- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кое ви харесва повече момичета ?
на мене са ми разправяли за такава случка на познат на един мой приятел естествено беше ни смешно но едвали на момичето му е било смешно като е станалоПървоначално написано от 6mateto
![]()
![]()
![]()
=)
Ъ.. ъхъм .. прочетох го няколко пъти..за да разбера точно,понеже ми се стори само,че грешно съм разбрала..Ама явно си е така ..Първоначално написано от macromicro
![]()
![]()
![]()
![]()
music is my life!
♪♫♪♫
Аз съм такава,каквато съм,
а не каквато искат другите! (:
Първоначално написано от SisiStrange
~ Понякога липсата на чувства е единственият начин да оцелееш.
"Харесва" много силно казано, но не съм гнуслива и няма проблем ако свърши и докато му правя орална любов
Първоначално написано от macromicro
значи си момче и твоят екс също е момче?![]()
![]()
Само ти ли не разбра,че тоя е Би?! Повтаря го навсякъде,чак досаден стана!Първоначално написано от everythingisrelative
Както казах да не е косата , очите или ушите![]()
maDamn
не съм гнуслива,но не ми допада нито по тялото,още по-малко в устата..![]()
Не съм човекът,който трябва да бъде в твоя личен чат!!!
Аз съм една ИЛЮЗИЯ...Не съм от тук,просто минавам...не търся никой,
не очаквам нищо...за малко съм...не,не можеш да тръгнеш с мен...
пътят е дълъг,пътят е стръмен...идвам рано сутрин и си отивам
преди залез слънце...аз просто минавам...
Малкото сперматозоидче отишло при баща си да го поразпита малко, защото се притеснявало за бъдещето си:
- Тате, добре а сега като изляза как да разбера накъде да ходя да търся яйцеклетката?
- Еми ще пообиколиш малко и ще търсиш едно такова черничко
Така и направило, след като излязло, сперматозоидчето започнало да обикаля и по едно време, тъкмо когато започнало да се отчайва, че ще последва съдбата на двумилионните си братя, в далечината забелязало нещо черничко. Отишло при него и го попитало:
- Здравей, ти ли си яйцеклетката?
- Не бе брато, аз съм кариес
Извинявай ама, ти гей ли си?Първоначално написано от macromicro
![]()
+1Първоначално написано от SisiStrange
I remember years ago someone told me I should take caution when it comes to love...
Първоначално написано от macromicro
А ти последно момче ли си или момиче?!?!?!
Основно зависи от храната, която е консумирана. Доколкото съм чел, от ягодите ставала много приятна на вкус. Предполагам и с другите плодове е такаПървоначално написано от macromicro
![]()
В устата, определено! Колкото повече, толкова повече, казал е Мечо Пух![]()
Където пожелае той...
Той още се притеснява да не би да съм против на някои места, но ще свикнеВкусът наистина понякога е кофти, но не съм умряла още. Количеството е без значение - колкото толкова
![]()
Първоначално написано от yupaa03
awerw♥
Първоначално написано от SisiStrange
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
тука пък всички дават в устата, а предната ми приятелка щеше да повърне само като и свърших на циците![]()
GAY WORLD
(╯°□°)╯︵ ┻━┻