.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Що е то-любов?

Здравейте,съфорумци!

Често,когато влезна в този раздел чувам "Обичам го/я" "Не мога без човека,който обичам" и т.н.Та да ви запитам-какво ще рече "да обичаш" според вас,вярно за всеки си е индивидуално и аз също си имам представа,но да видим какво ще кажете

Пеперуди в стомаха
    Цитирай Първоначално написано от Trollrusos
    лягаше на леглото и кат някоя египетска мумия никакъв звук не издава

Цитирай Първоначално написано от cazzo
    Според вас жена може ли да забременее от кон?

Мега фен Аватара на xoxi
    "Да определиш значи да ограничиш."
    Хубава мисъл, четена някъде, някога.. и много правилна.
    Никой няма да може да опише или сравни тези чувства, ако наистина ги е изпитвал.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от xoxi
    Никой няма да може да опише или сравни тези чувства, ако наистина ги е изпитвал.
    Да.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Ами, аз ще се опитам да го определя. Има 2 вида любов - майчина и към любимия. Майчината всеки я знае, отначало търсиш ласки, не можеш да се откъснеш от нея, а после идва и истинската любов - Някой към който не можеш да се отделиш, с който се чувстваш най-добре, най-сигурен/а, на който знаеш че можеш да имаш доверие, с който можеш да споделяш, да създаваш, да се опреш на рамото му, който е повече от истински приятел и може да те разбира навсякъде и по всяко време, към който изпитваш някакви чувства, които са непреодолими във връзката, и си представяш някакви лоши неща, за които се чудиш дали могат да станат, дали ще стане нещо, раздяла, нещо лошо, но знаеш, че няма да можеш да го понесеш. Наистина, най-красивото чувство на света
    Цитирай Първоначално написано от Trollrusos
    лягаше на леглото и кат някоя египетска мумия никакъв звук не издава

Цитирай Първоначално написано от cazzo
    Според вас жена може ли да забременее от кон?

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Това е вечният въпрос и точен отговор не е имало, няма и да има. Любовта точно опрееделение няма, поне според мен. Любовта никога не е една и съща.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Мега фен Аватара на Hilary_
    йеп .. йеп ..

Да,наясно съм с това Интересно ми е да видя нещата от други погледи

тва "обичам те" стана като "здрасти" напоследък
    DoKaTo pOgLedNe6 NaZaD,Ve4e Vsi4Ko E OtMinaLO...DokaTo NapRaVi6 PyRvaTa Kra4kA, Ve4e E VreMe Za PosLedNaTa...DokaTo Se NAy4i6 Da OBi4a6,LiuBovTa Ve4e Si E Oti6La...

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    [vbox7]http://vbox7.com/play:1c1243a5[/vbox7]

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от musicbaby
    ТоЧно това щях да напиша и аз......
    awerw

И това е най-лошото,че почна да се използва за здрасти/чао и ако обичаш наистина някой може да бъдеш много лошо изненадан на следващия ден.Затова,която и да ми каже обичам те в първия месец,и се бие шута .Иначе относно темата любовта може да е това чувство,което вътрешно те кара да бъдеш с този човек,да се разбирате чудесно и така нататък.Любовта може и да е като видиш любимия/любимата да се разтреперваш и да не знаеш какво става.Има много разновидностти любовта и не е толкова лесно да се обяснят всички

Фен Аватара на BumpyRide
    Град
    Тетевен
    Какво означава да обичаш? Много е трудно за обяснение..почти невъзможно да го опишеш, защото когато обичаш НАИСТИНА, чувството е толкова хубаво, че не може да му се даде, каквото и да е определение. Обичаш, когато очакваш с нетърпение да видиш усмивката му/и, когато се радваш на всеки момент с него/нея. Обичаш, ако си щастлив, когато е той/тя и ако си тъжен,когато той/тя страда..Обичаш, когато изживявате всичко - и добро, и лошо, заедно. Още много неща могат да се кажат и никога няма да се е казало всичко. Трябва да го изпиташ, да усетиш, че обичаш. Тогава ще усетиш какво е и колко е нелепо да даваш определение на нещо толкова съкровено.
    Ако си решил да караш, прави го разумно ВИНАГИ! Оценявай своя и чуждите животи!

"Животът е твоята тетрадка...В нея ти имаш свободата да пишеш глупости, лъжи или...просто да скъсаш страницата." - Ричард Бах : ))

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d
    Цитирай Първоначално написано от musicbaby

за жалост си много права...

Супер фен Аватара на DoubleDMG
    tи си за психиятрична клиника щом чуваш гласове във форум.

Много правилна мисъл на Оскар Уайлд. Често я използвам.

Какво е любовта? Едва ли някой някога ще даде ясна и точна дефиниция на думата "любов". За мен само едно е сигурно - любовта променя хората. Понякога ги прави по-добри, а понякога - по-лоши.
    But in the end we were meant to be apart like separate chambers of the human heart
    Linkin Park
    Success is my only mutherfuckin’ option. Failure’s not.
    Eminem
    There is a fire inside of this heart and a riot about to explode into flames.
    30 Seconds to Mars
    Without music life would be a mistake. (Friedrich Wilhelm Nietzsche)
    http://www.youtube.com/user/XwanessaX

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Няма как някой да ти обясни какво е това да обичаш.. то се чувства,а тези чувства не могат да се опишат с 2-3 думи

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Съгласна на повече от 100%! И с мисълта, и с това, че тук точно се връзва страхотно.

Когато приятелят ми ме попита защо го обичам, винаги му отговарям "Не знам." Просто не мога да определя нито как, нито какво ме кара да го обичам. Усещам го по различен начин. Чувствам се много по-различно спрямо него, отколкото спрямо всеки друг.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си