- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Боя за коса или..
Здравейте,
искам да си направя косата черна. въпросът е там, че не искам да я боядисвам или къносвам понеже няма да ми се махне цвета до бала ми, а искам на бала да съм си с моя цвят. Казаха ми че мога да я боядисам с боя която е без амоняк и след 2 месеца най много ще ми се махне. Дали ще стане така? Другият вариант е да си купя някакъв шампоан или балсам за коса, който боядисва косата и след няколко измивания цвета пада. Според вас кое е по добре? Някой пробвал ли е нещо такова? Ще съм ви много благодарна ако ми дадете някакви съвети.
everybody lies !
Аз ползвам шампоан-оцветител и съм доволна ..
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Има специални цветни спрейове, които след няколко си отмивания се измива. Не казвам по колко отмивания трябват за да се отмие спрея, защото на всеки спрей е различно!![]()
Боята без амоняк си е като другата боя. Ползвах преди от нея. Няма да се отмие.
а този шампоан оцветител след колко време горе долу се маха?
и аз си мисля, че безамонячната ще е същата като другата ама ми казаха пък, че се махала и затова..
everybody lies !
ааа и ако може някаква марка шампоан да ми препоръчате всичко ще е на 6 :*
everybody lies !
Седя по 45 мин. с него и после се измивам. Трае около 6-7 измивания най-много
Марка.. Не се сещам каква беше.. Дано някой друг да ти помогне
![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Нещо , което е невъзможно днес може да е възможно утре !![]()
http://www.facebook.com/#/pages/-Bla...10647422318793 - помогнете на страничката да се развие :P
арома шампоан оцветител
![]()
не се изказвай неподготвен,прасе
Аз се бях боядисала с Кастинг крем глос на Лореал, черна.... След известно време се отми и сега съм си пак с естествения цвят. Тъй че щом искаш такъв ефект използвай нея![]()
Аз ползвам шампоан оцветител и съм доволна много от него. Marion е марката, тя даже е написана в горния пост. Продават ги в магазините за козметика, даже и в някои аптеки и цената варира от 1,50 до 2 лв :P
Отмива ли се,или пада от корените?Първоначално написано от dream1707
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall