- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не знам какво означава...
Не знаех в кой раздел да направя темата, но извинявайте ако не и е тук мястото! Имам един приятел, който от време на време като говори с някое момче и му казва: "Хайде да отиваме да направим по един харем!" - какво може да означава това? Моля Ви кажете ми, защото се чувствам много неудобно!
Благодаря!![]()
Първоначално написано от LoseeControl
Значи че тоя твой приятел и най-малкото содомит,щом предлага да прави 'хареми' на други момчета...
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
Означава,че не са пораснали
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
А да има някое заведение, което се зове така, случайно?
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Той го казва, в смисъл да ходят заедно при друга компания, за да правят "хареми", каквото и да означава това!Първоначално написано от Verminaard
До колкото знам, няма!Първоначално написано от Shturrrche88
Аз го разбирам така: "Хайде да отиваме да сваляме мацки"Само това се сещам.
Ако си решил да караш, прави го разумно ВИНАГИ! Оценявай своя и чуждите животи!
"Животът е твоята тетрадка...В нея ти имаш свободата да пишеш глупости, лъжи или...просто да скъсаш страницата." - Ричард Бах : ))
О, в моята компания се пускат такива лафове, дето по принцип никакъв смисъл нямат (буквален) и само те си знаят защо ги ползват, така че и при тях вероятно е така...имат си някакво тяхно си значение.
Най-вероятното и логично е, да ходят по жени.
Хаха иши означава "дрънкам колко да незаспа и аз нз кво означава това, но ме прави загадъчен и як."![]()
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Питай ги. Може да ходят да пушат наргиле (но в свит вариант).
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Кажи му "ще ти направя аз един харем, ама само момчета ще има в него"![]()
Първоначално написано от Trollrusos
Първоначално написано от cazzo
ми........ защо е го питаш? Нали ти е приятел все пак.. omg.![]()
awerw♥
Сигурно не иска да звучи тъпооПървоначално написано от sapphire5
![]()
![]()
![]()
![]()
Да това е причината, не искам да ми се изсмее!Първоначално написано от Runaway11
![]()
Така е, като не влизате в пазарната икономика цяла година, после няма да знаете термините и ще ви се смеят.
"Сняг е покрил земята, но търпя. Няма как иначе. Пъхам си ръцете под шала, ама боли...Не, не съм виждала никой да плаче.Няма смисъл"
И аз така си мисля.Първоначално написано от BumpyRide
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥