.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Боя за коса или..

Здравейте,
    искам да си направя косата черна. въпросът е там, че не искам да я боядисвам или къносвам понеже няма да ми се махне цвета до бала ми, а искам на бала да съм си с моя цвят. Казаха ми че мога да я боядисам с боя която е без амоняк и след 2 месеца най много ще ми се махне. Дали ще стане така? Другият вариант е да си купя някакъв шампоан или балсам за коса, който боядисва косата и след няколко измивания цвета пада. Според вас кое е по добре? Някой пробвал ли е нещо такова? Ще съм ви много благодарна ако ми дадете някакви съвети.
    everybody lies !

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Аз ползвам шампоан-оцветител и съм доволна ..
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Фен
    Град
    София
    Има специални цветни спрейове, които след няколко си отмивания се измива. Не казвам по колко отмивания трябват за да се отмие спрея, защото на всеки спрей е различно!

Голям фен Аватара на Glam0rous
    Боята без амоняк си е като другата боя. Ползвах преди от нея. Няма да се отмие.

а този шампоан оцветител след колко време горе долу се маха?
    и аз си мисля, че безамонячната ще е същата като другата ама ми казаха пък, че се махала и затова..
    everybody lies !

ааа и ако може някаква марка шампоан да ми препоръчате всичко ще е на 6 :*
    everybody lies !

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Седя по 45 мин. с него и после се измивам. Трае около 6-7 измивания най-много

Марка.. Не се сещам каква беше .. Дано някой друг да ти помогне
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

океей.. благодаря много !
    everybody lies !

Град
    Лондон
    Нещо , което е невъзможно днес може да е възможно утре !

http://www.facebook.com/#/pages/-Bla...10647422318793 - помогнете на страничката да се развие :P

Супер фен Аватара на Di
    арома шампоан оцветител
    не се изказвай неподготвен,прасе

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Аз се бях боядисала с Кастинг крем глос на Лореал, черна.... След известно време се отми и сега съм си пак с естествения цвят. Тъй че щом искаш такъв ефект използвай нея

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от RainbowInTheDark
    ааа и ако може някаква марка шампоан да ми препоръчате всичко ще е на 6 :*
    Marion

Аз ползвам шампоан оцветител и съм доволна много от него. Marion е марката, тя даже е написана в горния пост. Продават ги в магазините за козметика, даже и в някои аптеки и цената варира от 1,50 до 2 лв :P

Цитирай Първоначално написано от dream1707
    Аз се бях боядисала с Кастинг крем глос на Лореал, черна.... След известно време се отми и сега съм си пак с естествения цвят. Тъй че щом искаш такъв ефект използвай нея
    Отмива ли се,или пада от корените?
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си