.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

МОЛЯ ВИ ПИШЕТЕ, СПЕШНО Е!!!

Охх, вече съм толкова объркана, споделям с приятелки, роднини, но още преди да съм ги попитала знам какъв ще е отговора, затова реших да пиша тук, за да прочета различни мнения.. Та, проблема ми е:
    Началото на това лято се запознах с едно много яко момче, води се един от "най-вървежните" в момента.. Аз като поредната патка също хлътнах по него.. за мое учудване той също ме беше харесал и тръгнахме. Още от самото начало имаше проблеми... Най-добрия приятел на авера ми хич не ме харесваше (както и аз него де :дд) , абе даже може да се каже, че се мразехме, и той постоянно искаше да късаме, и го навиваше ... та в крайна сметка след 3 седмици скъсахме ... преди 1 седмица обаче се видяхме пак, и той отново ми каза, че ме харесва, а аз също още го харесвах :@ ... и пак тръгнахме, но не знам... дали пак същото ще се повтории, дали този път ще се задържим повече, как да го задържа, кое би му харесало ... някакви идеи, за това как да се задържим по-дълго

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Просто бъди себе си!
    Няма формула за задържане на гаджето!
    Ако те харесва такава каквато си няма да се повлиява от тъпите си разглезени приятели - явно колко те ХАРЕСВА!!

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Ще се задържите по-дълго, ако гаджето ти се сети, че има топки между краката и спре да се връзва на глупостите на приятеля му, който се държи като ревнива свекърва.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    води се един от "най-вървежните" в момента

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Тия "вървежните" рядко изкарват дълго с едно момиче.

А иначе... хъх, ходила съм с нещо подобно. Изкарахме 4 месеца, което беше вид рекорд за него. Просто... бъди твърда, когато имаш някакво мнение, не му се лигави, не го тормози, ако иска да излезе с приятели, но му заяви максимално спокойно, че изневяра не прощаваш и толкоз. Не го ревнувай, не му ходи по г*за, давай му лично пространство. И най-важното... всичко, което си му казала не го давай само във вид на заплахи. Ако прекрачи границата (било то изневяра или какво да е, което си казала, че няма да търпиш) го зарежи. Да си знае, че не се бъзикаш.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

То формула наистина няма, така че гледай да разнообразяваш връзката някак. Правете това, което той харесва, излизайте... Де да знам, гледай да му е интересно, за да не го загубиш, ако толкова държиш на него де. И наистина се старай да си себе си, тоест, да не се променяш заради него, или приятелите му или който и да е.
    I had hoped you'd see my face, and that you'd be reminded
    That for me it isn't over yet.

Супер фен Аватара на cookie_master
    Приятелят ти трябва да мисли с главата си,а не да слуша приятеля си.
    МОМИЧЕ!

Вече съм фен на кака Сиси.

А на колко сте викаш?

Цитирай Първоначално написано от Chacho2
    Вече съм фен на кака Сиси.

А на колко сте викаш?
    ..
    на 12 ..
    отностно приятеля му --- когато тръгнахме 2-я път каза, че този път няма да се меси, защото е видял, че като сме скъсали не е бил мн щастлив

Супер фен Аватара на leadyflame
    Само на 12, а вече е много вървежен

охх, не бяхме скъсали заради приятеля му, скарахме се и за това скъсахме, просто приятелят му беше един от проблемите във връзката ...

Цитирай Първоначално написано от leadyflame
    емиии, повярвай ми наистина е!! .. учи се от брат си .. наистина знае как да се хареса

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от martito2
    на 12 ..
    Взимам си думите назад.
    Бягай да си играеш на криеница и да пиеш ледени сокчета.
    На 12 имало вървежни? Че за кога са придобили имидж бе...
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Въобще не се вкарвай във филми кво ще стане, изчакай си сама да видиш.

Туй си го препиши и прочети след 3 години:

"Просто... бъди твърда, когато имаш някакво мнение, не му се лигави, не го тормози, ако иска да излезе с приятели, но му заяви максимално спокойно, че изневяра не прощаваш и толкоз. Не го ревнувай, не му ходи по г*за, давай му лично пространство. И най-важното... всичко, което си му казала не го давай само във вид на заплахи. Ако прекрачи границата (било то изневяра или какво да е, което си казала, че няма да търпиш) го зарежи. Да си знае, че не се бъзикаш."

На 12 станал оборотен хаха
    Нека спрем войната по пътищата заедно.

Никога не сме се поколебавали да станем избраните от съдбата.

Цитирай Първоначално написано от leadyflame
    емиии, повярвай ми наистина е!! .. учи се от брат си .. наистина знае как да се хареса
    знае той знае като прескача небостъргачи

ОФФ!! НЕ ми трябват коментари от рода "само на 12 сте" .. това си го знам и преди да съм пуснала темата!!! не очаквам да се оженим или нещо такова, но в момента съм хлътнала!! ...

ОФФ!! НЕ ми трябват коментари от рода "само на 12 сте" .. това си го знам и преди да съм пуснала темата!!! не очаквам да се оженим или нещо такова, но в момента съм хлътнала!! ...
    момиче гледай си живота хлътнала била вие сте фурнаджийски лопати ти знаеш ли какво е нежност,чувства,целувки,то ли думи и др.такива неща ,които ще опознаеш когато му дойде времето каква е била вашата връзка от 10 метра се гледате и си се хихукате ама сте гаджета...

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от NambyPamby
    Ще се задържите по-дълго, ако гаджето ти се сети, че има топки между краката и спре да се връзва на глупостите на приятеля му, който се държи като ревнива свекърва.
    +1
    Бруталничък изказ, но вярно!

пс сега виждам, че сте на 12, така че секса отпада, но другото, да не се влияе от чуждото мнение е вярно и то много.

Най-много задници и бюстове ловех когато бях на 12

Фен Аватара на BumpyRide
    Град
    Тетевен
    Ако наистина се харесвате, допълвате и радвате един на друг, ще се задържите заедно. Но това определение "вървежен" не ми вдъхва много доверие. Все пак успех!
    Ако си решил да караш, прави го разумно ВИНАГИ! Оценявай своя и чуждите животи!

"Животът е твоята тетрадка...В нея ти имаш свободата да пишеш глупости, лъжи или...просто да скъсаш страницата." - Ричард Бах : ))

... допълват се, да. Единият харесва половината покемони, другият - другата половина.

Супер фен Аватара на leadyflame

Добре де, на 12 съм и какво ?! Това не означава, че не мога да харесвам едно момче!! Питах за съвет какво да направя примерно, за да се задържим по-дълго, а не на какво да играя и след колко години да мисля за това!! Ако имате да дадете съвет ОК, но в противен случай, може да не си правите труда да пишете коментари, които и без това не ми помагат!!!

Е нали ти дадоха съвети?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си