- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кое ви харесва повече момичета ?
Първоначално написано от macromicro
Да не дава Господ...
Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.
Интересно. 90% от момичетата написаха, че нямало значение, може и в устата. В една друга тема същите хора писаха, че спермата е гнусна и в никакъв случай не искат да се допира до тях. Нещо май, май имате много пропуски в това, да се докажете колко сте "добри" и "палави" ....![]()
!!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
Like Jesus
Аве един нормален човек ли няма в този раздел (независимо момче или момиче) ?
![]()
![]()
![]()
![]()
Какво разбираш под 'нормален'?Първоначално написано от loveca777
Разбирасе че има, обаче предпочитат да не пишат, въпреки че и аз съм един от тях, но се прежалих да пиша!Първоначално написано от loveca777
Да се изпразниш на приятелката ти в устата, според мен не е нормално!
Но във правилното място е по-удачно, ако разбирасе си трезвен!
Нищо лично към никого, но повечето така си пишат![]()
А не бе! То където и да е по тялото на момичето да се изпразниш не е нормално! А тук чета на всички момичета им било приятно!Първоначално написано от lceHeart
![]()
![]()
То не е и нормално да се гнусиш от половинката си, ама ....
Не е нормално и да си толкова консервативен и да не приемаш нищо по-разчупено от мисионерска поза и свършване в презерватив, ама ....
Даже....някои се изявяват ,като потенциални канибалки.Първоначално написано от loveca777
![]()
Кой е казал ,че се гнуси от половинката си?Първоначално написано от kremen4eto
ве вие осирате белите чаршафи с лайна и пак го мислите за нормално без да се гнусите ...![]()
дивите български амазонки!Първоначално написано от mitiko
Аз не съм чула за секс без да се поизцапашПървоначално написано от loveca777
И аз не знам. Все с такива консервативни хора имам контакти, че ми е писнало да ми говорят колко съм била луда и ненормална ... Само във форума виждам нек'во разбиранеПървоначално написано от bloodyF
![]()
pxXAXaxAXaxAXaxAXaАйде пожелавам ви много здраве и все такъв секс - стига да се къпете и миете хубаво устата след това ...
![]()
прочетох това,което сте писали и мисля,че имаш грешна преставаПървоначално написано от loveca777
не казвам,че на всички им е приятно да гълтат,но ако уважаваш партньора си и на него му е хубаво,защото да не го направиш ?
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
може , но аз няма да имам от този вид партньори![]()
Това,че не ти го казва не означава,че не го иска.
Извинявай,но ако авера ми почне да говори,както ти по-горе дали ще му кажа,че искам.
момче си нали ?
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
хахах +100000000000001!!!Първоначално написано от Bozichko
![]()
знаеш ли как ми пука?! Аз да не говоря ей така на всякъде такива неща![]()
и да --- и аверката ми няма да иска![]()
![]()
Dudes get no love? Да ви ева какви сте консерви.
![]()
MUST.......... LOOK............. AT................. HYPNO-BOOTYAH!
в устата ми е любимо .иначе няма значение ,не съм гнуслива![]()
love is gone!