.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Проблем с еякулация

Здравейте, аз съм момче на 15 години и имам следния проблем. Когато съм с приятелката ми, много лесно стигам до ерекция и което е най неприятното до еякулация в гащите. Всичко това се случва когато се натискаме или сме един върху друг. Може би повечето хора които прочетат темата ще се засмеят, но наистина темата е сериозна и искам да разреша проблема си. Предварително благодаря на отзовалите се !

П.С: Със приятелката ми сме заедно от 1 месец и не сме правили секс.
    От Пловдив съм така че ако можете да ме посъветвате за някой лекар благодаря...

Ти още растеш и е нормално. След известно време няма да е така.

До скоро и аз бях на твоето мнение, но при никой от моите приятели това не се случва. Съгласен съм че всеки се развива с различни темпове. Просто искам да разбера дали има начин да реша проблема си

Хаха напълно нормално е и не е проблем.Просто си на 15 и си мега загорял.Бий чекии по-често и ще ти мине
    Не Падай Духом,За Да Не Духаш Паднал!

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Преди да се видиш с нея удари една злобарка и ще задържиш по-дълго еякуцалията
    maDamn

Повече от това не знам накъде обмислям да се захвана със някакъв спорт и по някакъв начин да изразходвам енергията която се е натрупала в мене. Направо не знам кво да правя и аз

Цитирай Първоначално написано от anonymous1995
    Повече от това не знам накъде обмислям да се захвана със някакъв спорт и по някакъв начин да изразходвам енергията която се е натрупала в мене. Направо не знам кво да правя и аз
    Спорта едвали да ти помогне.Бе просто си загорял яко.Девствен си нали?

Град
    Thracian Cliffs

лека атлетикаааааа <3

Е ясно начи.Точно около тези години момчетата направо откачат.Така че споко и това ще мине кат се обиграеш малко повече!

Благодаря за съветите ти, но докато се "обиграя" достатъчно, какво да правя смисъл, не знам дали приятелката ми е забелязала сичко тва ама някак си ми е неудобно. Тя е мн точна и широко-скроена, но все пак...

Най много да отида в някой манастир еитей за 1-2 години да ми се успокоят хормоните

Най много да отида в някой манастир еитей за 1-2 години да ми се успокоят хормоните
    Това ти трябва да!

Приятелката ти няма как да е забелязала..освен ако не се натискате докат си по боксерки

Еми няма ко да напраиш брат тва са рисковете на израстването.

Цитирай Първоначално написано от Antixrist
    Това ти трябва да!

Приятелката ти няма как да е забелязала..освен ако не се натискате докат си по боксерки

Еми няма ко да напраиш брат тва са рисковете на израстването.
    Както сам разбираш няма как да съм по боксерки пред нея докато се натискаме Защо е толкова секси вее ?!

Повече от фен Аватара на Anja
    Град
    Ruse, Bulgaria
    Спокойно... не е ненормално. Аз пък мега много бих се изкефила, ако гаджето ми свърши само докато се натискаме, тва ще е знак, че мега много го възбуждам... Ама той пък не прави така... Не, сериозно, да не си помислиш, че нещо се ебавам - нормално е и ще го преодолееш с времето.

Ducky wenii Maimunchoo

Голям фен Аватара на reperw
    Не съм чел горните мнения::

Според мен ти липсва тренинг. Давай на ръчна повече по 2 пъти на ден гледай яки каки ( по хубави от твойта) и така след месец 2 няма да имаш проблем.

Ти изобщо как си със самозадоволяването ?? Практикуваш ли го ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си