. Той също обозначава развитие на връзката и поне за мен е също така индикация за налично установено доверие.
Не намирам за нормално (поне от моя гледна точка) да ме опипват преди да сме тръгнали, или преди да са се изяснили нещата, да са достатъчно сериозни и сигурни. Напълно естествено е една връзка да минава през етапи и близостта да нараства с времето. Така според мен трябва да прочитат нещата.
Лично аз предпочитам да мине малко време преди да започнем да се държим по-"свойски", но не съм си определяла срок - ден, седмица, месец или нещо друго. То си зависи от момчето, от отношенията с него, от момичето
Тоя момент все някога идва. Най-важното е и двамата да са съгласни за него. Това не значи, че съм определила срок. Не вярвам, че която и да е от нас го прави. Преаклено глупаво е. Все пак, тя може да си определила за срок 1 месец, но месецът като мине, все още да не е сигурна как се чувства относно това да я стискат, опипват и пр.
Просто е въпрос на доверие, на достигната степен на отношенията.
Аз съм вярвала много на един човек и сме се натискали полуголи на 1вата седмица от отношенията ни, но просто нямаше как да не му вярвам и не беше грешка, че интимността се случи толкова скоро. Обратно, на един друг мой приятел нямах никакво доверие, въпреки че ходихме вече месец. Все още не ми беше приятно да ме стиска и опипва, не се чувствах сигурна, нямах доверието, че е надежден и съответно не намирах за правилно да отстъпвам от своето и да му позволявам да ме опипва, камо ли за секс.
Отношенията просто трябва да узреят.. Да се получи комфортност, сигурност, за да се пристъпи по-напред. Поне при мен е така.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
когато и двамата усещаме , че го искаме![]()
Нещо , което е невъзможно днес може да е възможно утре !![]()
http://www.facebook.com/#/pages/-Bla...10647422318793 - помогнете на страничката да се развие :P
И аз съм съгласна,че няма срокове за това,но определено не и на 1та среща..трябва да е минало време и да сме свикнали поне малко един с друг !!
you're the nicest thing I've ever seen <3 mousy ;**