Имам този проблем от 2 години, и напоследък става по-лошо. Преди тези 2 години, когато бях на 15 бях човек, който е много трудно да ядосаш, а сега съм човек, който се ядосва от най-малкото и не мога да се успокоя... това, което ме е ядосало го помня и се ядосвам пак. Преди няколко месеца имах нещо като пристъп на ярост, ударих стената и си счупих 2-ра метакарпална, откъснах си кокалчето напълно. Не е нормалния гняв, който изпитват хората, ами е някак различен... трупам, трупам, и накрая не мога повече, става ми топло, дигам кръвно, и изведнъж ми идва едно чувство в гръдния кош, като прилив на енергия, чувството е все едно някой ви е стреснал, и просто цялата енергия трябва да отиде някъде и избухвам, в този момент дори не мисля, а действам изцяло на животински инстинкт. Понякога е толкова лошо, че си представям как убивам човека, който ме е ядосал, и желая да го убия, спасява го само това, че не е в стаята с мене. Един път си изпуснах нервите на човек и последиците бяха много тежки и за двама ни. Опасявам се, че някой ден ще направя глупост. Наистина не знам как да се контролирам, когато искам да нараня някой, а проблема се задълбочава, защото знам как да го нараня...