- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как бихте постъпили ?!
Здравейте на всички тийнове и не чак толкова : ))
Въпроса ее по-към момичетата... Каква ще им е реакцията ако заедно със своя приятел тръгнат да го правят за първи път и той се съблече и тя забележи, че на пениса му има нещо като бемка ? Според мен ще се изплаши ии ще се откаже, но ако приятелят каже, че е ходил по доктори и всъщност това е само петанце ?!
Супер тъп въпрос, а ? Може би вече сами се досетихте, че аз имам този проблем,, просто ми е интересно как бихте постъпили
Благодаря предварително !! (:
Бих му го лапнала . Що за въпрос?!![]()
ОМГ... колко трябва да си зле, за да се влияеш от една бенка о.О
ами поговори с него.. щом му имаш доверие.. предполагам няма да ти се разсърди, че се инт. и си леко стресната,щом и той е бил така и е отишъл на доктор..
Първоначално написано от FuCKkK13
Аз съм момчето... Приятелката ми все още не знае : ))
Става въпрос, че бемката е на главичката не на самия пенис : )
Щом си ходил на лекар и си сигурен,че не е нищо страшно не виждам проблем.
МОМИЧЕ!
+Първоначално написано от dream1707
![]()
awerw♥
Хич не би ми пукало.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Първоначално написано от sapphire5
пак отбелязвам, че е на главичката : ))
ох извинявайПървоначално написано от taratorcho
... ами щом си ходил на лекар и са казали, че нищо ти няма трябва да е някоя много повърхностна и да не те обича достатъчно, че да й попречи..все пак хората нямат бенки само по лицето..
![]()
Стига е филмар нищо няма да ти каже...освен ако не ти е и твърде малък тогава нямаш шанс!![]()
Не Падай Духом,За Да Не Духаш Паднал!
То и тогава може да има шанс, ама ще е малко "ее..аре от мен да мине"Първоначално написано от Antixrist
![]()
Пич,явно на теб ти пука повече от колкото на нея би и пукалоКво толкова една бенка...на мен лично не ми пука!
maDamn
или наистина не е никакъв проблем или проссто не сте ме разбрали, че бенката е на главичката ии не е със същия цвят каквито са и другите .... все в гъз,, ще разбере в последствие![]()
А ти междувременно недей да се шашкаш от тая бенка... където и да е, едва ли на момичето ще му пука много.
Въобще не я мисли, щото от притеснение кво ще каже да не вземе хич да не ти и стане.. Тва ще е по-конфузно и от 10 бенки
Първоначално написано от dream1707
хахахахха +1 !!![]()