SmilezZz не че си е намерил, тоя май си има , защото както споменах преди ,че го видях с някакво момиче..... е онзи ден примерно тръгнах ме да се прибираме към градинката зад близък блок до моя дето е и това момче точно се засякохме, видях ме се, ние минах ме пред него нали (бяхме на около 2-3 метра дължина разстояние един от друг) и някакво той забърза крачка и мина пред нас и някакво доста често си гледаше в краката като ходеше, което беше странно мисля !!?! незнам ...
И тъкмо зави зад един ъгъл и след 15 сек и ние завихме и какво да видя, същото това момиче от онзи ден, тоя се прегърна с нея, но не видях да я целуна (беше тъмно де) и некво много тъпо ми стана като го видях така ... и той сиг седя там 15-20 мин и после си тръгна. Но примерно ако тая му е гадже защо само се прегърна с нея, и да не съм видяла целувка примерно , мн тъпо...

Е утре примерно като се засечеме пак някъде незнам какво да си мисля, тоя ако си има гадже, защо само си засичаме погледите и като примерно мина пред него и некво се обърна небрежно пак го гледам, че ме гледа.
Въобще какво да правя ..