- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Проблем с NFS Most Wanted -_-
Hai all,имам едно малко проблемче с тая стара игрица,преди я играх,и сега пак ми се поигра и реших да я дръпна (същата която бях изтеглил преди ,но я изтрих от ПЦ-то защото ми трябваше място) и си я дръпнах,всичко мина гладко с изтеглянето.. тръгнах да инсталирам както си му е реда,моунтвам с deamon tools и инсталацията си мина успешно,пуска играта и БООМ -> "Please insert correct DVD-ROM,select OK and restart application." Знам английски почти перфектно,и знам какво значи,та кой е правилния Диск или нещо такова о.О даемон тоолс ли ми прави проблеми? Моля за отговори.
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Аиде бе хора само гледате темата пък не пишете нищо..знам че е малко късно ама едва ли само аз съм вампира който стой по цели нощи в някакъв забутан сайт за дечица който си мислят че за да правят чикий им трябва лубрикант.. никой ли не знае как се оправя тая простотия...че ми се играе деба -_-
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Който най-вероятно се намира в директорията на маунтнатия диск (в някоя папка)Първоначално написано от sunman
![]()
Нужен крак отвори директорията на маунт диска и виж вътре трябва да има папка крак отвори и копирай всичко в директорията на играта и я дай да видя кой реализ си изтеглил за да ти покажа по точно!
Не ти трябва никакъв крак приятел( в такива случаи да, но този-не). Тая игра има една хитринка, наречена sd4hide.exe
Не знам коя си изтеглил, но ти препоръчвам тази
http://www.zamunda.net/catalogue.php...&catalog=games
Ако тулса ти е 4.0 няма нужда от програмата, но ти бих казал ( и да не е и да е, да я дръпнеш)
Пиши ми на скайп miti-96 за програмката, ако не я намериш
И така, след като си я инсталирал, маунтал игралния диск, пускаш програмката цъкаш HIDE и си пускаш играта. Готово :п. Следващия път когато я пуснеш (играта) цъкаш RESTORE и пак HIDE, за да играеш![]()
..Успех
По лесно ще е да си направи с крака!Първоначално написано от Rar3
![]()
Rock n Roll!!!!!!!!!
Казвам му го, защото съм попадал само на прецакани кракчета![]()
Еми точно във тоя торент не е прецакан!Първоначално написано от Rar3
![]()
Rock n Roll!!!!!!!!!
Здравейте,съжалявам че не отговорих по-рано в темата но ме нямаше на ПЦ-то,значи това е играта която свалих -> http://zamunda.net/details.php?id=61049&hit=1 , да,знам че ми трябва крак,пробвах с този в играта и нищо не стана,изчетох коментарите под торента,имаше още един но и с него не стана,и да,знам за тази програма "sd4hide" , пробвах и със нея,не ставапишеше някъде че трябва да се рестартира компа след като сложа крака,и това пробвах и това не стана.. ако някой може да ми даде крак който става моля да го сложи тук.Помагайте че вече не знам кво да правя -_-
-Albert Einstein
Изтегли този на RELOADED http://zamunda.net/details.php?id=22777&hit=1 .Всичко е описано как да се инсталира.![]()
Първоначално написано от ledenakrasota