.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Ankle Support

Голям фен Аватара на lmao

Ankle Support

След поредната травма на глезена ще ми трябва нещо по-сериозно от ластичните наглезенки..
    Къде в София мога да си намеря това от снимката, ако пък и цени можете да ми кажете, ще съм много благодарен
    (Ясно ми е, че ако обиколя спортните магазини, сигурно ще намеря, но в момента съм по цял ден на работа, а от другата седмица и университета ме зове, та затова ако някой има инфо, нека сподели)
    So much anger aimed in no particular direction
    Just sprays and sprays

Повече от фен Аватара на DeHu
    Аз преди време си търсех абсолютно същата.И аз като теб нямах време да обикалям и влязох в един магазин за тенис и оттам си взех за 35 кинта една,която си крепеше доста добре,но 2 пъти я носих и получих някаква алергична реакция...Така че те съветвам да внимаваш от какъв материал е наглезенката.Все пак мисля(не съм убедена),че се продават около Пирогов

: )

Според мен е по добре да правиш упражнения за заздравяване на глезен вместо да даваш пари за наглезенки понеже със наглезенката глезена отслабва тя действа като шина а когато един крак се шинира той атрофира
    т.е. мускулите отслабват и почти изчезват имал съм го този проблем поне една година бях на рехабилитация за заздравяване успех

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™

Re: : )

Цитирай Първоначално написано от Vasoto129
    Според мен е по добре да правиш упражнения за заздравяване на глезен вместо да даваш пари за наглезенки понеже със наглезенката глезена отслабва тя действа като шина а когато един крак се шинира той атрофира
    т.е. мускулите отслабват и почти изчезват имал съм го този проблем поне една година бях на рехабилитация за заздравяване успех

Във Варна неска видях в SportDepot имаше, ако имате такъв магазин в София-там ще има
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Цитирай Първоначално написано от TheManTheLegend
    защо .......
    щот си тъп кат' мензис
    Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    ама мензиса не е тъп
    neeDaBosS

Голям фен Аватара на lmao
    Мерси за инфото.
    И на мен ми казаха,че в спорт депото имало, трябва да мина да проверя. Иначе я намерих същата в амазон за 30пауна, ако някой друг се интересува

http://www.amazon.co.uk/McDavid-Ligh...693295&sr=8-34
    So much anger aimed in no particular direction
    Just sprays and sprays

Супер фен Аватара на badsector

Принципно си прав. То затова боксьорите като се бият на улицата без ръкавици и трошат китки.

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™

Цитирай Първоначално написано от badsector
    Принципно си прав. То затова боксьорите като се бият на улицата без ръкавици и трошат китки.
    и глави
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Цитирай Първоначално написано от TheManTheLegend
    защо .......
    щот си тъп кат' мензис
    Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    ама мензиса не е тъп
    neeDaBosS

Бих Ви препоръчал http://sportnamedicina.com и http://nakolenka.com
    Според мен това са двата най-добри сайта за наглезенки за спортисти!
    Успех

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си