- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моето Доверие и Нейната Лъжа
може и тайничко да си го осъзнава...то не пречиПървоначално написано от someonerandom
другият вариант е да е толкова мишкарски настроен,че да не му стиска открито да я чупкира и затова да се прави на г*з с надеждата мацката да свърши "мръсната работа" ...всякакви ги има
иначе,да-не отпада и възможността пичЪт просто да страда от тежка форма на параноя...
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
This is a .... wait for it... trololololololooooo
Ако беше това,пак нямаше да има никакъв смисъл от темата.Първоначално написано от Glamour92
Тва е истинатаиначе,да-не отпада и възможността пичЪт просто да страда от тежка форма на параноя...![]()
И знам за пълния член,просто ми звучи по-забавно без него![]()
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Вам не въй ли мирише на ебавкен?
^хъх...ноу проблъм-даже не бях забелязала,просто имам стария,упорит навик някой път да уголемявам Ъ-то![]()
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
И един мармот овива шоколади в станиол!
Ти си..... ти си..... абе много си зле! Търсиш под вола теле.
Откъде си сигурен, че двете не са ходили на пазар?
Ама тя му казва, че отива на пазар и после нейната приятелка казва, че я е видяла и той я пита "Защо ме излъга?" и тя казва, че си е купила Avon за пет лева и той я пита защо е постъпила така и тя казва, че не знае и после Хуанита се жени за баща си, но парите на Дон Хавиер липсват...Според теб, ако Марийка имаше банка, а Иванчо детска градина кой щеше да си вземе изпита по иврит?Първоначално написано от frozendeath
"Сняг е покрил земята, но търпя. Няма как иначе. Пъхам си ръцете под шала, ама боли...Не, не съм виждала никой да плаче.Няма смисъл"
По -голяма простотия не бях чела.Наложи ми се да го препрочета -.-".Ти си филмар,търсиш удобен момент да се оттървеш от нея,то това е ясно.Ама спри да се излагаш по форумите,да занимаваш и останалите .Вземи се стегни и престани да изпадаш в такива истерии.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Много детински ми прозвуча цялата история...Изглежда и нямаш наистина никакво доверие и ако продължава така просто няма да се задържите. Отстрани изглежда, че наистина се впрягаш за глупости, но знам ли..
Ако си решил да караш, прави го разумно ВИНАГИ! Оценявай своя и чуждите животи!
"Животът е твоята тетрадка...В нея ти имаш свободата да пишеш глупости, лъжи или...просто да скъсаш страницата." - Ричард Бах : ))
Марийка, 'щото може да подкупи изпитващия. ;д;дПървоначално написано от AmanitaMuscaria
Ами ако детето на изпитващия е в градината на Иванчо?А?А?Първоначално написано от frozendeath
![]()
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Точно такаПървоначално написано от crowberry
![]()
Незнам, но май много се впрагаш, от мухата правиш слон..![]()
Трай си :Д
Първоначално написано от Trollrusos
Първоначално написано от cazzo
Божее.. По-тъпо изказване не може да има. Както и да е. Ти и нямаш грам доверие ,за какво доверие въобще си говорите. И какво като не ти е казала,че ще ходи да купува Ейвън,казала ти е,че ще излиза с въпросната приятелка ,нали ? Я ,се осъзнай и излез от тези филми. Започни да й имаш повече доверие ,иначе няма да продължите много.Първоначално написано от basipi4a
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Гошко! Май.. Ох, не дъм сигурнаПървоначално написано от AmanitaMuscaria
![]()
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
ооо неее,излъгала те е за @von .... предателка!!!
![]()
♥
Живей един път, но както трябва.. Слънцето няма цяла вечност да те радва.. Граби със шепи.. Обичай всеки.. Края не тежи, ако дните ти са леки..
Вкарваш се излишно в някви филмикато си си наумил че всичко което каже е лъжа естествено че ще е така давай го по леко
![]()
Много се впрягаш,а няма смисъл.Прецакали сте си връзката от самото начало.